Zoals altijd was de deal snel gesloten , en het pakket binnen 2 dagen in huis ! Tot de volgende bestelling 👍
Premiergrails zorgt voor een fijne en snelle service, precies wat je wilt als je op zoek bent naar exclusieve sneakers. Wat premiergrails uniek maakt is dat ze modellen aanbieden die je nauwelijks op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was al een tijd op zoek naar de Nike x Nocta Sunset Puffer in bruin, maat S, maar kon deze nergens vinden. Uiteindelijk toch besloten om op Marktplaats te kijken, wat ik normaal bijna nooit d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Premiergrails is een vertrouwde naam in de sneaker- en streetwearscene. Dankzij onze ervaring en passie weet je zeker dat je bij ons goed zit: 100% authenticiteit, topkwaliteit en persoonlijke service staan altijd voorop. Of je nu zoekt naar die ene exclusieve sneaker, een luxe basic voor je daily fit of een opvallend streetwear-item – bij Premiergrails shop je met zekerheid en ruime keuze!
Heerlen, Paesi Bassi
- 0682194312
- info@premiergrails.com
- premiergrails.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Superieur
Hier bij dit bedrijf staat expertise in het hoogste vaandel. Enorm behulpzaam en geen vraag is te veel. Dit alles wordt gecombineerd met de prachtige levering van een gewenst product in de perfecte conditie. Kortom gewoon geweldig!!!

Super Service van Premiergrails
Super Service van Premiergrails. Voor exclusieve schoenen moet je zeker bij hun zijn. Levering tot aan de voordeur. Bij jullie ga ik vaker schoenen bestellen!

Gekochten schoenen en kleding
Premiergrails is echt top! Altijd een snelle en nette service. Ik ben vaker met een vraag gekomen voor specifieke schoenen die lastig te krijgen zijn, en binnen no time had ik ze thuis! Toch wel een trouwe klant geworden!

Risposta di Premiergrails
Al meerdere keren schoenen gekocht bij…
Al meerdere keren schoenen gekocht bij premiergrails en elke keer weer top! Ze houden je goed op de hoogte van de bestelling, leveren snel en doen altijd meer dan hun best voor je

Risposta di Premiergrails
Afspraak is Afspraak ze doen hun best…
Afspraak is Afspraak ze doen hun best en ik weet 100% dat het matriaal (sneakers) authentiek en origineel zijn. En dat is me veel waard. Dank jongens.top service.

Risposta di Premiergrails
Een schoen aangevraagd via instagram
Een schoen aangevraagd via instagram, binnen 4 dagen bij mij geleverd

Super service
Super service, snel geleverd en zelfs persoonlijk aan mijn voordeur.

Fijne communicatie en snel
Fijne communicatie en snel. Ben blij met de manier hoe u dit oppakt !

Hele goede ervaring
Ik raad zeker aan om hier te bestellen, super fijne service, je wordt gelijk geholpen met je vragen alles verloopt snel en soepel!!

Top service
Top service! Ik heb de Yeezy slide bone gehaald voor de zomer. En ik heb ze snel binnengekregen. Aanrader als je erover denkt om een nieuw paar schoenen te halen!

Topervaring bij PremierGrails
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij PremierGrails! De sneakers die ik heb besteld zijn niet alleen 100% authentiek, maar ook in perfecte staat geleverd. De verzending was snel en de verpakking was professioneel en stevig — je merkt meteen dat ze zorg besteden aan elk detail.
De sneakers zelf? Absoluut 🔥! Precies zoals op de foto's, en ze zitten heerlijk. Ik krijg er constant complimenten over! Ik bestel hier zeker opnieuw!

Top ervaring
Nu 2 labubu's gekocht en beide echt. Top service, heel vriendelijke meneer met eerlijke prijzen en snelle levering! Zeker een aanrader

Betrouwbaar, snelle service
Ze zijn altijd snel met antwoorden op al je vragen. En service tot aan de deur👌🏼

Risposta di Premiergrails
Zo lang gezocht naar een mooie Labubu…
Zo lang gezocht naar een mooie Labubu en dankzij Premiergrails eindelijk mijn mooie Labubu gevonden 😊

Fijne ervaring
Goede communicatie, snelle levering en super kwaliteit! Erg blij mee :)

Super goeie service
Super goeie service! Komen zijn woorden na! Trouwe bedrijf! En altijd zijn woorden nakomen. Ik koop nergens anders meer mijn schoenen dan alleen bij hun hier, je hoeft maar wat te vragen welke je model je wilt en ze gaan gelijk aan de slag! Dikke 10 voor dit bedrijf

Goede en snelle service
Goede en snelle service, schoenen altijd in topconditie geleverd! Absolute aanrader.

Goed geregeld
De schoenen werden keurig verpakt en op tijd geleverd. Zoon was helemaal blij.

Perfect
Gevonden via een resell groep via whatsapp. In het begin twijfelachtig, alleen toch het voordeel van de twijfel gegeven voor een Essentials 1977 shorts.
Goede service, snelle reacties en netjes verpakt!! 😇