POWER.se - Västerås Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hallsta Gårdsgata 17, 721 38 Västerås, Västmanland, SE

Valutata 3 stelle su 5

Smidigt att reservera varor och hämta upp. Dock otrevlig och dryg personal i kassan som inte borde jobbat med just att möta kunder. När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan oc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Själva köpupplevelsen i butiken var bra. En supertrevlig försäljare. Men allt kring hemleverans och installation var allt annat än bra 👎 Det slutade med att vi fick hämta varan från butiken och inst... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Personalen var mycket bra! Beskrev erbjudande m.m. En annan sak: När jag gick genom utgången kom en bil körande enligt mig och min fru i ca 50-60 km/h jag uppmärksammade fordonet pris när jag klev ut... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en trevlig och kunnig personal som tog hand om oss på golvet och det gick fort Men det finns mer att önska av kassan där var det en personal som skulle sköta reklamationer samt peka kunder ti... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Hallsta Gårdsgata 17, 721 38, Västerås, Västmanland, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Västerås

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.541 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Dem e sååå bra ljudet o allt perfekt så…

Dem e sååå bra ljudet o allt perfekt så värt att köpa

Hej yuel,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att ljudet är så bra och att allt känns perfekt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Janos,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att säljarna i Västerås upplevdes som trevliga och kunniga.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Kunde betala direkt

31 luglio 2026

Hej TG,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att betalningen gick smidigt och enkelt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Fick bra hjälp när jag frågade om

Fick bra hjälp när jag frågade om
hörlurar när jag handlade.

Hej Kaj,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp med att hitta hörlurar när du handlade hos oss i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra bemötande och hjälp vid…

Väldigt bra bemötande och hjälp vid mitt köp

27 luglio 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett väldigt bra bemötande och bra hjälp vid ditt köp i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir lika nöjd med din produkt.

Helt ointresserad personal.

Helt ointresserad personal.
Det brukar dom inte vara i Eskilstuna.
Så aldrig mer Västerås

Hej Åke,

Tack för att du delar med dig.

Det är tråkigt att läsa att besöket i Västerås inte alls motsvarade förväntningarna, särskilt när du haft en bättre upplevelse i Eskilstuna.

Din feedback är viktig och hjälper oss att se var upplevelsen inte håller den nivå den ska.

Hej Kund,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du hade en bra upplevelse med personalen på mobilavdelningen i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta.

Valutata 4 stelle su 5

Snabb överföring av gamla data till ny…

Snabb överföring av gamla data till ny padda. Kunde göras direkt i samband med köp

27 luglio 2026

Hej Åsa,

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att överföringen från din gamla surfplatta till den nya gick snabbt och smidigt, och att det kunde ordnas direkt vid köpet.

Det uppskattas att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Bra och trevligt bemötande

Bra och trevligt bemötande

25 luglio 2026

Hej Agneta,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Valutata 2 stelle su 5

Känns som ni ej bryr sig om kunderna…

Känns som ni ej bryr sig om kunderna man får inte ens ett leende

Hej Jag,

Tack för att du delar med dig. Det är tråkigt att läsa att besöket i Västerås gav känslan att ni inte blev bemötta med omtanke eller ens ett leende, eftersom ett vänligt och hjälpsamt bemötande är en viktig del av upplevelsen hos oss. 😊

Din feedback har tagits vidare internt så att butiken kan se över hur bemötande och service upplevs på plats. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Smidig reservation - Otrevlig personal

När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan och skriker med en kollega som satt en bit ifrån. Jag hann stå där ett tag utan en reaktion från henne. Jag sa till slut hej för att visa att jag ville betala - hon orkade knappt säga hej eller titta upp.

Hej Bénédicte,

Tack för att du delar med dig. Det är bra att reservationen och upphämtningen fungerade smidigt, men bemötandet i kassan låter inte alls bra och det beklagar vi.

Vi uppskattar att du tar dig tid att beskriva upplevelsen. Sådan återkoppling är viktig och hjälper oss att bli bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Vi träffade en mycket hjälpsam och…

Vi träffade en mycket hjälpsam och trevlig säljare. Han visade tålamod och gick metodiskt igenom det vi undrade över

Hej kund,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att ni fick så hjälpsam och trevlig service i Västerås, och att ni fick lugn och tydlig vägledning kring era frågor.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Bra personal

Enkelt och handla

Hej Seppo,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som bra och att det var enkelt att handla hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Välbemötande.

Välbemötande av personalen. Bra tillgänglighet.

Hej Mustafa,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde ett välkomnande bemötande och god tillgänglighet i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Är nöjd med varan

Är nöjd med varan. Men mobil avdelning behöver två personal istället en så kunder väntar inte så långt tid tills bli din tur.

Hej Jwana,

Tack för ditt omdöme.

Härligt att höra att du är nöjd med din vara, och tack också för att du delar din synpunkt om väntetiden på mobilavdelningen i Västerås. Den typen av feedback är värdefull.

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med den snabba och bra servicen.

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och trevligt bemötande av…

Snabbt och trevligt bemötande av försäljaren .
Kände mig trygg och fick kunniga svar på mina frågor vid köp av iPhone 17 .

Hej Birgitta,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett snabbt och trevligt bemötande och att du kände dig trygg genom hela köpet.

Extra kul att svaren på dina frågor upplevdes som kunniga. Precis så vill vi att det ska kännas i varuhuset.

Valutata 5 stelle su 5

Försäljaren var trevlig och försökte…

Försäljaren var trevlig och försökte inte få mig att köpa massa tillbehör.

Hej Lise-Lott,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och en hjälpsam upplevelse i Västerås utan onödig påtryckning.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

De va trevlig personal till 1000%

De va trevlig personal till 1000%
Jag är så nöjd

21 luglio 2026

Hej Kent,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd och att du fick ett så trevligt bemötande i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Datorköp

Blandat stöd från personal som säljer datorer. Från mycket mycket bra till en acceptabel nivå.

Hej PER,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att höra att du fick riktigt bra hjälp i delar av ditt datorköp, även om stödet upplevdes som ojämnt.

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerade väl och det som kunde varit mer konsekvent. Den typen av återkoppling är värdefull.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più