Top service zeker een aanrader
Top service zeker een aanrader, alles mooi schoon en vriendelijk service van de mannen.
Bij Clean Masters Eindhoven draait alles om transparantie, flexibiliteit en kwaliteit. Wij zijn een jong en fris schoonmaakbedrijf met een heldere missie: bedrijven in de regio Eindhoven ontzorgen met professionele en betrouwbare schoonmaakdiensten. Geen ingewikkelde contracten, geen vage afspraken — gewoon duidelijkheid en resultaat. Of het nu gaat om regelmatige kantoorschoonmaak, een opleveringsschoonmaak of maatwerk voor jouw organisatie: wij denken met je mee en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Ons team bestaat uit betrokken en goed opgeleide schoonmakers die werken met een glimlach én oog voor detail. Wij geloven dat een schone werkomgeving bijdraagt aan minder ziekteverzuim, meer werkplezier en een professionele uitstraling. Daarom doen we net dat stapje extra. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op — we denken graag met je mee.
Verdunplein 17, 5627 SZ, Eindhoven, Paesi Bassi
Fijne samenwerking met Clean Masters Eindhoven. De communicatie verloopt prettig en de lijntjes met de mensen op kantoor zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Ze denken goed mee en zijn flexibel.
De medewerkers die bij ons komen schoonmaken zijn erg vriendelijk en werken zorgvuldig. De kwaliteit van het schoonmaakwerk is goed. Daarnaast is de bezetting altijd goed geregeld; er komt altijd iemand, ook bij ziekte of afwezigheid.
Al met al een betrouwbare en prettige partij om mee samen te werken!
Fijn bedrijf met korte lijntjes en een mooi schoon resultaat.
Wij werken sinds een half jaar samen met Clean Masters en we zijn heel tevreden en blij met de samenwerking.
Topbedrijf met topmensen. Er wordt nagekomen wat wordt afgesproken en meer. Kantoor blinkt als nooit tevoren. Vriendelijke mensen ook. Blij dat we met ze in zee gegaan zijn.

Risposta di Clean Masters Eindhoven
Wij zijn heel blij met de inzet van Clean Masters voor het poetsen van ons bedrijfspand. Korte lijntjes, goed bereikbaar en met een prima resultaat!

Risposta di Clean Masters Eindhoven
Zoals zij zich verkopen middels een gesprek wordt deze ook echt van A tot Z nageleeft!
Het bedrijf zet zich in alle fronten in om de schoonmaak tot een succes te maken.
Denkt in oplossingen en niet in problemen of uitstellingen.. heerlijk!
Goede en snelle directe communicatie bij vragen of problemen. Ook de schoonmaakster zelf is vriendelijk en heel bekwaam in wat zij doet.
Ik heb tot nu toe alleen maar lof over dit bedrijf te melden!

Risposta di Clean Masters Eindhoven
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Professioneel, klantgericht en persoonlijk. We zijn tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden.

Risposta di Clean Masters Eindhoven
Fijn en snel contact na aanvraag offerte. Heel tevreden over schoonmaak!

Risposta di Clean Masters Eindhoven
Clean Masters Eindhoven zet zich in voor effectief en milieuvriendelijk schoonmaak! Ze geven snel reactie en zijn klantvriendelijk. Ik beveel ze iedereen aan!

Risposta di Clean Masters Eindhoven
Clean Masters Eindhoven doet precies wat het belooft. Inhoudelijk professioneel en naar haar klanten toe servicegericht.

Risposta di Clean Masters Eindhoven
Fijn bedrijf. Reageert snel op aanvraag offerte. Tevreden over het schoonmaak werk wat ze geleverd hebben.

Risposta di Clean Masters Eindhoven
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.