Fik min spritnye Tesla Model Y behandlet hos Prodetailing. Herunder PPF på fronten (kofanger, skærme, front hjelm og spejle), samt indstigning og læssekant. Derudover certificeret Gyeon keramisk coati... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Virkelig flot arbejde og service var i top Kvalitet koster, men behandlingen er hver en krone værd
10/10 oplevelse hos Pro Detailing TLDR; - Fantastisk håndværk - Retfærdig pris - God vedlejning - Ærlig og tillidsfuld Iron besidder stærke kompetencer inden for bil detailing. Udover fa... Leggi di più
Vi har fået lagt PPF og keramisk coating på vores næsten nye Tesla Model 3 PPF: full front + side paneler, dørfalser og læsse kant Kemisk coating af hele bilen og alle vinduer. Ejeren Iron er u... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
High-end bilpleje med fokus på polering, keramisk coating, PPF (Stenslagsfolie) og interiørrens. Hos os får du detailing i absolut premium kvalitet, hvor håndværk, sans for detaljer og en høj grad af kundeservice er fundamentet. Vi tilbyder komplette løsninger inden for dybdegående bilpleje og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores passion for biler sikrer dig både det bedste resultat og en service i særklasse.
Informazioni di contatto
Rosbjergvej 54U Årslev, 8220, Brabrand, Danimarca
- kontakt@prodetailing.dk
- prodetailing.dk
Super oplevelse
Super oplevelse, prodetailing vil gå rigtig langt for sine kunder.
Overholder sine aftaler , god opfølgning , høj ekpertise.
+5 stjerner her fra 👍🏻
Har lige købt en nyere bil
Har lige købt en nyere bil, som havde en masse vaskeriser.
Havde tjekket en del polerings steder ud i Aarhus og omegn, ind til jeg fandt Pro Detailing !
Kunne mærke med det samme, at her har vi en person som går op i det han laver.
Jeg fandt hurtig ud af at han var manden der skulle polere min kære bil 🤗
Fantastisk service hele vejen igennem, fra start til slut følte jeg at min bil var i de bedste hænder.
Så vil du ha det bedste !
Er det helt klart Pro Detailing du skal vælge.
Bedste resultat og service
Vi fik poleret og coated vores Tesla Model 3 hos Iron. Jeg er mere end tilfreds med resultatet og servicen fra Iron. Han gør virkelig meget for at give en god oplevelse og har styr på sit arbejde. Jeg vil klart anbefale Iron, hvis du skal have poleret eller coated din bil. Han er grundig og giver dig ikke din bil tilbage før den står skarpere end da den trillede ud fra forhandleren. Hvis jeg kunne give flere stjerner gjorde jeg det.
Fik poleret min Ford RS
Fik poleret min Ford RS, top professionelt med kvaliteten i top, nu står den tip top😃 Kan klart anbefales👌👌
Absolut verdensklasse!
Jeg fik lavet en hurtig vask af min nye Tesla Model Y og resultatet og oplevelsen var intet mindre end fantastisk.
Bilen står flottere end ny, og så til en utrolig lav pris.
Der er tale om luksus-kvalitets-forkælelse i topklasse med professionelt udstyr. Vi snakker foamlance, kalkfri vand, coating og frottehåndklæder.
Man kan mærke at de kan deres kram og er passionerede og perfektionistiske omkring deres arbejde.
Der bliver virkelig kælet for bilen og passet rigtig godt på den.
Kan varmt anbefales til alle!
Imponerende, flot arbejde
Har fået Nano coated vores næsten nye Tesla 3 som desværre havde betydelige lakskader pga vask i en vaskehal. Arbejdet blev udført meget professionelt og resultatet særdeles tilfredsstillende. Der var rigtig god service. Vi kan således varmt anbefale at få behandlet bilen hos Pro Detailing Aarslev
Fantastisk resultat og udsøgt kundeoplevelse
Fantastisk flot arbejde hos Prodetailing og et helt utroligt resultat, krydret med sublim kundeservice hele vejen igennem fra forklaring af produkter til aflevering at bil. Absolut alle penge værd, gør det!
Super god service og resultat
Super god service, super godt resultat, super flinke mennesker! Som ny ejer af Tesla model 3 kan jeg varmt anbefale Pro Detailing.
Fantastisk flot stykke arbejde
Fantastisk flot stykke arbejde. Bilen står flottere end ny. Bedste anbefalinger herfra.
Prøv det, det er pengene værd.
Jeg har sjældent mødt så god en…
Jeg har sjældent mødt så god en behandling! Hold da op… jeg bor 120 km derfra, men kører gerne den tur. Her har vi med en mand der virkelig ved hvad han snakker om og samtidig virker det som ren magi han bruger på bilen!
Flot og godt arbejde! Tillid hele vejen igennem!
Gammel bil får nyt liv
Efter 5 år hvor vores alfa gtv har stået i hi trængte den til en kærlig hånd udvendig og indvendig og må jeg sige Pro Detailing gav den fuld kærlighed, hvilket resultat. . Efter at have fået bilen poleret op 2 andre steder med skader og ridser i lakken til følge, var jeg noget skepsis, men min skepsis blev gjort til skamme for Efter 5 dage kunne jeg hente en bil som ikke har stået flottere i lakken som nu. .en 3 trins polering efterfulgt at en showcarfinish en dybderensning efterfulgt af coating af læder og kabine, vask og oppolering af crom i motorrum og udvendig og indvendig coating af ruder . Han har formået at give nyt liv til en 20 år gammel bil. .der bliver løbende sendt opdateringer og der er en stor forståelse for hvor vigtig bilen er for en. .jeg har kun rosende ord, Han er perfektionist og det ses i resultatet . 👏👏👍
Stor anbefaling herfra!
Fik den helt store behandling af min spritnye bil. Fantastisk resultat og Iron gav excellent service hele vejen igennem. Han arbejdede endda halvdelen af natten igennem så jeg kunne få min bil en dag hurtigere end aftalt. Stor anbefaling herfra!
Fantastisk resultat
Arbejdet er udført til punkt og prikke
Arbejdet er udført til punkt og prikke. Super kvalitet man får for penge.
Service helt i top og en lille sludder kan man også få.
Det spiller 100%. Kommer helt sikkert igen!
Jeg kan klart anbefale pro detailing
Jeg kan klart anbefale pro detailing. Jeg har sjældent oplevet bedre service, og et sindsygt flot stykke håndarbejde..
Fantastisk behandling af mennesker og selvfølgelig bilen. Står sgu bedre end ny nu.
Har haft en ganske positiv oplevelse hos Pro Detailing. Her føler man, at ens bil er i trygge hænder. De er grundige og kan deres håndværk. Så stor anbefaling herfra.
Super godt arbejde og super service
Jeg er ny ejer af wv passat som havde lidt lak skader som skulle poleret op. Så jeg kørt ud til pro detailing og fik den bedste rådgivning til at få det bedste resultat. Super service og super flot værksted kan varmt anbefales stedet
Fantastisk flot arbejde
Vi har fået en luksus polering og keramisk nano coating af en bil og vi er så glade for resultatet. Den er så fantastisk flot. Vi vil klart anbefale, at køre bilen en tur forbi. Fantastisk service og flot/rent værksted.
Rigtig flot arbejde
Vi har fået poleret 2 biller hos PRO DETAILING og er meget tilfredse med resultatet. Kan helt klart anbefales👍

Risposta di PRO DETAILING
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.