POWER.se - Nacka Recensioni 1.873

TrustScore 4 su 5

4,1

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Valutata 4 stelle su 5

Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte den fysiska butiken power i Nacka forum. Jag var nyfiken på en specifik mobiltelefon. En trevlig säljare som heter Gabriel hälsade mig välkommen. Säljaren bistod efter det med exceptionell... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tusen tack för bästa hjälpen och servicen. Jesper och Henrik ni var med från början. Vilka pärlor ni är. Stort tack även till Chian o Martin som redde ut det sista problemet. Man blir alltid nöjd på P... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindr... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Nacka

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Trevlig och informativ personal

Trevlig och informativ personal. mvh

7 febbraio 2026

Hej Ingrid,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att vår personal i Nacka var trevlig och informativ. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Mycket bra personal

Mycket bra personal

5 febbraio 2026

Hej Peter,

Tack så mycket för din fina recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som mycket bra. Vi är stolta över vårt team och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Vi fortsätter att sträva efter att ge den bästa servicen till alla våra kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Jag e nöjd med produkten och med…

Jag e nöjd med produkten och med power.se

3 febbraio 2026

Hej Ai Alkalaws,

Vad kul att höra att du är nöjd med både produkten och power.se! Det värmer våra hjärtan att veta att vi har levererat en bra upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva tankar med oss.

Bra service!

Hej kund,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du var nöjd med servicen i Nacka. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

TV-säljaren

Säljaren Marc är otroligt bra säljare med en sympatisk, stor och för kunden trygg kunskap.

17 gennaio 2026

Hej Jonas,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att du fick en så bra upplevelse med vår säljare och hans kunskap och professionella sätt. Vi är verkligen stolta över vårt team och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Vi hoppas att du kommer att vara nöjd med ditt köp!

Valutata 5 stelle su 5

Bra dialog med butikens representant…

Bra dialog med butikens representant kring olika alternativa tvättmaskiner och vad som gör just Mieles till ett bra val. Flexibel med datum för installation, så att det passar för oss att vara hemma.

3 febbraio 2026

Hej Sven,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att du hade en så bra upplevelse med vår representant i Nacka. Vi är glada att dialogen kring de olika tvättmaskinerna var hjälpsam och att vårt team kunde förklara fördelarna med Miele-produkterna på ett tydligt sätt.

Det är också bra att höra att vi kunde vara flexibla med installationsdatumet så att det passade er. Vi strävar alltid efter att anpassa oss efter våra kunders behov och schema.

Tack för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

Betalsystemet nere

Dels ganska lång kö för att få hjälp. Sen var betalsystemet i kassan paj , så enda sättet att betala var via nått faktura-konto

Hej Martin,

Tack för din feedback om din upplevelse i vår butik i Nacka. Vi förstår att det var frustrerande med både kön och problemen med betalsystemet. Det är verkligen inte den service vi strävar efter att ge våra kunder.

Tekniska problem med kassasystem kan tyvärr uppstå ibland, och vi beklagar att detta påverkade ditt besök. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra både våra system och servicenivåer för att undvika sådana situationer i framtiden.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Din feedback hjälper oss att bli bättre.

Bra snabb service

28 gennaio 2026

Hej Nicklas,

Vad kul att höra att du fick bra och snabb service! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en positiv upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

”Vi var inne på Power för att köpa…

”Vi var inne på Power för att köpa hällrengöring, men betalningen gick tyvärr inte igenom i kassan. Det verkade som att betalsystemet hade svårt att kommunicera med de nya terminalerna. Personalen gjorde sitt bästa, men systemet verkade inte riktigt hänga med.
Vi lämnar detta som feedback i hopp om att det kan hjälpa er att förbättra upplevelsen framöver.”Mvh Thomas

Hej Thomas,

Stort tack för att ni tog er tid att dela era tankar med oss.
Vi uppskattar  att ni berättar hur besöket upplevdes, för det hjälper oss att bli bättre. Vi kan bekräfta att vi under helgen hade lite strul med betalningssystemet och att det påverkade flera kunder i kassan. Det var förstås inte den upplevelse vi vill ge och vi förstår att det kan kännas frustrerande när tekniken inte samarbetar.
Nu är detta åtgärdat och allt fungerar som det ska igen. Om ni fortfarande är sugna på hällrengöring eller något annat är ni varmt välkomna tillbaka till oss.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Tummen upp

Bra service

Hej Markus,

Vad kul att höra att du är nöjd med servicen! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en bra upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva tankar med oss.

Valutata 3 stelle su 5

Fix o trix….och flinka händer!

Tyckte om att vi kom fram till en bra ”paketlösning” för mitt bredbands- och telefon-abonnemang!
Känner nu att jag inte vet vad som händer…
Finns ingen info om när min router kommer,
Säljare ”glömde visst” att berätta att mina olika abonnemang, som jag tecknade, bara gäller, prismässigt, i sex månader…
Känns lite oseriöst….

Hej Magnus,

Tack för din feedback! Det är bra att höra att ni kom fram till en bra paketlösning tillsammans med vår personal.

