Praktijk de Bree Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week voor de 3e keer massage gehad bij Fred. Wat een topper is dit zeg!!! Heb al veel massages gehad maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.Weet precies wat hij moet doen aan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op aanraden van chiropractor op zoek gegaan naar een Deep Tissue Massage om eindelijk die dieper gelegen spieren aan te pakken. Fred luistert aandachtig naar je klachten, maar (nog belangrijker) luist... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij Fred hebben we de De Breethode massagecursus gevolgd, vooral gericht op ontspanningsmassage. Fred straalt rust uit, met daarbij een dosis humor, de tijd vliegt om tijdens de cursus. In korte tij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sinds afgelopen zomer kennis gemaakt met de praktijk van Fred. Na 3 behandelingen geen gebruik meer hoeven te maken van mijn medicijnen bij migraine. Geen aanval meer gehad. Daarnaast heel erg positie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Massaggio-terapista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Praktijk de Bree is gevestigd in Barneveld en beschikt over alle benodigdheden om u te kunnen voorzien van een heerlijke en doelgerichte massage. U komt al tot rust op het moment dat u binnenstapt, wij zorgen voor een ontspannen sfeer waar u zich direct op uw gemak voelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf uw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om tijdens de massage uw wensen door te geven, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u iets meer druk wenst van de masseur.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

88 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Een cadeautje voor jezelf

Een mooi, ingerichte en nette praktijk,
Fred masseert vol met passie en warmte
En weet wat hij doet.
Ik zou zeggen maak een afspraak en ervaar zelf.

18 gennaio 2020

Betrokken

Betrokken, over all-view, aansluitend, verhelderend, nabij

9 gennaio 2020

Risposta di Praktijk de Bree

Dank voor deze doordachte, prachtige woorden, doet mij deugd!

Plezierige ervaring

Ik ben door Fred zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen in zijn praktijk. Een hele ontspannen en plezierige kennismaking. De deep tissue massage was zeer goed. Na afloop nog even verder gepraat. Fred is zeer rustig en aangenaam in de omgang. Al met al een positieve ervaring.

12 dicembre 2019

Dag Bart,

Dank voor je mooie woorden en fijn dat het je goed heeft gedaan. Het is niet alleen maar masseren maar het hele 'plaatje' en daar ben ik blij mee.

Een aanrader!

Een coach, die werkelijk zorg draagt voor de klant. Een veilige omgeving en een begripvolle houding voor mij als HSPer. Iemand, die weet wat je zegt en bedoelt. En tegelijk is er een mogelijkheid voor massagetherapie. Ook daarin is hij bekwaam. En het allerbelangrijkste voor mij is, dat we tijdens de sessie gewoon over God kunnen praten. Voor mij is God niet weg te denken in mijn leven. En hoe heerlijk is het als je je liefde voor God kan delen en ontdekken wat voor mij dan het beste is om weer handvatten te krijgen om dit leven te leven. Praktijk de Bree kan ik je aanraden!

5 dicembre 2019

in goede handen ;-)

Bij Fred de Bree kun je een heerlijke massage ontvangen. Je wordt er echt relax van, je lichaam ontspant en komt tot rust. Het is vertrouwd bij hem, hij weet wat hij doet. Een aanrader om af en toe even langs te gaan. Je knapt daar van op! Wat ook heel fijn is, je kunt het ook in combinatie met een gesprek doen. Eerst praten, daarna massage. Perfect! Ga het eens beleven zou ik zeggen! :-)

5 dicembre 2019

Ha Sjanelle,

Prachtige review die ik van je heb ontvangen. Fijn dat het je goed doet en dat je hierdoor lekker een tijdje kan ontspannen. Welkom!

Ontspannend en effectief

Naast ontspannend zijn de massages ook bijzonder effectief. Door continue spanning in rug en hoofd had ik fysieke klachten. Denk aan hoofdpijn, rugpijn, zere pols. Fred doet spierspanning de das om en legt de vinger letterlijk op de zere plek. Hoofdpijnklachten verminderde en de spieren van rug en schouders voelden weer soepel. Fred kan naast masseren trouwens ook goed luisteren.

