POWER.se - Nacka Recensioni 1.873

TrustScore 4 su 5

4,1

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Valutata 4 stelle su 5

Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte den fysiska butiken power i Nacka forum. Jag var nyfiken på en specifik mobiltelefon. En trevlig säljare som heter Gabriel hälsade mig välkommen. Säljaren bistod efter det med exceptionell... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tusen tack för bästa hjälpen och servicen. Jesper och Henrik ni var med från början. Vilka pärlor ni är. Stort tack även till Chian o Martin som redde ut det sista problemet. Man blir alltid nöjd på P... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindr... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Nacka

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Leveranssäkerhet

Bokningen och avhämtning gick utmärkt!

17 febbraio 2026

Hej Jan,

Vad kul att höra att bokningen och avhämtningen gick så bra! Det är fantastiskt när allt flyter på smidigt. Tack för att du valde POWER och för din fina recension.

Valutata 1 stelle su 5

Tar sån tid att få hjälp o alla är ej…

Tar sån tid att få hjälp o alla är ej kompetenta

Hej Zuohal,

Tack för att du delar med dig av dina tankar! Vi förstår att det kan kännas frustrerande när hjälpen dröjer och saker inte går smidigt. Vi jobbar ständigt på att bli bättre och det är alltid värdefullt för oss att få feedback som din.

Vi hoppas att framtida kontakter ska kännas snabbare och mer smidiga. Vi tar verkligen med oss vad du skriver och ser det som en push att bli ännu vassare!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag köpte nyligen en telefon till min dotter hos Power i Nacka Forum och vill gärna ge beröm till säljaren Gabriel. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam genom hela köpet.

Det som imponerade extra mycket var att han även uppmärksammade att vi betalade mer än nödvändigt för vårt abonnemang och hjälpte oss att sänka kostnaden. Det märks att han verkligen bryr sig om kunden och inte bara om att sälja.

Tack Gabriel för utmärkt service – jag rekommenderar varmt Power i Nacka Forum!

Hej Metis,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse hos oss i Nacka Forum! Det låter som att vår säljare verkligen tog hand om dig och din dotter på bästa sätt. Det är fantastiskt att han inte bara hjälpte er med telefonen utan även såg till att ni fick ett bättre abonnemang.

Vi är stolta över att ha medarbetare som verkligen bryr sig om våra kunder och går den extra milen. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Bra information om produkten

Bra information om produkten
Kunnig personal

Hej Brigita,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra information om produkten och att vår personal kunde hjälpa dig med sin kunskap. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är verkligen uppmuntrande att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

Topp!

Trevligt & smidigt!

15 febbraio 2026

Hej Hanna,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse! Det värmer våra hjärtan att veta att allt gick smidigt och trevligt. Vi strävar alltid efter att göra varje köp så enkelt och positivt som möjligt för våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Valutata 1 stelle su 5

Otryggt att handla hos er.

Jag har fått ett kvitto för en vara som jag inte har köpt. På kvittot finns alla mina personliga uppgifter vilket gör det obehagligt och otryggt att handla hos er. Tog kontakt med kundtjänsten och butiken i fråga skulle höra av sig till mig vilket inte har hänt.

Hej Andres,

Vi beklagar att det här blev tokigt och förstår att det känns lite märkligt att få ett kvitto på något du inte har köpt. Så ska det såklart inte bli, även om det ibland kan uppstå fel. Bra att du hörde av dig direkt så att det uppmärksammades.

Vi hoppas att butiken återkommer till dig inom kort så att ni kan reda ut det smidigt. Vi vill att allt ska kännas enkelt och tryggt när man handlar hos oss. Tack för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Vid varuutlämningen var det en mycket…

Vid varuutlämningen var det en mycket trevlig ung man som hjälpte till.

14 febbraio 2026

Hej Irene,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp vid varuutlämningen! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare gör skillnad och ger dig en positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Valutata 5 stelle su 5

Fick hjälp och lösning direkt på…

Fick hjälp och lösning direkt på problemet!

12 febbraio 2026

Hej Barbro,

Vad kul att höra att du fick hjälp och lösning direkt på ditt problem! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Valutata 1 stelle su 5

Evig väntan från till synes nonchalant…

Evig väntan från till synes nonchalant personal, överlag tråkig, energilös attityd vid såväl service-stationer som i kassa. Skulle bara hämta ut en förbeställd iPad, borde gått kvickt - tog närmare 30 min.

13 febbraio 2026

Hej Rolf!

Tack för att du tog dig tid att skriva och ge oss feedback! Vi blir alltid lite ledsna när det inte flyter på som det borde. Att hämta ut något ska ju helst vara snabbt och smidigt, och 30 minuter är verkligen längre än väntat. Vi kan inte göra om stunden men vi tar åt oss att det inte kändes energifyllt i bemötandet.

Vi hoppas att nästa gång det blir betydligt mer effektivt och mindre väntan. Tack igen för att du delar med dig, det hjälper oss att tänka till!

En säljare som lyssnade på sin kund

En säljare som lyssnade på sin kund

11 febbraio 2026

Hej Ricci,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att vår säljare i Nacka lyssnade på dig och gav dig den service du förtjänar. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att hjälpa våra kunder hitta rätt produkter. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service.