Jag förstår att det känns frustrerande när informationen inte varit helt tydlig kring priserna efter sex månader och när det saknas information om routerleveransen. Det är viktigt att alla detaljer kommuniceras klart från början.

För att få hjälp med specifik information om din routerleverans och för att få klarhet kring dina abonnemangsvillkor, rekommenderar jag att du kontaktar vår kundtjänst direkt så att våra specialister kan hjälpa dig vidare med dessa frågor.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Valutata 1 stelle su 5

Invget utan bara fortsätta hålla…

Inget utan bara fortsätta hålla världsklass

Hejsan Rold,

Tack ska du ha för din härliga feedback!
Det glädjer oss att höra att du tycker att vi håller världsklass och att du vill se mer av precis samma sak framöver. Dock blev vi också lite nyfikna på varför betyget hamnade på en 1, om det kanske råkat bli fel eller om det finns något du saknade som vi inte uppfattat. Vi vill alltid lära oss mer om hur vi kan bli ännu bättre och din feedback är viktig för oss.

Hör gärna av dig till kundservice@power.se om du vill berätta mer. Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Valutata 3 stelle su 5

Det var jätte trevliga personal men…

Det var jätte trevliga personal men produkten som jag köpte var inte bra alls, det var en elektrisk tandborste och det kostar 600 sek

Hej Parisa,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att vår personal i Nacka var så trevlig och hjälpsam. Vi uppskattar verkligen när våra medarbetare ger bra service.

Det är tråkigt att den elektriska tandborsten inte levde upp till dina förväntningar. Eftersom du nämner specifik feedback om produkten rekommenderar jag att du kontaktar vår kundtjänst direkt så att våra specialister kan hjälpa dig vidare med detta.

Valutata 1 stelle su 5

Kortläsarna fungerade inte så väldigt…

Kortläsarna fungerade inte så väldigt tidskrävande och irriterande att jag var tvungen att välja på faktura.

Hej Tina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att kortläsarna inte fungerade under gårdagen och att det blev tidskrävande och irriterande. Problemet är nu åtgärdat.

Vi tar med oss din feedback internt för att förbättra flödet och göra betalningen smidigare för alla kunder framöver.

De säger något och sen blir helt annat

De säger något och sen blir helt annat

Hej Asil,

Tack för din feedback. Vi beklagar att det upplevdes som att informationen och verkligheten inte stämde överens.

Din synpunkt tas vidare internt så vi kan bli tydligare och förbättra kundupplevelsen framöver.

Bra service

Hej Göran,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra service hos oss i Nacka. Din feedback betyder mycket för oss.

Valutata 5 stelle su 5

Hittade det jag sökte snabbt för ett…

Hittade det jag sökte snabbt för ett bra pris. Personalen hade ett trevligt bemötande

Hej Tilde,

Vad kul att höra att du hittade det du sökte till ett bra pris och att vår personal gav dig ett trevligt bemötande! Det värmer våra hjärtan att veta att du hade en positiv upplevelse i vår butik i Nacka. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Valutata 1 stelle su 5

Urusel hantering av reklamation/öppet köp.

Köpte en tv för ca tre veckor sedan. Efter ett par dagar gick den inte att sätta på, utan jag fick dra ur sladden för att få igång den. Samma sak har upprepats några gånger sen dess varpå jag kontaktade först Powers support och sen tillverkarens support. De sa att jag måste skicka in tv:n ifall de ska försöka åtgärda felet, vilket kan ta ett par veckor. Jag vände mig då till butiken igen och vill byta ut tv:n så får ni lösa det med Philips, men det var blankt nej. Ni måste tydligen felsöka först, men har inga egna tekniker utan måste även ni skicka in den till Philips. Vilket gör att jag blir utan tv i några veckor. Otroligt uselt skött av Power.

Non scritta su invito

Hej Andreas,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du haft problem med din TV och att hanteringen av ärendet inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår att det är frustrerande att behöva vara utan TV under tiden felsökning och reparation pågår.

Vi vill förtydliga att enligt våra rutiner och Philips’ garantivillkor måste produkten först felsökas innan ett eventuellt byte kan genomföras. Vi tar dock med oss din återkoppling internt för att se hur vi kan förbättra information och service i liknande situationer, så att kunder känner sig tryggare och bättre bemötta.

Valutata 3 stelle su 5

Svårt att få tag i säljare i nacka…

Svårt att få tag i säljare i nacka forum butiken

28 gennaio 2026

Hej Svenne,

Tack för din feedback om vår butik i Nacka! Vi förstår att det kan vara frustrerande när det är svårt att få tag på personal för hjälp. Din upplevelse är viktig för oss och vi tar din kommentar på allvar.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra servicen i alla våra butiker. Personalens tillgänglighet kan ibland påverkas av högt kundflöde eller andra omständigheter, men vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Kontakta gärna vår kundtjänst direkt så kan våra specialister hjälpa dig vidare med eventuella frågor eller feedback kring din butiksupplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più