POWER.se - Västerås Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hallsta Gårdsgata 17, 721 38 Västerås, Västmanland, SE

Valutata 5 stelle su 5

Personalen var mycket bra! Beskrev erbjudande m.m. En annan sak: När jag gick genom utgången kom en bil körande enligt mig och min fru i ca 50-60 km/h jag uppmärksammade fordonet pris när jag klev ut... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mycket trevlig och kunnig säljare, det som drar ner från 5 stjärnor till 4 är den otroligt SUNKIGA affären. Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden ida... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Smidigt att reservera varor och hämta upp. Dock otrevlig och dryg personal i kassan som inte borde jobbat med just att möta kunder. När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan oc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en trevlig och kunnig personal som tog hand om oss på golvet och det gick fort Men det finns mer att önska av kassan där var det en personal som skulle sköta reklamationer samt peka kunder ti... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Hallsta Gårdsgata 17, 721 38, Västerås, Västmanland, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Västerås

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14.760 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Allt funkade som det ska

Allt funkade som det ska

24 giugno 2026

Hej Jörgen,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt fungerade som det skulle.

Hej Marianne,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av en trevlig och engagerad säljare i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Ingen upplevelse!

Att få barn, gifta sig, resa, gå på teater eller konsert är en upplevelse, handla något är INTE det! Det blir bara fånigt att försöka göra det till något mer än det är.

Killen som hjälpte mig var dock professionell och trevlig, de i kassan likaså.

Skulle dock uppskatta att det registrerades att min reservation är upphämtad så jag slipper få påminnelser via sms om att hämta ut varan.

22 giugno 2026

Risposta di POWER.se - Västerås

Vi gillar ärliga synpunkter och den här fick oss faktiskt att dra lite på smilbanden. Alla inköp behöver inte kännas som en livshändelse och ibland är det bästa betyget att allt bara flyter på.

Extra kul är det därför att läsa att bemötandet från både golvet och kassan levde upp till förväntningarna. Ett vänligt och kunnigt mottagande är något vi gärna fortsätter med.

Vi tar också med oss kommentaren om sms på en reservation som redan hämtats ut. Det blir lätt lite märkligt när telefonen verkar leva kvar i gårdagen medan varan redan är hemma.
Tack för att du både uppskattade det som fungerade och berättade vad som kunde kännas bättre. Den balansen gillar vi!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Hej Tomas,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande av personalen i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen.

Smidigt beställning samt snabbt leverans

Smidigt beställning samt snabbt leverans

Hej Samer,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att beställningen gick smidigt och att leveransen var snabb.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med POWER Västerås.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Superservice

Superbra vägledning och proffsig service

Hej Magnus,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick superbra vägledning och proffsig service i Västerås. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Hej Sven,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och kunnigt bemötande i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Valutata 4 stelle su 5

Men tyvärr saknades en manual på…

Men tyvärr saknades en manual på svenska. Jag skall återvända till butiken och påpeka detta och se till att få en manual på svenska.

22 giugno 2026

Hej Matematik,

Tack för att du delar med dig. Det är fint att höra att upplevelsen i stort var bra, även om det förstås inte är optimalt att en svensk manual saknades.

Det låter bra att du återvänder till butiken för att påpeka detta och be om en manual på svenska. Om du vill ha skriftlig hjälp kan du också mejla [kundservice@power.se](mailto:kundservice@power.se) och gärna bifoga bilder eller annan relevant information.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Kunnig och bra service

Kunnig och bra service, väldigt bra beskrivning av säljaren. Supernöjd 👍

Hej Henrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick kunnig och bra service i Västerås och att du är supernöjd med hjälpen du fick.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt hjälpsam och trevlig personal.

Väldigt hjälpsam och trevlig personal.

21 giugno 2026

Hej Therese,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen i Västerås som väldigt hjälpsam och trevlig.

Hej Paul,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att produkten går väldigt tyst och fungerar bra.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och hoppas att du fortsätter vara nöjd framöver.

Snabb hjälp

Snabb hjälp, trevlig personal och bra pris

Hej Agneta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp, trevligt bemötande och ett bra pris hos oss i Västerås.

Hej Christer,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du fick tag på det du sökte hos oss i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevlig & kunnig Personal…

Väldigt trevlig & kunnig Personal (Västerås)

Hej Anna,

Tack för de fina orden om besöket i Västerås! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som både trevlig och kunnig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får välkomna dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig säljare som det gick bra att…

Trevlig säljare som det gick bra att samtala med.

17 giugno 2026

Hej Tomas,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och en bra upplevelse i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Hej Bo,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så trevlig och kompetent hjälp i Västerås.

Bra hjälp.…

Jag fick bra hjälp med att hitta rätt produkt för mig.

Hej Siri,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp att hitta rätt produkt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp.

Vi fick bra information och hjälp

Vi fick bra information och hjälp

Hej Bror,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att ni fick bra information och hjälp i Västerås. Sådant uppskattas verkligen.

Bra och snabb service.

Bra och snabb service.

10 giugno 2026

Hej Reb,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde servicen som bra och snabb.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 3 stelle su 5

Butiken kändes som en obemannad Outlet

Butiken kändes väldigt urplockad, mer som en outlet än en vanlig butik. Slö personal. Köpte en tv och behövde en vanlig förlängningssladd. Personen i kassa. Bad mig kolla med personalen i tv-avdelning och personalen på tv-avdelningen vad mig kolla med personen i kassan. När jag själv hittat rätt ställe fanns det knappt några kvar och ingen i rätt längd. Ingen i personalen erbjöd hjälp trots att det var typ tomt i butiken och ingen egentligen var upptagen men de verkade hellre vilja prata med varandra än hjälpa kunderna. Tyvärr en butik på dekis.

8 giugno 2026

Hej Thomas,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det låter som att besöket i Västerås inte alls blev så smidigt och hjälpsamt som det borde ha varit, särskilt när du behövde enkel vägledning i butiken. Det är också tråkigt att sortimentet upplevdes som urplockat och att du inte fick den hjälp du förväntade dig.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att se var upplevelsen i varuhuset behöver bli bättre.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più