2 dicembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Dank voor je mooie woorden Ity. Fijn dat je het als positief hebt ervaren. Je bent altijd van harte welkom zoals je weet.

Valutata 4 stelle su 5

Erg aparte ervaring

Erg aparte ervaring. N massage zonder olie. Maar wel erg effectief

30 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Dat hoor ik inderdaad vaker met Vreeling Deep Tissue, dat het een aparte ervaring is. Zeker bij chronische spierspanning is dit zeer effectief zoals je al aangeeft. dank Gerwin!

Valutata 4 stelle su 5

Massage ivm hoofdpijnklachten

Goede massage behandeling gehad ivm hoofdpijn klachten. Hiervoor een behandeling in de nek en schouders gehad, dit had een positieve werking.

28 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Dank voor je mooie review Christa en fijn dat de behandelingen je goed doen bij nek en schouderklachten. Je weet me te vinden als het weer nodig is.

Gevonden !

Ik was op zoek naar iemand die goed kan masseren.Toen kwam ik bij Fred,groot sterk maar ook warm en begripvol.
Als ik binnen kom in zijn mooi ingerichte ruimte voel ik mij gezien.De massages zijn soms overweldigend, heerlijk ontspannend en....verslavend !

25 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Wauw, dat doet me goed als ik dit lees. Net dat beetje extra is altijd mooi om te horen. Tot snel!

Behandelingen

Ik heb een aantal behandelingen ondergaan bij Praktijk de Bree en heb dit als zeer aangenaam ervaren. Door de behandeling van Fred voelt mijn lichaam een stuk meer ontspannen aan en met name mijn schouders hebben er veel baat bij gehad. Zijn persoonlijke aanpak en manier van behandelen bevalt mij en ik zou hem dan ook willen aanbevelen.

24 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Dank voor je mooie woorden Fons en ik ben blij dat de behandelingen je goed doen! Welkom!

Goede behandeling

Goede behandeling. En er werd rustig de tijd voor me genomen.

23 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Fijn om te horen dat je gehoord werd, want dat is naast de behandeling zeer belangrijk.

Zeer prettige behandeling

Zeer prettige behandeling. Voor herhaling vatbaar. Voor rugklachten maar ook ontspanning,

21 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Dank Aly, mooi om te horen. Uiteraard ben je weer van harte welkom als het nodig is.

Valutata 5 stelle su 5

1e keer zo'n massage ondergaan en het…

1e keer zo'n massage ondergaan en het was een bijzondere massage: deep tissue.
Dat is intensief en tegen de pijngrens aan.
Maar na afloop veel beter in mijn vel!

20 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Dank voor je review en fijn dat het na 1 behandeling al een stuk beter voelt. Je bent weer van harte welkom!

migraine-vrij

Fred is een fijne man, bij wie je je op je gemak voelt.
Hij is kundig.
Na jarenlang zeer regelmatig migraine-aanvallen te hebben gehad, ben ik nu al een half jaar migraine-vrij. De deeptissue massages werpen hun vruchten af. Ik ben heel blij dat ik bij Fred terecht ben gekomen.

19 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Echt super dat de behandelingen je zo goed doen bij migraine. Ook mede aan jezelf te danken doordat je regelmatig een behandeling ondergaat, want dat is de sleutel om preventief te werken aan een bepaalde klacht. Tot snel weer!

Valutata 5 stelle su 5

Fred is een masseur pur sang

Fred is een masseur pur sang. Niet alleen als masseur maar ook als massagetherapeut. Zijn gedrevenheid en enthousiasme is voelbaar tijdens de massage. Maar bovenal - en dat is de finishing touch voor een goede massage - heeft hij een integere en empathische persoonlijkheid. Het is zeldzaam dat ik deze 'pareltjes' tegen kom.

19 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Pim, dank voor je prachtige woorden en mening vanuit je hart. Ook dank voor je prachtige behandelmethode Vreeling Deep Tissue massage wat je mij hebt geleerd. Wellicht tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne praktijk waar ik goed geholpen ben.

18 novembre 2019

Risposta di Praktijk de Bree

Goed om te horen dat het traject je goed heeft gedaan Gerard. Je bent altijd weer van harte welkom voor een behandeling, mocht dit nodig zijn!

www.praktijkdebree.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più