Smidigt att reservera varor och hämta upp. Dock otrevlig och dryg personal i kassan som inte borde jobbat med just att möta kunder. När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan oc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Själva köpupplevelsen i butiken var bra. En supertrevlig försäljare. Men allt kring hemleverans och installation var allt annat än bra 👎 Det slutade med att vi fick hämta varan från butiken och inst... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Personalen var mycket bra! Beskrev erbjudande m.m. En annan sak: När jag gick genom utgången kom en bil körande enligt mig och min fru i ca 50-60 km/h jag uppmärksammade fordonet pris när jag klev ut... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det var en trevlig och kunnig personal som tog hand om oss på golvet och det gick fort Men det finns mer att önska av kassan där var det en personal som skulle sköta reklamationer samt peka kunder ti... Leggi di più
Hallsta Gårdsgata 17, 721 38, Västerås, Västmanland, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Dem e sååå bra ljudet o allt perfekt så värt att köpa

Risposta di POWER.se - Västerås
Fick bra hjälp när jag frågade om
hörlurar när jag handlade.

Helt ointresserad personal.
Det brukar dom inte vara i Eskilstuna.
Så aldrig mer Västerås

Risposta di POWER.se - Västerås
Snabb överföring av gamla data till ny padda. Kunde göras direkt i samband med köp

Risposta di POWER.se - Västerås
Känns som ni ej bryr sig om kunderna man får inte ens ett leende

Risposta di POWER.se - Västerås
När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan och skriker med en kollega som satt en bit ifrån. Jag hann stå där ett tag utan en reaktion från henne. Jag sa till slut hej för att visa att jag ville betala - hon orkade knappt säga hej eller titta upp.

Risposta di POWER.se - Västerås
Vi träffade en mycket hjälpsam och trevlig säljare. Han visade tålamod och gick metodiskt igenom det vi undrade över

Risposta di POWER.se - Västerås
Är nöjd med varan. Men mobil avdelning behöver två personal istället en så kunder väntar inte så långt tid tills bli din tur.

Risposta di POWER.se - Västerås
Snabbt och trevligt bemötande av försäljaren .
Kände mig trygg och fick kunniga svar på mina frågor vid köp av iPhone 17 .

Risposta di POWER.se - Västerås
Försäljaren var trevlig och försökte inte få mig att köpa massa tillbehör.

Risposta di POWER.se - Västerås
Blandat stöd från personal som säljer datorer. Från mycket mycket bra till en acceptabel nivå.