Var skeptisk men tok en råsjangs pga. garantien. De forhandlet frem bedre priser enn vi hadde hos Landkreditt, fornøyd så langt. Har spart inn kostnaden allerede, spent å se hvor mye vi sparer to... Leggi di più
La inn ca kostnader. En uke etter ringte et forsikringsselskap meg. Sparte nesten 5000 i året på nytt selskap
Fikk ingen besparelse på 1 år. Ble solgt inn med prisgaranti og pengene tilbake dersom en det ikke ble besparelser innen 1 år. Varslet om dette til Prismatch når det var gått et år, men da gjelder... Leggi di più
Jeg fikk redusert flere av mine faste kostnader betydelig og fikk en god oversikt for mitt selskap. Litt treg oppstart men det ble veldig bra når jeg fikk svar! Det var verdt litt ventetid 😊 An... Leggi di più
Prismatch utfordrer dine leverandører! Vi sørger for at du sikrer en best mulig pris på dine avtaler. Med våre tjenester får du skreddersydde anbefalinger som hjelper deg å spare på alt fra daglige tjenester til større kjøp.
Norvegia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Risposta di Prismatch
Var svært skeptisk, men er veldig fornøyd ca. 6 måneder inn i vårt første år sammen. Anbefales!

Risposta di Prismatch
Jeg er helt overrasket og forbauset over hvor bra dette var! Har spart så mye og anbefaler virkelig:)

Risposta di Prismatch
Nice people and good service. And big savings for me.

Risposta di Prismatch
Har ikke store bedriften, men sparte flere tusen i året på telefoni og forsikring! Meget fornøyd!

Risposta di Prismatch
Oppleves svært vanskelig, ikke fått til noe besparelser og klarer ikke svare på når eller hvordan tilbakebetalingsgarantien deres fungerer. Hold dere unna

Risposta di Prismatch
Jeg velger å holde dette kort, men tydelig: Jeg vil på det sterkeste fraråde både privatpersoner og bedrifter fra å inngå avtale med Prismatch.
Jeg er selv ikke kunde, men etter å ha fått et grundig innblikk i saken gjennom min svigerbror, sitter jeg igjen oppriktig sjokkert over hvordan dette selskapet opererer. Jeg har flere års erfaring fra salg selv, og det jeg har fått høre her bryter fullstendig med det jeg mener er god og redelig praksis.
Jeg er fullt klar over at enhver sak har to sider. Likevel er jeg ikke i tvil om at det i dette tilfellet er kunden som har rett. Opplevelsen fremstår som uoversiktlig, lite transparent og preget av unødvendig vanskelighet fra selskapets side.
I tillegg stiller jeg spørsmål ved hvordan erfaringene med selskapet kan være så splittet. Negative omtaler som tidligere har ligget ute på Facebook ser ut til å ha blitt fjernet, noe som gir et lite tillitsvekkende inntrykk. Det er bra at det finnes plattformer som Trustpilot hvor slike anmeldelser ikke kan fjernes på samme måte.
Det mest alvorlige er likevel hvordan jeg opplever at mennesker som ønsker å spare penger, blir møtt med en fremstilling som ikke er tydelig nok på hva avtalen faktisk innebærer. Det er etter min mening villedende.
Min klare anbefaling: Styr unna. Som privatperson er du langt bedre tjent med å kontakte leverandørene direkte selv. Da har du kontroll, oversikt og slipper å risikere en opplevelse som dette

