Afgelopen week voor de 3e keer massage gehad bij Fred. Wat een topper is dit zeg!!! Heb al veel massages gehad maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.Weet precies wat hij moet doen aan... Leggi di più
Op aanraden van chiropractor op zoek gegaan naar een Deep Tissue Massage om eindelijk die dieper gelegen spieren aan te pakken. Fred luistert aandachtig naar je klachten, maar (nog belangrijker) luist... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Praktijk de Bree is gevestigd in Barneveld en beschikt over alle benodigdheden om u te kunnen voorzien van een heerlijke en doelgerichte massage. U komt al tot rust op het moment dat u binnenstapt, wij zorgen voor een ontspannen sfeer waar u zich direct op uw gemak voelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf uw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om tijdens de massage uw wensen door te geven, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u iets meer druk wenst van de masseur.
3771ND , Barneveld, Paesi Bassi
- 06 30 38 74 03
- info@praktijkdebree.nl
- praktijkdebree.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ik ga naar Fred voor preventie en onderhoud van m’n lijf
Ik ga naar Fred voor onderhoud/preventie van m’n lijf. Niet omdat ik klachten heb. Fred luistert goed naar wat je wil, geeft aan wat hij voelt en toetst dat met me. De massages zijn heel prettig en ik voel me altijd energiek nadien.
Super
Vriendelijk en meedenkend bij klachten. Na 1 behandeling nek en schouder klachten al heel erg verminderd. Aanrader!
De Breethode massagecursus
Bij Fred hebben we de De Breethode massagecursus gevolgd, vooral gericht op ontspanningsmassage. Fred straalt rust uit, met daarbij een dosis humor, de tijd vliegt om tijdens de cursus. In korte tijd hebben we al veel mogen leren. In de planning staat tenminste nog één keer terug te komen om alles te herhalen.
We hebben zelfs een massagetafel aangeschaft om thuis het geleerde te kunnen beoefenen.
Kortom een dikke aanrader!!!
Een top behandeling
Na heel wat tijd met pijn in mn schouders en nek en rug gelopen te hebben
Terecht gekomen bij Fred en hij luisterde naar mij wat mn klachten waren
Na 3 behandelingen
Nagenoeg klachten en pijn vrij
Een totale verbetering
Een echte aanrader !!!
Top behandeling.
Voor mij is het een manier om de cirkel van spanning te doorbreken. Fred is echt een vakman. Het is een combinatie van medische behandeling en ontspanning. De praktijk is lekker rustig op een industrieterrein en dus verder weinig afleiding.
Ontspanning ten top
Sinds afgelopen zomer kennis gemaakt met de praktijk van Fred. Na 3 behandelingen geen gebruik meer hoeven te maken van mijn medicijnen bij migraine. Geen aanval meer gehad. Daarnaast heel erg positief over de sfeervolle ruimte, het ontzorgen van Fred, de prettige sfeer met muziek, zachte handdoeken. Ik gun mezelf deze ontspanning, goed voor lijf en geest.
Goede massage, overall prettige ervaring
Deskundige massage
Dankzij de deskundige massage van Fred, zijn mijn spieren weer los en heb ik veel minder pijnklachten.
Ervaring
Fred verstaat de kunst om echt contact te maken met je lijf! En knelpunten en barrières los te maken waardoor je zelf weer meer gaat voelen in lichaam en emoties. Dat is elke keer weer een fijne ervaring!
Fijne massage.
Na een prettige kennismaking, een massage gehad in een fijne ruimte.
Ik ervaar veel stress in mijn lichaam, Fred wist deze doormiddel van de massage te ontspannen.
Kortom, echt een cadeau voor jezelf!
Het beste cadeautje.
Het beste cadeautje wat je jezelf of een geliefde kan geven, is een massage door Fred.
Vakkundig, betrokken en met de nodige humor. Mijn probleem (Parkinson) kan hij niet oplossen, maar regelmatige massages geven ontspanning voor lichaam en geest.
Al heel wat jaren pijn in mijn nek, schouders en rug
Al heel wat jaren pijn in mijn nek, schouders en rug, ook regelmatig migraine aanvallen. Mijn moeder vond het tijd dat ik mijzelf eens moest laten behandelen en zo ben ik bij de praktijk van Fred terecht gekomen. De praktijk en Fred stralen relaxtheid uit! Ik voel me et op mijn gemak, maar het allerbelangrijkste is dat de massage die Fred uitoefend mij enorm helpt. De spieren in mijn lijf zijn veel minder strak en de migraine aanvallen zijn er bijna niet meer. Fred is een topper en zeer professioneel, zeer zeker aan te raden!
Aanrader
Ik kwam bij Fred terecht na de zoveelste teleurstellende behandeling bij de fysio.
Wat een verademing is dit!
Fred heeft passie voor zijn werk, dat merk je aan alles. Hij is deskundig, professioneel en weet met een vleugje humor je helemaal op je gemak te laten voelen, en dat voor iemand die zich niet snel kan ontspannen....
Mijn klachten zijn nog niet helemaal verdwenen maar na een paar behandelingen wel een stuk minder geworden.
Fred is absoluut een aanrader en zou hem iedereen aanbevelen.
Professioneel en prettig
Fred is heel professioneel en relaxt. Je voelt je onmiddellijk thuis. Deep tissue is super en je voelt je naderhand echt een ander mens. Een aanrader wat mij betreft!!
Direct effect bij spanningsklachten
Vanwege spanningsklachten ben ik gestart met massages bij Fred. Bij de intake hebben we mijn klachten besproken, waarmee Fred de behandelingen op maat afstemt. Hij is deskundig en past verschillende technieken toe voor het beste resultaat! En hier had ik direct profijt van :-) Fred heeft passie voor zijn vak en er is een ontspannen sfeer, waardoor ik mij goed op mijn gemak voel. Ik geef Fred daarom 5 sterren en raad zijn praktijk zeker aan!
Een aanrader!
Veel last spierspanning en rugklachten maar door de deep tissue massages zijn de klachten al een stuk minder geworden. En na zo'n massage voelen je spieren weer lekker ontspannen. Zeker een aanrader!
Hele chille en relaxte omgeving
Hele chille en relaxte omgeving. De beste massage ervaring die ik heb gehad! Ik durf mezelf helemaal uit handen te geven en kan helemaal tot rust komen omdat ik weet dat hij een professioneel is. Ik heb ook meerdere tips en tricks om mijn klachten te verlichten! Echt een aanrader
Na veel getop met mijn been en vele…
Na veel getop met mijn been en vele behandelingen bij fysio, kwam ik bij Fred terecht, wat een verademing, wat een fijne sfeer en wat is hij kundig, ik was na 3 behandelingen al van mijn klachten af.
Ik raad hem iedereen aan.
Verbindend
Fred weet op een bijzonder prettige wijze oprecht verbinding te maken op alle niveau’s. De deep tissue massages zijn voor mij, in combinatie met chiropractie en osteopathie, een perfecte aanvulling om nek, schouder wn lage rugklachten te lijf te gaan. Absolute aanrader.
Aanrader
Alles zat vast (burn-out) toen ik in september kwam bij Praktijk van de Bree. Ik was al wekelijks naar een osteopaat geweest voor de zomer maar dat hielp voor een paar uur a één dag, daarna zat mijn schouder, nek en rug weer vast en ik had alle dagen hoofdpijn. Via, via werd mij geattendeerd om naar Fred te gaan. Uiteindelijk toch de stap genomen en ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen. Mijn schouders, rug en nek zijn weer los en daardoor ook mijn hoofdpijn verdwenen!