Afgelopen week voor de 3e keer massage gehad bij Fred. Wat een topper is dit zeg!!! Heb al veel massages gehad maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.Weet precies wat hij moet doen aan... Leggi di più
Bij Fred hebben we de De Breethode massagecursus gevolgd, vooral gericht op ontspanningsmassage. Fred straalt rust uit, met daarbij een dosis humor, de tijd vliegt om tijdens de cursus. In korte tij... Leggi di più
Sinds afgelopen zomer kennis gemaakt met de praktijk van Fred. Na 3 behandelingen geen gebruik meer hoeven te maken van mijn medicijnen bij migraine. Geen aanval meer gehad. Daarnaast heel erg positie... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Praktijk de Bree is gevestigd in Barneveld en beschikt over alle benodigdheden om u te kunnen voorzien van een heerlijke en doelgerichte massage. U komt al tot rust op het moment dat u binnenstapt, wij zorgen voor een ontspannen sfeer waar u zich direct op uw gemak voelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf uw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om tijdens de massage uw wensen door te geven, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u iets meer druk wenst van de masseur.
3771ND , Barneveld, Paesi Bassi
- 06 30 38 74 03
- info@praktijkdebree.nl
- praktijkdebree.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Fred geeft fijne diep ontspannende…
Fred geeft fijne diep ontspannende massages. Daarbij is hij gewoon een fijne vent om ook naast de massages even mee te kletsen. Hij staat stevig en zelfbewust in het leven wat hem een fijne gespreksparter maakt.
De therapie met het meeste effect
Een paar maanden geleden ben ik uitgevallen vanwege ernstige burn-out- en overspannenheidsverschijnselen. Allerlei hulp heb ik gezocht en gekregen. Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht op de site van Fred de Bree. Geen idee wat ik me daarvan voor moest stellen en het gewoon geprobeerd. Inmiddels heb ik ervaren dat het veel met me doet. De deep tissue massage is niet als een ontspanningsmassage, maar voor mij toch ontspannend, tijdens de massage wordt m'n hoofd al leger en voelt het goed. De middag na de massage was ik uitgeput en noodgedwongen rustig aan gedaan. Goed geslapen de nacht erna en wakker geworden met energie voor 10! Fred had al gezegd: die wolk gaat uit je hoofd, en dat klopt, veel minder vol. Ook de pijnscheuten in m'n onderrug zijn verdwenen. Gek genoeg viel het me pas op toen ze er niet meer waren, was er blijkbaar aan gewend geraakt. Dit is de therapie waar ik veel baat bij heb en mij weer de goede richting op stuurt. Ben heel benieuwd wat de volgende behandelingen mij gaan brengen. Nu al zin in!
Humor, aandacht en focus...
Op aanraden van chiropractor op zoek gegaan naar een Deep Tissue Massage om eindelijk die dieper gelegen spieren aan te pakken. Fred luistert aandachtig naar je klachten, maar (nog belangrijker) luistert naar je lichaam als hij werkt. Weet dus wanneer hij een tandje bij kan zetten of gas terug moet nemen, maar is zeer effectief! Ontspannen, vriendelijke sfeer en slaap dezelfde nacht als een os....
Echt een aanrader!
Hele fijne massage gehad bij Fred. Hij is iemand die niet even snel een standaard massage uitvoert maar echt goed kijkt naar welke klachten je hebt en daar de behandeling op afstemt. Echt een aanrader bij veel spierspanning.
Voor en tijdens de behandeling is Fred in staat veiligheid te creëren om zowel lichamelijk en geestelijk verbetering te geven
Voor en tijdens de behandeling is Fred in staat om gevoel van veiligheid te creëren. Fred ziet je lichaam als onderdeel van een groter geheel. Er gebeurd niet alleen fysiek er iets, ook was er voor mij een positieve uitwerking op mijn geestelijke gezondheid.
Leren ontspannen en leren om te ervaren en te voelen in je lichaam i.p.v. in je hoofd en gedachten te zitten.
Prettige behandelingen!
In ruim 7 jaar tijd veel verschillende behandelingen geprobeerd voor de hoofdpijn/rug klachten. Uiteindelijk ben ik bij Fred terecht gekomen. Bij elke behandeling wordt er gekeken wat er op dat moment nodig is. Er wordt goed naar je geluisterd en hij weet wat hij doet. De behandelingen hebben goed effect en de hoofdpijn is al een stuk minder!
Behandeling door dhr. De Bree
Door de zeer vakkundige, zorgvuldige behandeling van Fred de Bree zijn mijn nek- en schouderklachten al na één behandeling enorm verminderd. Tevens heeft de behandeling duidelijk een positieve uitwerking op andere lichamelijke en daarmee samenhangend ook niet-fysieke vlakken gehad.
