POWER.se - Lund Pilsåker Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra bemötande! Bästa upplevelse någonsin. Bästa personalen och bästa service. Mkt nöjd med mina produkter, telefon med tillbehör och dammsugare. Jag kommer absolut tillbaka till Power den t... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Urdålig instruktion för installationen. QR-kod på kartongen skulle ge instruktioner, men som ledde till antivirus abonnemang. Lyckades till sist avbryta abonnemanget då jag insåg att jag lurats. R... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick föredömligt god hjälp med min visumansökan Resten verkar mycket instabilt med två telefonnummer, varav bara det ena är mitt Har således blivit debiterad för två, som ursprungligen blev f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Egentligen tittade jag bara in för att se vad en relativt ny kedja hade att erbjuda..... Men jag blev sällsamt väl mottagen på alla tänkbara sätt av personalen och det slutade med köp av en artike... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.674 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra personal

10 luglio 2026

Hej Ingemar,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Lund Pilsåker gjorde ett gott intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Hej Slavko,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde bra service och ett smidigt köp hos POWER Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Det gick smidigt och lätt att köpa…

Det gick smidigt och lätt att köpa tvättmaskin. Trevliga killar
Fick hjälp att lyfta in maskinen i min bil.

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att köpet av tvättmaskinen gick smidigt och att du fick bra hjälp på plats.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Min kvinna glömde klocka när hon…

Min kvinna glömde klocka när hon provade en smartklocka. Butiken ringde upp oss så vi kunde hämta den. Bra service

Hej Patrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick snabb hjälp och ett bra bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av upplevelsen, och vi hoppas att vi får hjälpa er igen framöver.

Valutata 4 stelle su 5

Jag upplevde det positivt men blev…

Jag upplevde det positivt men blev mycket besviken när jag såg att ni draget 399 kr för förlängd garanti 5 år utan min vetskap. Så gör man inte.

9 luglio 2026

Hej Birgitta!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att höra att helhetsintrycket ändå var positivt, det uppskattar vi verkligen!
Samtidigt förstår vi att det känns frustrerande om en kostnad dyker upp som du inte upplever att du har haft koll på. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga med sina köp och veta vad som ingår och vilka val som görs.

Vi tar med oss din feedback kring hur viktigt det är att informationen kring tillval och extra tjänster är tydlig från början. Det ska inte behöva kännas som en överraskning i efterhand. Känns något fortfarande oklart är du varmt välkommen in till varuhuset så kikar vi på det.

Vi hoppas att vi framöver får chansen att ge dig en ännu bättre upplevelse och att resten av ditt köp fortsätter att fungera precis som det ska!

personal

proffsig och trevlig personal

8 luglio 2026

Hej Cecilia,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som proffsig och trevlig i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket och värmer extra mycket i vardagen.

Valutata 2 stelle su 5

Urdålig instruktion för installationen

Urdålig instruktion för installationen.
QR-kod på kartongen skulle ge instruktioner, men som ledde till antivirus abonnemang. Lyckades till sist avbryta abonnemanget då jag insåg att jag lurats. Ringde Powers support. Svarade direkt och var behjälplig med installationen.

Ni borde se över kartongerna så där inte finns några otillbörliga QR-koder. Mitt fall gällde en högtalare.

Hej Camilla!

Tack för att du lämnade ett omdöme! Vi förstår att starten inte blev riktigt som du hade tänkt dig. När man vill komma igång vill man helst slippa fundera på om man hamnat på rätt sida eller inte, så vi kan förstå att situationen blev irriterande.

Det är däremot riktigt kul att läsa att vår support kunde hjälpa dig när du ringde in. Att du fick snabb kontakt och stöd med installationen är något vi verkligen uppskattar att du lyfter.

Vi tycker också om att du berättar både vad som inte levde upp till förväntningarna och vad som faktiskt fungerade bra. Sådan återkoppling är alltid värdefull.
Vi hoppas att allt fungerar fint nu och att installationen bara blir ett minne medan produkten får göra sitt jobb!

Tack igen för att du tog dig tid att skriva.

