POWER.se - Lund Pilsåker Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Valutata 5 stelle su 5

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa sä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Aldrig varit med om bättre och schysstare service. Lager saldot var fel på hemsidan, jag reserverade en outlet vara och tog mig ut en bit för att köpa från POWER Lund. Väl på plats ursäktar pers... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.672 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hjälpsam personal

Bra utbud duktig personal

Hej Thord,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde hjälpsam personal, bra utbud och ett gott bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Jag köpte en outlet-dator och fick med…

Jag köpte en outlet-dator och fick med ett gratis provpaket av F-secure. På kvittot var det dock specat till 100kr med förklaringen att det inte gick att ändra i systemet, och att jag fått rabatt på datorns pris för att kompensera. Det blev dock 49kr dyrare än listpriset...

När jag skulle hämta datorn efter att den fabriksåterställts fick jag först en annan persons inlämnade dator för service. Därefter en annan ny dator i kartong, fel modell. På 3e försöket blev det rätt men verkar vara virrigt i lagret och vem som lagt saker var.

Personalen trevlig men förvirringen kring rätt dator drar ned mitt betyg

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är verkligen inte en bra upplevelse att först få oklar prissättning och sedan behöva gå igenom flera försök innan rätt dator lämnas ut. 😊

Det du beskriver kring både F-secure-raden på kvittot och förväxlingen vid utlämningen är sådant som behöver ses över noggrant, särskilt när totalpriset inte stämde med det angivna listpriset och fel dator lämnades ut mer än en gång. 💬

Din återkoppling har därför förts vidare till varuhuset i Lund Pilsåker så att de kan granska både rutinerna för utlämning och hur prisjusteringar hanteras i den här typen av order. 🤗

Det är samtidigt bra att höra att personalen upplevdes som trevlig, även om helhetsintrycket påverkades tydligt av hur rörigt det blev.

Tack igen för en tydlig och konkret recension. Den här typen av återkoppling är viktig för att förbättra både lagerhantering och upphämtningsprocessen framöver.

Hej svensk kvinna,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde både kunnigheten och servicen som väldigt bra i Lund Pilsåker. Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas verkligen.

Valutata 1 stelle su 5

era anställda måste få en utbildning så…

era anställda måste få en utbildning så dom kan bemöta kunderna korekt

30 luglio 2026

Hej Kjell,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den service man ska mötas av i varuhuset, och ett korrekt bemötande är mycket viktigt för oss. 😊

Din feedback om bemötandet i Lund Pilsåker har redan förts vidare internt så att butiken kan se över sina rutiner och hur man möter besökare framöver. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge ett betydligt bättre intryck nästa gång. 🤗

Valutata 4 stelle su 5

Bemötande är fint trots väntetid…

Bemötande är fint trots väntetid ibland. Får alltid den hjälp jag har behövt

Hej Lise,

Tack för din fina recension. Det är glädjande att höra att du alltid har fått den hjälp du har behövt och att bemötandet har varit bra, även när det ibland varit väntetid.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Perfekt

Bra kommunikation. Trevligt bemötande!

Hej Åsa,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både kommunikationen och bemötandet.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Lund Pilsåker.

Hej Peter,

Tack för de fina orden om Lund Pilsåker.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och mötte duktig personal. Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas verkligen.

Bra utbud

Bra utbud, finns på lager och bra priser.

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du uppskattade utbudet, att varorna fanns i lager och att priserna kändes bra.

Mycket bra

Mycket bra .

Hej Mazen,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg. Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos POWER Lund Pilsåker.

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt bra service och hjälp av…

Otroligt bra service och hjälp av telecomsäljarna Fabian och Hejdar. Proffesionellt och mycket bra hjälp och bra bemötande. Kommer att rekommendera för alla mina nära och kära att köpa sin telefon och abonnemang här!!

30 luglio 2026
Non scritta su invito

Hej Sofia,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp och ett professionellt bemötande i Lund Pilsåker. Vi uppskattar också att du vill rekommendera butiken vidare.

BbbbC

Cggggg cv rett

Hej Jan,

Tack för ditt fina betyg och för att du tog dig tid att dela med dig.

Härligt att höra att upplevelsen i Lund Pilsåker var bra.

Valutata 5 stelle su 5

bra då min dotter hörande hjälpte mig…

bra då min dotter hörande hjälpte mig la sjukhus då bra .

Risposta di POWER.se - Lund Pilsåker

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad fint att höra att du fick den hjälp du behövde när det verkligen betydde något. Vi är glada att vi kunde vara till hjälp och hoppas att allt känns lite enklare nu. Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Allt gott,
Jinda på POWER!⚡

Hej Birger,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett vänligt bemötande och bra hjälp i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Supertrevlig personal men når jag kom…

Supertrevlig personal men når jag kom hem såg jag att varan var sänkt med 50 % och jag fick inte rabatten

Hej Lina,

Tack för att du delar med dig. Vad fint att höra att bemötandet i Lund Pilsåker var så bra.

Om priset sänktes efter ditt köp kan du begära prismatch inom 60 dagar, så länge du kan visa det lägre priset och villkoren uppfylls.

Ta med information om det lägre priset och aktuellt datum till varuhuset, så kan de hjälpa dig vidare där.

Hej Lund Pilsåker,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett så vänligt och hjälpsamt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Trevlig försäljare

Trevlig försäljare. Köpte en robotdammsugare som det uppgavs vara ett visningsexemplar. Det visade sig att de 2 damsugarpåsar som skulle medfölja saknades och att maskinen varit använd i 2 timmar. Har beställt påsar på nätet och vet inte än hur den fungerar.

24 luglio 2026

Hej Eva,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är förståeligt att det känns frustrerande när ett visningsexemplar saknar de dammsugarpåsar som skulle ingå och dessutom visar sig ha varit använt mer än väntat. 😊

Vi tar med oss din återkoppling vidare internt och ser närmare på både informationen kring visningsexemplar och rutinerna för vad som ska följa med produkten vid utlämning. 💬

Din synpunkt har också förts vidare till varuhuset i Lund Pilsåker för vidare hantering. Vi hoppas att robotdammsugaren fungerar som den ska när du fått hem påsarna och att nästa upplevelse blir betydligt bättre. 🤗

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick så trevlig och kunnig hjälp i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådan återkoppling betyder mycket.

Blev väldigt bra mottagen / fin service

Blev väldigt bra mottagen / fin service

Hej kund,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du blev väl mottagen och fick fin service i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Hej Chris,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick väldigt bra hjälp av personalen i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Helt ok

Trevlig säljare

25 luglio 2026

Hej Lena,

Tack för din recension! Kul att höra att du hade en helt okej upplevelse och att du fick trevligt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più