Zoals altijd was de deal snel gesloten , en het pakket binnen 2 dagen in huis ! Tot de volgende bestelling 👍
Premiergrails zorgt voor een fijne en snelle service, precies wat je wilt als je op zoek bent naar exclusieve sneakers. Wat premiergrails uniek maakt is dat ze modellen aanbieden die je nauwelijks op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij PremierGrails! De sneakers die ik heb besteld zijn niet alleen 100% authentiek, maar ook in perfecte staat geleverd. De verzending was snel en de verp... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Premiergrails is een vertrouwde naam in de sneaker- en streetwearscene. Dankzij onze ervaring en passie weet je zeker dat je bij ons goed zit: 100% authenticiteit, topkwaliteit en persoonlijke service staan altijd voorop. Of je nu zoekt naar die ene exclusieve sneaker, een luxe basic voor je daily fit of een opvallend streetwear-item – bij Premiergrails shop je met zekerheid en ruime keuze!
Heerlen, Paesi Bassi
- 0682194312
- info@premiergrails.com
- premiergrails.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Zoals altijd was de deal snel gesloten…
Super eerlijk
Super eerlijk, betrouwd en een snelle topservice. Zeker een aanrader!!
Goede service!
Snelle service en goede en duidelijke communicatie!
Snelle levering en goeie communicatie
Snelle levering en goeie communicatie! Aanrader
Top communicatie en een professionele…
Top communicatie en een professionele verkoper die verstand heeft van het product. Aanrader!
Zeer tervreden
Zeer tervreden over zowel de producten als de communicatie. Evenmin niet te vergeten hoe snel de verzending was. Echt top
Super ervaring
Super ervaring! Fijn bedrijf, komt afspraken na en het bestelde racket netjes ontvangen, ondanks de vakantie periode!
Top!!! Aanrader!!!
Top!!!
Snelle service en goede communicatie.
Aanrader🫡
Hun producten zien er gloednieuw uit en gestvriendelijk ook!
Hun producten zien er gloednieuw uit de seal is perfect 0 beschadigingen en hun gastvriendelijkheid is ook zeker niet te vergeten door omstandigheden kon ik het niet halen en kwamen ze het brengen enorme respect voor hun voor al je pokemon producten hun zijn gastvriendelijk, hebben mooie prijzen en helpen je echt een aanrader
Zeer betrouwbare verkoper met top service
Ik was al een tijd op zoek naar de Nike x Nocta Sunset Puffer in bruin, maat S, maar kon deze nergens vinden. Uiteindelijk toch besloten om op Marktplaats te kijken, wat ik normaal bijna nooit doe omdat je daar helaas vaak neppe producten of misleidende foto’s ziet.
Deze verkoper had echter heel veel goede reviews, dus dat gaf vertrouwen. Het contact verliep vanaf het begin soepel, snel en vriendelijk. Omdat ik het alsnog spannend vond, stelde de verkoper voor om het product via zijn site zelf online te zetten, zodat ik het veilig via de site kon kopen. Dit werd zelfs ’s nachts meteen geregeld.
Binnen 15 minuten stond het erop en, kon ik het al bestellen. De volgende dag kreeg ik updates via Marktplaats dat het pakket direct was verzonden, en ik ontving netjes de track & trace per mail.
Alles is perfect verlopen en het product is precies zoals beschreven. Uiterst tevreden, absolute aanrader!
Ben een vaste klant geworden altijd…
Ben een vaste klant geworden altijd eerlijke prijzen en komt zijn afspraken na.
Uitstekend
Onwijs goed geholpen, werd zelfs op de hoogte gehouden waar de bestelling was en wanneer ik deze kon verwachten.
Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en zeer snelle levering. Kan aan veel exclusieve spullen komen. Heb zelf een zeer mooie Nocta puffer gekocht. Al met al een zeer prettige ervaring met het bedrijf.

10/10
Premiergrails zorgt altijd voor de beste kwaliteit en service!!

Hele snelle levering en top kwaliteit
Hele snelle levering en top kwaliteit

Super goed geholpen
Super goed geholpen! En een hele snelle levering.

Schoen op aanvraag bestelt
Schoen op aanvraag bestelt, alles in orde!