Det gick snabbt

Det gick snabbt. Lite folk i butiken, lediga säljare, jag visste vad jag skulle ha. Slapp vänta .

9 febbraio 2026

Hej Anna,

Vad kul att höra att allt gick så smidigt för dig! Det låter som att våra säljare i Nacka verkligen kunde hjälpa dig snabbt och effektivt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Gjorde det lilla extra!

Det var lite rörigt för många från dator avdelningen var sjuka så de fick täcka upp från mobil avdelningen. Det tog lite längre tid men han som hjälpte var väldigt trevlig och sprang och hämta datorn på lagret eftersom det var den sista och han inte ville att jag skulle få lämna utan den även fast han höll på med en annan kund. Det var väldigt uppskattat!

8 febbraio 2026

Hej SARA,

Tack så mycket för din fina recension! Det värmer våra hjärtan att höra att vår personal gick det lilla extra för att hjälpa dig, trots att det var en utmanande dag med sjukfrånvaro. Det låter som att du fick riktigt bra service även om det tog lite längre tid än vanligt.

Vi är glada att höra att vårt team kunde lösa situationen och att du fick din dator! Sådana här berättelser påminner oss om varför vi älskar det vi gör.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Rörigt i butiken

Rörigt i butiken, svårt att hitta på hyllorna vad som är vad och till vilket pris. Trötta medarbetare som knappt syns till i butiken

28 gennaio 2026

Hej Sofia,

Tack för din feedback om vår butik i Nacka. Vi förstår att det kan vara frustrerande när det är svårt att hitta produkter och priser på hyllorna. Din kommentar om att butiken känns rörig och att det är svårt att orientera sig är viktig för oss att höra.

Vi tar din feedback på allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra butiksupplevelsen för våra kunder. Det är viktigt att både produkter och priser är tydligt märkta så att du enkelt kan hitta det du söker.

Alla bästa, Erik på POWER! ⚡

Valutata 3 stelle su 5

Lite för okunnig personal.

Lite för okunnig personal.

Hej Staffan,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Det är tråkigt att höra att du upplevde att personalen inte hade tillräcklig kunskap under ditt besök i Nacka. Vi tar all feedback på allvar och använder den för att förbättra våra tjänster. Dina kommentarer hjälper oss att identifiera områden där vi kan utvecklas och säkerställa att alla kunder får den bästa möjliga servicen. Alla bästa, Erik på POWER! ⚡

Hej Roland,

Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Det är fantastiskt att höra att du önskar mer personlig service i butiken. Vi strävar alltid efter att förbättra kundupplevelsen och din kommentar hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att imponera på dig nästa gång du besöker oss!

Proffsig

Proffsig, kunnig & trevlig säljare.

6 febbraio 2026

Hej Jenny,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse med vår säljare i Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att du upplevde servicen som proffsig, kunnig och trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och det är fantastiskt att höra att vi lyckades med det i ditt fall.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Valutata 4 stelle su 5

Det mesta var bra men men min…

Det mesta var bra men men min mejladress var svår att ändra. Inte ens nu vet jag om mejlen når fram till mig.
Mvh
Robert

Hej Robert,

Tack för din feedback Robert! Kul att höra att det mesta var bra med din upplevelse hos oss.

Jag förstår att det var krångligt att ändra din e-postadress. Du kan uppdatera din kontaktinformation själv genom att logga in på ditt konto på POWER.se och navigera till profilinställningarna. Där kan du enkelt ändra din e-postadress så att du får alla viktiga meddelanden framöver.

Om du fortfarande har problem med att uppdatera din e-postadress eller är osäker på om e-post når fram till dig, kontakta vår kundservice på kundservice@power.se så kan våra specialister hjälpa dig vidare.

Nöjd och glad

Bra upplägg vid köpet trevlig mottagning i butiken och konkurrenskraftig pris på mitt köp

Hej Teerarat,

Vad roligt att höra att du är nöjd och glad med ditt köp! Det är fantastiskt att du upplevde en trevlig mottagning i butiken och att priset var konkurrenskraftigt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen möjligt, så din positiva feedback betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss!

Valutata 3 stelle su 5

Jag har fått mycket spam efter att ni…

Jag har fått mycket spam efter att ni registrerade min mejladress. Min mejladress får inte säljas till andra. Vill inte bli utsatt för Scam.

30 gennaio 2026

Hej Pia,

Tack för din feedback och vi förstår din oro kring spam-meddelanden. Vi på POWER tar dataskydd på allvar och säljer aldrig våra kunders e-postadresser till tredje part.

Spam-meddelanden kan komma från många olika källor och är tyvärr ett vanligt problem på internet. Det är viktigt att vara försiktig med misstänkta meddelanden och aldrig klicka på länkar eller lämna ut personlig information.

För att skydda dig mot bedrägliga meddelanden rekommenderar vi att du kontrollerar avsändarens information noga, är uppmärksam på varningssignaler som brådskande förfrågningar eller erbjudanden som verkar för bra för att vara sanna, och rapporterar misstänkta SMS till 7726.

Vi värdesätter din feedback och tar alla frågor om datasäkerhet på största allvar.

Trevlig och informativ personal

Trevlig och informativ personal. mvh

7 febbraio 2026

Hej Ingrid,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att vår personal i Nacka var trevlig och informativ. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più