Hej Vasilios,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb service och ett trevligt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Jag gör en beställning via nätet på en…

Jag gör en beställning via nätet på en Macbook Pro, plus tangentbord och mus, betalar online för att snabbt hämta två dagar senare. Får bekräftat att allt gått igenom och att jag kan hämta redan om 30 min, men trots att jag, som planerat, återkommer två dagar senare för att hämta produkterna, så är de inte klara. Jag får vänta i nästan 40 min, med småbarn i bilen och där jag lovat vara på ett annat ställe direkt efter Power-besöket. Jag skulle ju "bara" hämta produkterna.
Ganska uselt hanterat och tacksam om ni kan kompensera mig i någon form för detta (vilket de plats inte kunde göra pga. att det var just Apple-produkter).
MVH
//Stefan Mossberg Ljungdahl

Hej Stefan!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi förstår att det känns frustrerande när en beställning som redan är betald och bekräftad inte är redo när man kommer för att hämta den. Då räknar man förstås med att besöket ska gå snabbt och smidigt, särskilt när resten av dagen redan är planerad.

Vi uppskattar att du beskrivit vad som hände. Den typen av återkoppling hjälper oss att se över våra rutiner och hur vi kan göra upphämtningar ännu smidigare framöver.

Vi ser också att du nämner frågan om kompensation. Om du vill prata vidare om ärendet är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@power.se, så kan vi tillsammans gå igenom det och se över situationen närmare.

Vi hoppas att du är nöjd med din nya dator och tillbehören och att de kommer till stor användning.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi uppskattar din feedback och hoppas att nästa besök blir betydligt smidigare.

Trevliga

Trevliga, proffsiga, ingenting att klaga på här inte!

Hej Jane,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket i Lund Pilsåker upplevdes som trevligt och proffsigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Duktig säljare

Säljaren otroligt duktig lyssnade på oss lugn och förklarade sakligt vill handla av honom fler gånger👍

Hej Stefan,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett så bra bemötande i Lund Pilsåker och att upplevelsen kändes lugn, tydlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta, och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka igen.

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt trevlig och hjälpsam personal

Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Dessutom kunniga!

Hej Karin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så trevlig och kunnig hjälp i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Valutata 3 stelle su 5

Diskmaskinen är inte helt perfekt så…

Diskmaskinen är inte helt perfekt så jag har rapporterat som ett problem.

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig. Tråkigt att diskmaskinen inte fungerar helt som den ska, men bra att du redan har rapporterat problemet.

För större produkter som en diskmaskin gäller olika nästa steg beroende på hur den togs emot. Om den levererades kan upphämtning ordnas, och om den hämtades i varuhus kan den lämnas tillbaka där om du har möjlighet att transportera den.

Om det dessutom finns skada, fel delar eller något som saknas är det bra att behålla emballaget och ta tydliga bilder på både produkten och förpackningen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet och hoppas att ärendet får en smidig lösning.

Hej Nils-Lennart,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är väldigt fint att höra att varan blev ersatt till fullo och att ärendet löste sig på ett bra sätt. Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och att du tog dig tid att skriva några rader.

Utmärkt och bra

Hej Ilya,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du hade en utmärkt upplevelse hos POWER Lund Pilsåker.

Valutata 4 stelle su 5

Bra med extra bra priser ibland.

Bra med extra bra priser ibland.

27 giugno 2026

Hej Vera,

Tack för din recension! Kul att höra att du uppskattar våra extra bra priser ibland. Vi hoppas att du fortsätter att hitta erbjudanden som passar dig hos oss.

Valutata 5 stelle su 5

Väldig bra bemötande och jättebra råd.

Väldig bra bemötande och jättebra råd.
Berömmer killen som hjälpte mig .
Tack!

Hej AnnMarie,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett väldigt bra bemötande och bra råd i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar också att du tog dig tid att lyfta hjälpen du fick i butiken. Sådant betyder mycket.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Lund Pilsåker⚡

Bra service på utlastning

Jag hade inte förstått att man måste in i anläggningen för att hämta på snabborder
Men tjejen som lämnade ut hjälpte mig så jag inte behövde gå den långa vägen in i butiken

28 giugno 2026

Hej kund,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vad fint att höra att du fick bra hjälp vid utlastningen och att upphämtningen löste sig smidigt trots missförståndet kring snabborder.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Lund Pilsåker⚡

Hej Annika,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra och trevligt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Lund Pilsåker⚡

Hej Sten,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse och att du upplevde personalen som både trevlig och kompetent.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Lund Pilsåker⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più