POWER.se - Västerås Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hallsta Gårdsgata 17, 721 38 Västerås, Västmanland, SE

Valutata 5 stelle su 5

Personalen var mycket bra! Beskrev erbjudande m.m. En annan sak: När jag gick genom utgången kom en bil körande enligt mig och min fru i ca 50-60 km/h jag uppmärksammade fordonet pris när jag klev ut... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mycket trevlig och kunnig säljare, det som drar ner från 5 stjärnor till 4 är den otroligt SUNKIGA affären. Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden ida... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Smidigt att reservera varor och hämta upp. Dock otrevlig och dryg personal i kassan som inte borde jobbat med just att möta kunder. När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan oc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en trevlig och kunnig personal som tog hand om oss på golvet och det gick fort Men det finns mer att önska av kassan där var det en personal som skulle sköta reklamationer samt peka kunder ti... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Hallsta Gårdsgata 17, 721 38, Västerås, Västmanland, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Västerås

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14.760 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fick tag i det jag behövde

Fick tag i det jag behövde

10 giugno 2026

Hej Rolf,

Tack för din recension. Härligt att höra att du fick tag i det du behövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med POWER Västerås.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Västerås⚡

Valutata 5 stelle su 5

Snabb service och trevlig personal

Snabb service och trevlig personal. Ingen som försökte sälja utan bara acceptera mitt val. Inte ens extra garanti och försäkring tvinga försäljningen på mig utan bara informera och fråga

10 giugno 2026

Hej Karl,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande i Västerås, utan att känna någon onödig säljpåverkan.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram att informationen gavs på ett bra och respektfullt sätt. Det är precis så vi vill att ett besök hos oss ska kännas.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Västerås⚡

Trevlig personal

Trevlig personal som kom fram och fråga om man behövde hjälp att hitta det jag leta efter

Hej Gyllis,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att hjälpen i varuhuset uppskattades.

Valutata 5 stelle su 5

Bra försäljare!trevligt bemötande ingen…

Bra försäljare!trevligt bemötande ingen snack utan fråga om jag kunde ha spisen om allt var framdraget (nollan) så var tvungen att åka hem och kolla detta !och trevlig personal i kassan !

6 giugno 2026

Hej Heikki63,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydlig hjälp i butiken. Extra kul att både rådgivningen och upplevelsen i kassan kändes bra.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jag hittade snabbt det

Jag hittade snabbt det
jag sökte

6 giugno 2026

Hej Per-Olov,

Tack för den fina återkopplingen!

Vad roligt att höra att det gick snabbt att hitta det du sökte. Det uppskattas verkligen.

Snabb service

Snabb service, hjälpsam personal

8 giugno 2026

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som snabbt och hjälpsamt.

Kunniga

Kunniga och hjälpsamma

Hej Lars,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var kunnig och hjälpsam. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

TOG hand om problemet vid köp av…

TOG hand om problemet vid köp av stationär dator och förde över data från min gamla dator
Kunnig personal

Hej Boris,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick bra hjälp vid köpet av den stationära datorn och med överföringen från den gamla datorn. Extra kul att höra att bemötandet upplevdes som kunnigt.

En trevlig säljare

2 giugno 2026

Hej Per,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Västerås. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Den hjälpsamma och trevliga personalen.

Den hjälpsamma och trevliga personalen.

Hej Kristina,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som hjälpsam och trevlig. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Bra service.

Bra service.
Fick fel vara hem,åkte tillbaka till Power,lämnade tillbaka den felaktiva varan,varav jag fick rätt vara tillbaka.
Positivt att det gick så smidigt att byta vara....

Hej Lars-Eric,

Tack för att du delar med dig.

Vad fint att höra att bytet gick smidigt och att du fick rätt vara till slut. Det är särskilt glädjande att upplevelsen i varuhuset blev enkel och bra.

Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du blir riktigt nöjd med produkten.

Micki bra servic

Hej David,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att servicen uppskattades.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Bra information vid köpet och trevlig…

Bra information vid köpet och trevlig säljare.

Hej John,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra information vid köpet och ett trevligt bemötande.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Det tog mer tid än vad jag trodde

Det tog mer tid än vad jag trodde, liksom det är kanske mer personen som hämtar spelets fel men liksom jag beställde grejen förra veckan på Tisdag, den där snubben som ska hämta mitt spel hade 3 dagar tills Fredag att hämta och lämna grejen till Power men ja, i så fall så fick jag den på Måndag, så 6 dagar efter beställningen vilket är helt okej men skulle kunnat komma snabbare kanske, men som sagt det kan vara budbärarens fel inte Power

Hej Ömer,

Tack för att du delar med dig.

Det var fint att höra att du ändå upplevde leveransen som okej i slutändan, även om det tog lite längre tid än väntat. Vi uppskattar också att du nyanserar upplevelsen.

Vi tar med oss din feedback om leveranstiden. Förhoppningsvis går det smidigare nästa gång.

Trevlig bemötande

Jag beställde varan online och efter ett par dagar kunde jag hämta den i min lokala butik, vilket var bra service.

Hej semobell,

Tack för den fina återkopplingen.

Vad roligt att höra att beställningen online fungerade smidigt och att upphämtningen i butik gav en bra upplevelse.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Hej Jukka,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att affären blev snabb.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren var superduktig och…

Säljaren var superduktig och inkännande. Han var kunnig och tillmötesgående. 10 av 10 i betyg.

Hej Daniel,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp och att upplevelsen kändes både kunnig, inkännande och tillmötesgående. Sådant uppskattas mycket.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av din lokala POWER-butik⚡

Fick hjälp på en gång

Fick hjälp på en gång,
Han som hjälpte mej var hjäpsamm och kunnig.

2 giugno 2026

Hej Gudrun,

Tack för den fina recensionen!

Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp direkt och att upplevelsen var så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 5 stelle su 5

Bra hjälpsam personal bra mobil bra med…

Bra hjälpsam personal bra mobil bra med kundpoäng

27 maggio 2026

Hej Pierre,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och att du är nöjd med både mobilen och kundpoängen.

Tummen upp

Det var smidigt att handla min nya telefon.

28 maggio 2026

Hej John,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att det var smidigt att handla den nya telefonen hos oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più