Fik min spritnye Tesla Model Y behandlet hos Prodetailing. Herunder PPF på fronten (kofanger, skærme, front hjelm og spejle), samt indstigning og læssekant. Derudover certificeret Gyeon keramisk coati... Leggi di più

Virkelig flot arbejde og service var i top Kvalitet koster, men behandlingen er hver en krone værd

10/10 oplevelse hos Pro Detailing TLDR; - Fantastisk håndværk - Retfærdig pris - God vedlejning - Ærlig og tillidsfuld Iron besidder stærke kompetencer inden for bil detailing. Udover fa... Leggi di più

Vi har fået lagt PPF og keramisk coating på vores næsten nye Tesla Model 3 PPF: full front + side paneler, dørfalser og læsse kant Kemisk coating af hele bilen og alle vinduer. Ejeren Iron er u... Leggi di più

1. Servizio di restauro e pulizia auto

High-end bilpleje med fokus på polering, keramisk coating, PPF (Stenslagsfolie) og interiørrens. Hos os får du detailing i absolut premium kvalitet, hvor håndværk, sans for detaljer og en høj grad af kundeservice er fundamentet. Vi tilbyder komplette løsninger inden for dybdegående bilpleje og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores passion for biler sikrer dig både det bedste resultat og en service i særklasse.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Fantastisk oplevelse ved Iron

Fantastisk oplevelse ved Iron

Skrev om et tilbud ved ham om torsdagen og han ringede til mig om søndagen og sagde han gerne ville se den da det var en matte farve, vi aftalte om torsdagen ugen efter.
Vi fik en snak om hvad der skulle laves og han gav et knald godt tilbud.
Han gav mig en dato 6 marts 2024, men da en anden kunde havde meldt afbud, tog han min ind ugen efter, så jeg kunne allerede få lavet min bil ugen efter jeg havde bestilt tid.

Mega glad for resultatet og udførelsen af min Cupra Leon sportstourer og vil klart anbefale ham til alle dem jeg kender.

29 febbraio 2024

Altid en WAUW oplevelse!

Nu er det 4. bil jeg sender ind til Iron og jeg bliver lige overrasket over resultatet hver gang.

Denne gang en Tesla Model 3 Highland der har fået fuld front i PPF og keramisk coating, så den står knivskarpt.

Iron er virkelig detaljeorienteret og er virkelig gået en ekstra mil for at levere et godt slutresultat. Troede ikke en bil med 1.000 km på bagen kunne blive flottere, men nu står den blankere og dybere i glansen end som ny. Selv PPFen er blevet foldet, så der ingen synlige kanter er.

10 ud af 10. KÆMPE anbefaling af Iron/ProDetailing. Jeg kan kun sige god for hans altid flotte arbejde 🤩

15 febbraio 2024

Fik for 14 dage siden pakket min model…

Fik for 14 dage siden pakket min model y ind i ppf på hele fronten, samt døre, kanter. Og kan kun sige jeg er dybt imponeret over performancen på det, har kørt i det værste sne, slud, salt og støv, men bilen står pænere end ny.
Samtidig med perfekt produkt, har der været en service man aldrig vil opleve andre steder! Kan kun varmt anbefale prodetailing!

28 gennaio 2024

Kan kun give Pro Detailing den bedste…

Kan kun give Pro Detailing den bedste anbefaling og et flot arbejde, hvor jeg fik påført PPF fullfront og keramisk coating på min nye Model 3 Highland. Dette klarede Iron perfekt. Man kan mærke at Iron virkelig brænder for sit arbejde og vil gøre sit bedste hver gang. Meget professionel og rådgivende. Glæder mig til at komme til kontrol i januar og få vejledning i korrekt vask og pleje af min første Tesla. Vil helt sikkert komme tilbage til årlig kontrol og opfølgning.

14 dicembre 2023

Vi er super tilfredse med Pro…

Vi er super tilfredse med Pro Detailings arbejde, hvor vi fik påført PPF og keramisk coating på vores nye Model 3 Highland, som krævede at PPF blev påsat på den gammeldags måde, da patterns endnu ikke er tilgængelige. Dette klarede Iron perfekt. Det er fantastisk at mærke, hvordan Iron brænder for sit fag og at han går en ekstra mil for sine kunder.

Tilføjelse 18/12-2023: Er fortsat super tilfreds med resultatet, det er mega godt. Og Iron yder kanon service efterfølgende 😊

3 novembre 2023

Super glad Model 3 ejer‼️.

Super glad Model 3 ejer‼️.
Så fik jeg besøgt Pro detailing for 2 gang hvor det IGEN blev til til fantastisk flot Arbejde af Iron.
Jeg fik en rigtig god snak og rådgivning af Iron,som var helt reel og ærlig om det behov han så der var ift.behandling af min Tesla model 3.

Wow et flot resultat! Iron har styr på han's håndværk. Helt fra start til slut har det været en fantastisk oplevelse med Super god service og fantastik håndværk Pro detailing har lavet igen..kan kun anbefale Pro detaling ved Iron hvis man ønsker at forkæle sin bil....

24 ottobre 2023

Top kvalitet

Top kvalitet, top service og meget rent og orden sted hvor man bliver trygt mår man kommer ind på stedet og oven i er Iron er et fantastik menneske som arbejder fra hjertet.
Er meget glad for at jeg har valgt det sted og beskytte min bil tak🙏🏻🙏🏻

7 ottobre 2023

Super resultat

Fik lagt ppf på min model y og er rigtig tilfreds med resultatet. Servicen er også i top.

