POWER.se - Lund Pilsåker Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Valutata 5 stelle su 5

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Urdålig instruktion för installationen. QR-kod på kartongen skulle ge instruktioner, men som ledde till antivirus abonnemang. Lyckades till sist avbryta abonnemanget då jag insåg att jag lurats. R... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

acceptabelt, ingen dårlig service och heller ingen god service ! Inget bemötande och frågor om jag behöver hjälp! Man for klara sig själv når man kommer til Power! Jag har undrar hur personalen har de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa sä... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.743 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

28 aprile 2026

Hej Per,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Valutata 2 stelle su 5

Blev en istället för två..

Reserverade två stycken produkter av samma vara, en till mig och en till min fru. När jag kom insåg de att det varit fel antal på webben. Där fanns bara en. Körde från Kristianstad till Lund enbart för detta ärendet. Flera dagar efter har jag fortfarande fått ”vänlig påminnelse” att hämta ut min reserverade vara i SMS..

27 aprile 2026

Hej Philip,

Tack för din feedback. Vi beklagar starkt att reservationen av två identiska varor inte stämde i butik (fel antal på webben), efter din körning Kristianstad-Lund. samt upprepade SMS efteråt är ju fel.

Hör av dig till kundservice@power.se eller 08 517 66 000 för att vi ska lösa det här och stå för besväret.

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 4 stelle su 5

Säljaren var bra och vi tycker att vi…

Säljaren var bra och vi tycker att vi fick en bra deal

26 aprile 2026

Hej Tommy,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att ni fick ett bra bemötande och en bra upplevelse vid ert köp.

Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna omdömet.

Säljaren va va kanon

Säljaren va va kanon, men kassan....

29 aprile 2026

Hej Martin,

Tack för din feedback! Kul att säljaren levererade toppklass, men tråkigt att höra att kassan inte höll samma nivå. Det ska vara smidigt och bra hela vägen.

Vi tar med oss detta och ska se över kassans effektivitet. Tack för att du delar med dig!

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick en bra genomgång av produkten.

Vi fick en bra genomgång av produkten.
Tyvärr passade inte produkten när vi väl provat den.
Ett vänligt bra bemötande när vi fick lämna den åter.

Hej Ingegerd,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt uppskattat att höra att ni fick en bra genomgång och ett vänligt bemötande hela vägen, även vid återlämningen.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket proffsigt bemötande av säljare…

Mycket proffsigt bemötande av säljare och känslan av att jag som kund var mycket viktig gjorde att köpet kändes tryggt.

27 aprile 2026

Hej Ann-christin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet kändes proffsigt och att köpet upplevdes som tryggt. Den typen av upplevelse vill vi alltid ge.

Valutata 5 stelle su 5

Positiv o kunnig personal m glimten i…

Positiv o kunnig personal m glimten i ögat därtill!

28 aprile 2026

Hej Sia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes så positivt och att hjälpen i butiken gjorde intryck.

Sådant uppskattas mycket och delas gärna vidare internt.

Köpte bara tryckluft

Köpte bara tryckluft, fungerar ok.

Hej Bertil,

Tack för omdömet.

Bra att produkten fungerar okej och att köpet gick som förväntat.

Hej Michael,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen på plats uppskattades.

Vänligt och hjälpsamt bemötande

Vänligt och hjälpsamt bemötande

Hej Lars,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett vänligt och hjälpsamt bemötande i varuhuset.

Väldigt hjälpsam personal

Väldigt hjälpsam personal, lyhörda för mina behov av dator, bemöttes av vänlighet och tålamod och mycket hjälp och servic efter köpet En mycket positiv upplevelse . Rekommenderar denna butik på Nova i Lund till alla jag pratar med Mycket nöjd.

Hej Martin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så hjälpsamt och omtänksamt bemötande, både vid valet av dator och efter köpet.

Det uppskattas mycket att du vill rekommendera butiken vidare. Sådant betyder mycket.

Mycket hjälpsamma

Mycket hjälpsamma, men upplevelsen var inte bra. Fick parkeringsböter 500kr. Sorgligt var inte med veten om att jag måste meddela min ankomst
ML

Hej Marie-Louise,

Tack för omdömet.

Det är fint att höra att hjälpen upplevdes som mycket bra, även om helhetsupplevelsen påverkades av parkeringen.

Valutata 5 stelle su 5

Personalen var mycket kunnig och…

Personalen var mycket kunnig och trevlig.

19 aprile 2026

Hej Åsa,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen i varuhuset uppskattades.

Valutata 5 stelle su 5

Fick snabb och bra samt kunnig hjälp…

Fick snabb och bra samt kunnig hjälp och fick hem min vara samma dag.
Trevlig personal !

23 aprile 2026

Hej Sead,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att hjälpen var snabb, kunnig och att varan kom hem samma dag. Extra kul också att besöket upplevdes som trevligt.

Hej Rickard,

Tack för de fina orden om servicen och kunnigheten.

Det är väldigt uppskattat att höra att upplevelsen i varuhuset var så bra.

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal

21 aprile 2026

Hej Ola,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 3 stelle su 5

Kompetent säljare

Bra utbud på smartklockor. Kompetent säljare

20 aprile 2026

Hej Tobias,

Tack för omdömet. Roligt att höra att utbudet av smartklockor uppskattades och att besöket gav ett bra intryck. Vi tar också med oss din feedback. Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal. Löser saker på bästa möjliga sätt.
Bra priser och sortiment.

Non scritta su invito

Hej Ted,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälpsam service och att både priserna och sortimentet levde upp till förväntningarna.

Valutata 5 stelle su 5

Nästan märkligt perfekt alltsammans....

Egentligen tittade jag bara in för att se vad en relativt ny kedja hade att erbjuda..... Men jag blev sällsamt väl mottagen på alla tänkbara sätt av personalen och det slutade med köp av en artikel jag gått och funderat på att byta ut hemma plus några förbrukningsartiklar som alltid går åt. Enda minus är att det borde sitta en stor skylt med text INGÅNG över den lite svårfunna ingången....

Och detta är sagt av en person som kan vara nog så kritisk om detta behövs!

Hej Lars-Olof,

Tack för en fantastisk recension.

Det är väldigt roligt att läsa att besöket blev så lyckat och att bemötandet gjorde så starkt intryck. Extra kul också att det slutade med både ett bra köp och sådant som ändå behövdes hemma.

Tack också för den konkreta synpunkten om ingången. Sådan feedback är värdefull och uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Dålig funktion, ovan nämnda produkter.

Vänligt bemötande:
Opratör 709208
2026.02.02

3 febbraio 2026

Hej Nils-Erik,

Tack för omdömet och för att det vänliga bemötandet lyfts fram.

Det är samtidigt tråkigt att produkterna inte fungerar som de ska.

Om du vill kan du beskriva felet lite närmare, till exempel vad som händer med TV:n, soundbaren eller kabeln, så kan jag försöka guida dig vidare.

För TV och ljudsystem kan det också hjälpa att först prova felsökning via bruksanvisningen eller tillverkarens hemsida. Om produkten behöver service tas den med till en POWER butik tillsammans med kvitto eller orderbekräftelse. Normal servicetid är upp till 4 veckor.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più