L'azienda ha risposto
We werden vriendelijk geholpen en alles goed uitgelegd prettige samenwerking en koffie toe. En er word met je mee gedacht.
Scritti dall'azienda
Veel verkopers twijfelen tussen inruilen bij een dealer of zelf particulier verkopen. Inruil levert vaak minder op, en zelf verkopen kost tijd: foto’s, adverteren, afspraken, onderhandelen. Bovendien blijft het spannend rond betaling en veiligheid. Daarom zijn klanten vaak opgelucht als ze ontdekken dat er een derde optie is: verkopen via een campermakelaar, zonder gedoe en zonder onnodige risico’s. De Campermakelaar Motorhome Depot regelt het complete verkooptraject van A tot Z op basis van no cure, no pay. De betaling voor jouw camper verloopt veilig via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandsche Bank.
Lees meerBen je op zoek naar een camper?
Bekijk ons aanbod
Landbouwweg 46, 3899 BG, Zeewolde, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
We werden vriendelijk geholpen en alles goed uitgelegd
prettige samenwerking en koffie toe.
En er word met je mee gedacht.

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Marco van der Griendt heeft ons goed begeleid in het hele verkoop proces. Eerlijke open communicatie.

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Enige weken geleden met Motorhome Zeewolde contact opgenomen via mail. Na wat mailverkeer met makelaar Pieter Roeleveld een afspraak gemaakt voor een gesprek voor verkoop van onze buscamper. Alles was ons zeer duidelijk uitgelegd en kwam zeer betrouwbaar over. Binnen twee weken was de camper verkocht en het afgesproken bedrag op onze rekening. Wij raden dit bedrijf zeker aan die u alles uit handen neemt. Pieter Roeleveld nogmaals bedankt voor de uitstekende ontzorging en verkoop van onze camper.

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
De campermakelaar van Motorhome Depot heeft mij vriendelijk en vakkundig geholpen bij de verkoop van mijn camper. De veilige betaling gaf mij ook een gerust gevoel over de financiële afhandeling. Aanrader!

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Duidelijk over de werkwijze. Betrokken bij mij als klant. Beide zorgden voor vertrouwen

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Vriendelijke medewerkers, weten alle vragen goed te beantwoorden en nemen de tijd

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Onder de indruk van de vakkennis van zowel camper technologie als van de te volgen procedures. We voelden ons veilig en in goede handen. Alleen maar positieve indrukken op alle vlakken dus. Onze camper was binnen 5 maanden verkocht en kreeg de volle aandacht. Complimenten aan het gehele team.

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Afgelopen weekend hebben wij onze Hymer camper succesvol verkocht. Campermakelaar Marco van der Griendt (regio Zeeland- Bergen op Zoom) heeft ons gedurende het contract helder geïnformeerd, was behulpzaam, goed bereikbaar en bleef fijn in contact met ons. Wij zijn erg blij met deze succesvolle verkoop en goede afhandeling en raden hem aan als verkoper. Bedankt!

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
We zijn eerlijk voorgelicht en zo is de snelle verkoop ook uitgevoerd. En we hadden steeds goede ruggespraak met moterhome. Ook het geld van de verkoop goed en snel op onze rekening. Alles prima geregeld .gr rijn

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Realistische taxatie, constructief overleg, vertrouwen, kennis en vooral zeer klantvriendelijk. Dit alles voor zowel verkoper als koper. Dus zeer tevreden.

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Zojuist (01-2026) onze Westfalia Buscamper opgehaald bij Motorhome Zeewolde. Via makelaar Cees vd Zijl. Zijn zeer tevreden. Korte lijnen, snelle respons en heldere communicatie. Wij gaan wat jaren pkezier beleven ad camper en komen dan terug voor verkoop en aankoop. EvS

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Recent hebben wij onze camper gekocht en opgehaald bij motorhome depot in Zeewolde.
Vanaf het eerste contact moment met Cees hebben we een zeer positieve ervaring , Cees is een man van zijn woord zowel telefonisch, mail, en persoonlijk contact.
Wij hebben een schitterende camper gekocht en alles is op een erg fijne manier gelopen.
We willen Cees en zijn fijne team bedanken voor de prettige en persoonlijke benadering en afhandeling.

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Vriendelijke ontvangst. Camper snel verkocht. Alles gebeurt transparant. Goede service.

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
In december 2025 hebben we onze camper opgehaald bij Sandy van op Schinkel in Zwolle. Het betrof een Possl Buscamper uit 2011 (Fiat Ducato Onderstel)
Een eerder bezoek gaf ons al meteen een prettig vertrouwen dat we hier wel tot definitieve koop konden verder gaan.
Omdat het toch een camper uit 2011 betrof was het advies om een aankoopkeuring te laten doen en dit is tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Het prettige is dan dat de min punten in overleg met de verkoper worden opgelost.
Sandy en Tom waren zeer fijne personen die alles prettig voor ons hebben geregeld en we zijn zeer blij en tevreden met de aankoop van deze mooie Possl camper bus bij Motorhome Depot in Zwolle.

Risposta di De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.