Was er nog niet mee bekend
Was er nog niet mee bekend, maar ben positief verrast en mijn klachten waren ook een stuk weg genomen,ik kom zeker terug👌
Fijne massage
Zeer vriendelijke man, neemt echt de tijd voor je. Fijne massage.
Een echte aanrader
De deep tissue massage is een echte aanrader! Waar ik het vooral aan merk is dat ik na een zaterdag klussen rondom het huis, de volgende dag altijd wel spierpijn en last van mijn rug had. Ná 1 massage heb ik gemerkt dat de spierpijn er de volgende dag niet meer is. Rug- en nek klachten heb ik nog wel, maar zeker minder na deze eerste behandeling
Fred is een ware professional
Jaren last van migraine en sinds een tijd ga ik naar Praktijk de Bree. Ik heb het gevoel dat na een behandeling daadwerkelijk spanning uit mijn rug en nek is, waarbij ik minder last heb van migraine.
Het is voor mij telkens 30 minuten rijden, en ik ga elke maand. Het is het absoluut waard.
Fred is een ware professional die zijn vak verstaat, hij weet waar hij het over weet en geeft aandacht aan de plaatsen die het nodig hebben. Daarnaast is het ook een heel aardig persoon.
Fred is een hele fijne man waar je goed…
Fred is een hele fijne man waar je goed mee kan praten. Naast dat is Fred ook heel erg goed in zijn vak. Ik had rug- en nekklachten en deze heeft hij door middel van goede massages verholpen.
Prettige sfeer waar ik mij direct thuis…
Prettige sfeer waar ik mij direct thuis voel. Er wordt goed geluisterd om zodoende de klachten te analyseren.
De behandelingen zijn “op maat” en daarmee ook doelgericht.
Een aanrader!
Ik had erg veel last van rugklachten, maar door de geweldige massages heb ik hier geen last meer van. Ook als ik toe ben aan ontspanning reserveer ik direct een massage. Ik raad iedereen Praktijk de Bree aan!
Prima behandeling bij Praktijk de Bree
Prima behandeling bij Praktijk de Bree
Erg veel kennis en zeer goed resultaat
Deep Tissue Massage works so well.
I came for the first time to Netherlands in the year 2006. The massage in Netherlands has not been what I would go for as it is in Kenya. My problem was to get deep tissue massage because of the heavy training/runs I do in a week which amounts to 150km to 180km a week. Any soft massage would not help me. I came to live in the Netherlands especially in Voorthuizen in the year 2011 and from the year 2019 I started my own Sport and Massage therapy. To be sincere, being a sport massage therapist and being a top athlete is two things that flow together.
I came across Fred de Bree when he visited me for treatment or massage, he explained what his profession was which I developed an interest. For me I had been suffering from on and off tightness of muscles especially the calves, harm-string and quads, which were getting worse slowly. I finally decided to book appointment with Fred for deep tissue massage. I have to be honest, Fred handles every muscle with carefulness and lots of concentration. He goes deep into the inner muscle which is required, it may feel intense and heavy but the results are not regrettable but with big profit. For only one massage I got my muscles to feel great again. I am now a happy person to have found Fred de Bree who I will visit regularly. Even when I have no pain, I will only need maintenance ones a week. If you really want a place to refresh your tightness in muscles or ease long time pain, Fred de Bree is the right person “I bet you”.
Thank you Fred for helping me.
Emmanuel Biwott
Hele fijne/ goede /ontspannende…
Hele fijne/ goede /ontspannende massage.
Hij voelt goed aan hoe hij moet masseren om je te laten ontspannen
Wat voel je goed na een behandeling…
Wat voel je goed na een behandeling door Fred. Alle spieren weer ontspannen, je hoofd weer leeg en volledig opgepept. De massage volledig afgesteld op jouw lijf. Nooit 2x hetzelfde. Petje af
Fred behandeld op maat en is er voor jou
Fred behandeld precies op maat. En dat kan per behandeling anders zijn. Hij kijkt heel goed naar wat je op dat moment nodig hebt in je behandeling. Heel erg fijn. Daarnaast is het duidelijk dat hij kennis van zaken heeft. Daarnaast waardeer ik zijn rustige, kalme en overwogen omgang. Zijn visie om er echt voor je te zijn maakt hij helemaal waar.
Erg fijne behandeling gehad na bij…
Erg fijne behandeling gehad na bij concurrenten voor hetzelfde resultaat op de pijnbank te hebben gelegen.
Het resultaat is uitstekend en mijn spieren zijn weer helemaal los om te ondersteunen voor de scoliose in mijn rug.
Dit maakt het voor mij mogelijk om een normaal leven te leiden zonder dat ik daarvoor een pijnlijke behandeling hoef te doorstaan.
zeker een aanrader om eens te proberen!