Scoopr Recensioni 295

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg fikk et meget bedre tilbud på rente enn det jeg hadde. Byttet derfor bank. De ordnet alt for meg og jeg fikk en bedre oversikt over mine avdrag med renter osv. Det var heller ikke noe mas eller p... Leggi di più

Hjelpsom, effektiv, ryddig, oversiklig! Stor takk til Martin Bekken, som gjorde en glimrende jobb. Meget dyktig kundekonsulent, som ga god informasjon og gode råd! Anbefaler andre til å merke seg... Leggi di più

Jeg fikk 2 %mindre rente med Morrowbank og den imøtekommendheten jeg fikk var helt fantastisk.Jeg har en normal inntekt men du må prioritere for hver krone du bruker da jeg sitter med huslån i tillegg... Leggi di più

Jeg er veldig tilfreds med å få samlet mine lån. Jeg har nå god oversikt siden det er bare ett lån. Renten ble overraskende lav. Rentesats er nå halvert i mitt tilfelle. Det gikk veldig raskt å få sø... Leggi di più

1. Servizio di consulenza crediti
  2. Banca
  3. Broker finanziario
  4. Consulente finanziario

Senk renten på din gjeld! Vi gjør det enkelt å sjekke om du kan spare på å bytte avtale, slik at du kan være sikker på at du har en god deal uten å bruke masse tid på det. Vi tar oppdraget vårt på alvor og gir deg derfor ledende digitale løsninger sammen med god kundeservice.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Hei!

Mindre utgifter til banker i renter, og mer penger til deg selv, er et utmerket utgangspunkt for en sunnere privatøkonomi i seg selv 😊

Ta gjerne kontakt med oss igjen i løpet av året, for å sjekke om du kan få lavere rente!

Hilsen oss i Scoopr-teamet 😊

Raskt og effektivt.

Raskt og effektivt, god kundeservice

15 aprile 2026

Hei, Glenn

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, dette motiverer oss! 😊

Hilsen oss i Scoopr-teamet

Scoopr bistod med at jeg endelig fikk…

Scoopr bistod med at jeg endelig fikk samlet all gjeld i et lån. Alt foregikk enkelt og presist så jeg følte meg trygg.

15 aprile 2026

Risposta di Scoopr

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Olav!

Vi setter oppriktig pris på din tillit til oss og at vi kunne hjelpe deg 😊

Fort og greit

Fort og greit. Kort behandlingstid og jort tid etter godkjenning til pengene var utbetalt. Dem tok seg av alt. Kan anbefales.

Hei, Karina

Vi setter oppriktig pris på din tillit til oss og at vi kunne hjelpe deg 😊

Enkelt og raskt

Enkelt og raskt!

Hei, Synne

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Så godt å høre at du opplevde behandlingen som rask og smidig - det er akkurat det vi jobber for!

Kjapt å få svar

Kjapt å få svar. Lettvint å søke.

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Så godt å høre at du opplevde behandlingen som rask og lettvint - det er akkurat det vi jobber for!

Bra4

Raskt og fint

6 aprile 2026

Hei, Gro Anita

Superenkelt og god rente

Superenkelt å få tilbud. Og flere av tilbudene var meget gode! Fantastiske lavere rente og bedre betingelser. Dette sparer meg for mange penger.

6 aprile 2026

Hei, Ellen

Mindre utgifter til banker i renter, og mer penger til deg selv, det er akkurat dette vi jobber for! Takk for tilbakemeldingen og tilliten! 😊

Bra tilbud

Veldig bra tilbud.

4 aprile 2026

Hei, Terje

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt. Og med litt flax vi ordnet opp i det. Tusen takk, Martin fra Scoopr 🤗

1 aprile 2026

Hei, Suzi

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, dette motiverer oss! 😊

Alt fungerte som annonsert

Alt fungerte som annonsert. Ingen problemer med noe. Jeg er fornøyd med løsningen. En relativt enkel søknadsprosess også.

2 aprile 2026

Risposta di Scoopr

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Lisa! Vi gjør alltid vårt aller beste for å gi alle en god opplevelse hos oss! 😊