POWER.se - Nacka Recensioni 1.873

TrustScore 4 su 5

4,1

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Valutata 4 stelle su 5

Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte den fysiska butiken power i Nacka forum. Jag var nyfiken på en specifik mobiltelefon. En trevlig säljare som heter Gabriel hälsade mig välkommen. Säljaren bistod efter det med exceptionell... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tusen tack för bästa hjälpen och servicen. Jesper och Henrik ni var med från början. Vilka pärlor ni är. Stort tack även till Chian o Martin som redde ut det sista problemet. Man blir alltid nöjd på P... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindr... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Nacka

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Trevligt bemötande tills vi köpte…

Trevligt bemötande tills vi köpte telefoner.
Har inte fungerat alls utav den vi köpte av.
Dåligt med information.
Kommer inte köpa någon telefon där mera.

9 marzo 2026

Hejsan Berit,

Tack ska du ha för din feedback.
Ett vänligt mottagande är något vi lägger stor vikt vid och det ska kännas både välkomnande och hjälpsamt när man kliver in hos oss.

Det är däremot synd att resten av upplevelsen inte riktigt följde samma spår. När en telefon inte fungerar som tänkt eller när informationen upplevs som bristfällig så kan det förstås påverka helhetsintrycket, och det är inte den känslan vi vill lämna efter oss.

Vi vill därför gärna be dig att besöka samma varuhus där köpet gjordes eller kontakta oss på kundservice@power.se så att vi kan hjälpa dig vidare beroende på vad för problem du upplever med dina telefoner.

Valutata 5 stelle su 5

Den trevliga unga herren i Nacka forum…

Den trevliga unga herren i Nacka forum som hjälpte mig att lägga till försäkring på mina AirPods

10 marzo 2026

Hej Coco,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Nacka Forum! Det är alltid trevligt när våra medarbetare kan ge den service och support som våra kunder förtjänar.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse. Vi uppskattar verkligen din feedback!

Hjälpsam personal.

Hjälpsam personal, bra information, bra pris.

5 marzo 2026

Hej Jan,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som hjälpsam och att du fick bra information samt ett bra pris. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det i ditt fall. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera kvalitetsservice. Tack för att du valde POWER!

Hej Yvonne,

Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande från vår säljare i Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Valutata 2 stelle su 5

Tog sjukt lång tid

Tog sjukt lång tid, väl min tur personal som snacka med varandra!

5 marzo 2026

Hej Hanna!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen när någon berättar hur ett besök upplevdes. Det låter som att väntetiden kändes längre än den borde och det förstår vi att man kan reagera på. När man står och väntar vill man såklart bli hjälpt så smidigt som möjligt.

Vi försöker alltid hålla tempot uppe och se till att alla som väntar får hjälp så snabbt som möjligt. Förhoppningsvis fick du ändå den hjälp du behövde när det väl blev din tur. Dina ord är värdefulla eftersom de påminner oss om hur viktigt det är att vara uppmärksamma på alla som väntar. Nästa gång hoppas vi att upplevelsen känns både snabbare och ännu smidigare!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Kan inte namnen men ska man köpa tv /…

Kan inte namnen men ska man köpa tv / mobil kan jag starkt rekommendera power nacka !! Super nöjd med mitt abonnemang och tv!!

2 marzo 2026

Hej Anna,

Vad kul att höra att du är så nöjd med ditt abonnemang och din TV från POWER Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en så bra upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Valutata 1 stelle su 5

Det fanns knappt några personal på…

Det fanns knappt några personal på plats, de man kunde få tag på sa bara att de jobbar inte på den avdelningen, man går på såna butiker för att få hjälp annars kan man lika gärna beställa från nätet.
Riktigt dålig service.

1 marzo 2026

Hejsan!

Vi uppskattar att du skrev till oss om din upplevelse!
Det är aldrig roligt att känna att man inte får hjälp när man kommer till butiken, och vi beklagar verkligen att det blev så den här gången. Vi tar din feedback på allvar och hoppas att framtida besök känns smidigare.