29 settembre 2023

Super kvalitet og skyhøj service - TESLA PPF

Har fået min næsten nye Tesla Y beskyttet med kvalitetsfolie med 10 års garanti. Ikke blot er der tale om flot kvalitets arbejde, men samtidig en service ud over det sædvanlige. Ødelagde mit dæk mod kantsten på vej ud. Iron lånte mig simpelthen et af sine egne Tesla hjul, så jeg kunne køre hjem og få nyt dæk monteret dagen efter. Sådan! Skyhøj service.

3 ottobre 2023

Keramisk coating mv af Fisker Ocean One matlak (BSB)

Jeg har fået vores nye Fisker Ocean One keramisk coated ved ProDetailing. Det har været en fantastisk tryg oplevelse - både med rådgivning før behandlingen og vejledning efterfølgende. Iron er passioneret for sit arbejde og han leverer langt mere end man kan forvente. Det er klart et sted jeg kommer tilbage til!

9 settembre 2023

Kvalitetsarbejde og super service

Vi fik vores nye Ioniq 5 keramisk coated, og folie på de lodrette flader foran.
Bilen står superskarpt og med en dyb glød, og vandet preller fuldstændigt af.
Iron har en nem hjemmeside og god oversigt over de tilbud der er til de forskellige biler.
Super god service og super flot coating som varmt kan anbefales.

4 agosto 2023

Fantastisk service

Jeg skrev efter en pris på en polering af min bil, da vi havde fået harpiks på den. Iron ringede og sagde at jeg kunne komme forbi med bilen, så han kunne se hvad der skulle til. Her fjernede han med det samme de værste pletter og gav mig en flaske med tjærefjerner samt en stak klude med hjem, så jeg selv kunne gå efter og lede efter de små pletter. Så i stedet for at sælge mig en polering, ydede Iron en førsteklasses service og løste mit problem - helt uden beregning. Sådan en service skal man lede længe efter.

28 luglio 2023

Klargøring af Tesla MYP

Vi har fået vores nye Tesla MYP poleret, coated samt pakket ind af Iron, og han har leveret et stykke arbejde i topkvalitet samt ydet en fantastisk service. Iron er en ildsjæl, som gør en stor indsats for at opnå et flot slutprodukt, og jeg kan klart anbefale Prodetaling til andre, der ønsker at beskytte deres bil.

28 luglio 2023

Enestående Service og kvalitet

Et imponerende højt service niveau og arbejdet er af absolut bedste kvalitet. Alle aftaler bliver overholdt og
man er i gode hænder ift vejledning og det udførte arbejde bliver gennemgået grundigt inden man kører derfra. Kunne jeg give 10 stjerner, ville jeg gøre det.

27 luglio 2023

Super dygtig, God kvalitet og service

Super god kvalitet og service.
Iron tager sig kærligt af din bil.
Jeg fik en tid da han havde et afbud.
Så det var super fedt at kunne aflevere sin helt nye Tesla, Hentet fredag 30.06 og aflevere den 01.07 til en stor omgang kærlighed. Med PPF og coating. Nu er den beskyttet mod stenslag i lak og vind og vejr.
Iron er super sød og mega dygtige, Han går virkelig op i det han laver og så har han god humor :-D
Jeg kommer helt sikkert igen med andre biler også for at holde gantien på de ting jeg har fået lavet hos ham.
5 store stjerner her fra mig.

2 luglio 2023

SERVICE I SÆRKLASSE!

SERVICE I SÆRKLASSE!

Vi købte i maj en ny Tesla ModelY. Vi hentede bilen ved Tesla i Ribe, og blevet tilbudt, at vi kunne køre direkte op til Pro Detailing i Århus og få bilen folieret og coatet.

Vores Tesla skulle coates og have PPF på front, læssekanter, indstigning og bagdøre. Jeg har brugt lang tid på at undersøge markedet for PPF og fandt frem til at Xpel er 1. Klasses folie. Mange tilbyder billigere PPF og iøvrigt også billigere coating, men som man kan se på anbefalingerne, så er der 100% sammenhæng mellem pris og kvalitet. Jeg fandt Pro Detailing efter grundig research af de forskellige udbydere - jeg valgte den pga deres produkter (Xpel folie og gyeon coating) men også de helt fantastiske anmeldelser i diverse internet foraer, og jeg må sige, at vi ikke er blevet skuffet.

Ejeren Iron er folieekspert og han sætter en KÆMPE ære i at levere ordentlige produkter. Han har lavet et super flot arbejde på vores Tesla - vi har ikke en finger at sætte på det. Derudover leveres en service udover det sædvanlige. Han arbejdede weekend for, at vi kunne hente vores bil lørdag aften (skulle bruge den søndag). Vi har efterfølgende været inviteret til vaskekursus hos ham, så vi kunne se , hvordan bilen helst skal vaskes, når det gøres i hånden 💦🧼🚿 han medsolgte produkter til en skarp pris 🤩

Iron er en ildsjæl, det brænder for bilpleje og kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra.

Vi kommer fra Esbjerg, så havde lidt vej. Bilen skulle blive ved ham nogle dage imens arbejdet står på. Men intet problem idet, han kørte os til toget og hentede os igen, da vi skulle hente bilen. Fantastisk god service!
Iron er iøvrigt Tesla-eksperten, så imens han kørte os til banegården i sin egen Tesla delte han glædeligt tips og tricks. Skønt for nybegyndere som os 😀

De største og varmeste anbefalinger - også til jer som kommer langt fra. Han er værd at køre efter 👍

28 maggio 2023