Risposta di Prismatch
Advarsel til både privatkunder og bedrifter
Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne med dette firmaet. Min erfaring med Prismatch har vært svært negativ, og jeg ønsker derfor å advare både privatpersoner og bedrifter som vurderer å inngå avtale med dem.
For det første opplever jeg telefonsalget som svært pågående. De ringer fra flere forskjellige telefonnumre og gir seg ikke før de får et svar. Samtidig er det ikke mulig å ringe tilbake til numrene de bruker. I stedet blir man oppringt igjen fra nye numre ved senere anledninger.
Selgerne presenterer tjenesten som om den skal gi store besparelser og store fordeler, men etter min erfaring skurrer dette allerede fra starten. Tjenesten fremstår som svært begrenset i praksis, og jeg har også vært i kontakt med flere andre som opplever at den i realiteten ikke gjør noe særlig.
Måten de håndterer avtaler på virker også lite gjennomarbeidet. I stedet for å faktisk kontrollere tall og opplysninger, ser det ut til at de bare sender ut e-poster til leverandørene du registrerer i kundeportalen, uten å sjekke om informasjonen er korrekt eller om noe faktisk blir fulgt opp.
I tillegg oppgir de at de har chat og kundeservice, men min erfaring er at dette i praksis ikke fungerer. Chatten virker ikke å være tilgjengelig, og kundeservice bruker svært lang tid på å svare. Særlig dersom man oppretter en sak eller bestrider en faktura for en tjeneste man mener man ikke har fått god nok informasjon om. Det står også i kontrast til det man kan lese enkelte steder på nettet om rask respons og god oppfølging. Min opplevelse er at det ikke stemmer.
Samtidig forsøker de å få deg til å verve andre ved å spørre om du kjenner flere som kan være interessert i tjenesten. Dette gir et lite seriøst inntrykk.
For meg fremstår dette som et useriøst firma, og jeg håper flere som opplever lignende ting vurderer å melde saken inn til relevante instanser som Forbrukerrådet eller Forbrukertilsynet.
Min klare oppfordring til dere som leser dette er: Vær svært forsiktig. Les vilkår og avtaler nøye før dere eventuelt svarer ja på en SMS eller bekrefter noe. Selv om man kan få inntrykk av at man bare skal motta mer informasjon eller prøve tjenesten, kan det i praksis innebære at man inngår en avtale.
Jeg vil personlig ikke anbefale denne tjenesten til noen. Ikke engang min verste fiende. Etter min mening virker det som om de forsøker å utnytte mennesker som er i en vanskelig økonomisk situasjon og håper å spare noen tusen kroner.
Til slutt vil jeg også nevne at selv når man ber om bekreftelse på opptak av samtaler, opplever jeg at dette ikke blir fremlagt. I tillegg er det svært vanskelig å få tydelig bekreftelse dersom man forsøker å si opp avtalen. Etter min erfaring blir det heller ikke sendt noen klar skriftlig bekreftelse på at oppsigelsen er mottatt eller behandlet. Dette skaper stor usikkerhet rundt om kontrakten faktisk er avsluttet eller ikke, og bidrar ytterligere til et lite seriøst inntrykk av hvordan selskapet håndterer kundene sine.
Vær derfor svært forsiktig, og tenk dere nøye om før dere inngår noen avtale med dette firmaet.

Risposta di Prismatch
Vært kunde et år nå, alt i alt veldig bra. Allerede satt opp til år to:)

Risposta di Prismatch
Fikk ingen besparelse på 1 år.
Varslet om dette til Prismatch når det var gått et år, men da gjelder ikke prisgaranti lenger. Dette grunnet en må vist nok varsle de skriftlig FØR det har gått innen det har gått 1 år. Bakgrunnen skal være at de skal ha tid før de 12 måneder har gått til å få sjekket om de kan få til bedre tilbud. Burde de ikke har jobbet med det alle de 12 månedene? Og burde det være nødvendig å varsle om manglende besparelser når de på deres engen side står hvor mye besparelsen er?

Risposta di Prismatch
Hatt avtalen i snart ett år, og ingenting har skjedd. Kun en samtale om jeg visste om noen flere bønder som kunne hatt nytte av dette. Regner med at pengene snart blir tilbakeført min konto.

Risposta di Prismatch
Penger rett ut vinduet. veldig pågående selger som ikke følger opp. Styr unna!!!!!