Valutata 5 stelle su 5

Bra och kunnig personal och trevligt…

Bra och kunnig personal och trevligt bemötande

4 marzo 2026

Hej Eva,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som kunnig och att du fick ett trevligt bemötande i vår Nacka-butik. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera excellent service.

Ohjälpsamma säljare

Ohjälpsamma säljare. Jag kom för att hämta ut en färdigplockad produkt, tog minst 20 min att få fram.

2 marzo 2026

Hej Daniel,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Vi förstår att det inte är kul att stå och vänta, särskilt när man bara vill hämta det man beställt. Det är klart att vi vill göra det enklare och snabbare för alla som kommer in, och dina kommentarer är värdefulla för oss.

Bra bemötande och löste mitt problem

Bra bemötande och löste mitt problem
Så det blev rätt märke på torktumlaren

28 febbraio 2026

Hej Benny,

Vad kul att höra att du fick bra bemötande och att ditt problem löstes! Det är fantastiskt att det blev rätt märke på torktumlaren också. Vi uppskattar verkligen din positiva feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig säljare som kunde sänka priset…

Trevlig säljare som kunde sänka priset på den produkt jag skulle köpa. I kassan ville jag också använda min 15 % rabatt, som var kampanj just då.
Neee, då gällde inte den, om en säljare sänkt priset i butiken.. varför inte då? Så jag fick istället 15 % på ordinarie pris, vilket var lite bättre pris än det säljaren gav mig.

27 febbraio 2026

Hej Susanne,

Tack för din feedback! Det låter som att du hade en bra upplevelse med vår säljare som kunde hjälpa dig med priset på produkten du ville köpa.

Angående kombinationen av rabatter och prisnedsättningar förstår jag att det kan vara förvirrande när olika erbjudanden inte kan kombineras. Det är bra att höra att du ändå fick ett bättre pris med din 15% rabatt på ordinarie priset!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Bra service!

26 febbraio 2026

Hej Samir,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med servicen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen möjligt.

Valutata 5 stelle su 5

Super service och bra produkt till ett…

Super service och bra produkt till ett bra pris.👌

22 febbraio 2026

Hej Richard,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med både servicen och produkten, och att du tycker att priset var bra. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt och proffesionellt bemötande.

Trevligt och proffesionellt bemötande.

20 febbraio 2026

Hej Bj?rn-Olof S?derholm,

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt och professionellt bemötande! Det värmer verkligen att veta att vårt team kunde ge dig en bra upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva tankar med oss.

Bra service

20 febbraio 2026

Hej Eric,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra service hos oss i Nacka. Din feedback betyder mycket för oss och vårt team. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Tack för att du valde POWER!

Bra bemötande

Bra bemötande, fick snabb hjälp.

Hej Gunilla,

Vad kul att höra att du fick ett bra bemötande och snabb hjälp! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Snabb och fint bemötande

Snabb och fint bemötande

21 febbraio 2026

Hej Stephan,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick snabb och fin service i vår Nacka-butik. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar vårt team att fortsätta leverera utmärkt service.

Trevligt bemötande och bra service

Trevligt bemötande och bra service

21 febbraio 2026

Hej Mona,

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra service! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Nacka kunde ge dig en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa servicen till våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Valutata 3 stelle su 5

fick snabb hjälp men blev hänvisad till…

fick snabb hjälp men blev hänvisad till nätet för köp av rakhuvid till min rakapparat

Hej Anders,

Tack för din feedback! Det är bra att höra att du fick snabb hjälp i butiken. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Hjälpsam personal och jättebra laddare.

Hjälpsam personal och jättebra laddare.
Allt var toppen

Hej Kerstin,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att personalen var hjälpsam och att du är nöjd med din laddare. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att höra att vi lyckades med det.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Allt det bästa, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più