POWER.se - Lund Pilsåker Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Valutata 5 stelle su 5

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Urdålig instruktion för installationen. QR-kod på kartongen skulle ge instruktioner, men som ledde till antivirus abonnemang. Lyckades till sist avbryta abonnemanget då jag insåg att jag lurats. R... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

acceptabelt, ingen dårlig service och heller ingen god service ! Inget bemötande och frågor om jag behöver hjälp! Man for klara sig själv når man kommer til Power! Jag har undrar hur personalen har de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa sä... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.743 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service

God service, tillmötesgående, kunnig

17 aprile 2026

Hej Johanna,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som god, tillmötesgående och kunnig.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

trevliga

Personalen är alltid trevliga

Hej Silvio,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att personalen alltid är trevlig. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Snabbt och enkelt

19 aprile 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att allt gick snabbt och enkelt.

Valutata 4 stelle su 5

BlevNöjda kunder vänligt bemötta och hjälp med att…

Blev vänligt bemötta och hjälp med att välja en sladdlös dammsugare. Vi är mycket nöjda med alternativet er medarbetare visade oss, så det blev inte den vi tänkte köpa.

Hej Ann-Marie,

Tack för att ni tog er tid att dela med er.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett vänligt bemötande och bra hjälp med att välja rätt sladdlös dammsugare. Extra kul att alternativet som visades passade så bra och att ni blev så nöjda med valet.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Inga instruktioner

Inga instruktioner

Hej Paal,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Det är synd att höra att instruktionerna saknades för din produkt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder all nödvändig information för att få den bästa upplevelsen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Vara snälla alla.

Vara snälla alla.

Hej Rozan,

Tack så mycket för din fantastiska femstjärniga recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du hade en så positiv upplevelse hos oss i Lund Pilsåker. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar.

Bra bemötande

Bra bemötande, snabb hsntering

15 aprile 2026

Hej Lillemor,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett bra bemötande och snabb hantering. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar vårt team att fortsätta leverera utmärlig service.

Hej Björn,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att vår personal i Lund Pilsåker var så kunnig och tillmötesgående. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsätta leverera excellent service.

Hej Jonsson,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som kunnig och trevlig. Dina vänliga ord betyder mycket för oss och motiverar hela teamet.

Valutata 3 stelle su 5

Jag hittade det jag ville ha och det…

Jag hittade det jag ville ha och det fanns i butiken. Jag märkte senare att förpackningen varit öppnad och en dekal där det stod att det var en retur. Jag tycker att säljaren skulle ha upplyst mig om detta. Eller att man hade gjort det i kassan. Jag fick ingen rabatt vilket jag tycker att man ska ge när man säljer returnerade varor. Produkten fungerar dock.

Hej Stefan,

Tack för din feedback! Det är bra att höra att du hittade det du letade efter och att produkten fungerar som den ska.

Jag förstår din frustration över att inte ha blivit informerad om att produkten var en retur. Det är verkligen viktigt att våra kunder får all relevant information vid köptillfället så att de kan fatta välgrundade beslut.

Angående kompensation och den specifika feedbacken du har gett, rekommenderar jag att du kontaktar vår kundtjänst direkt så att våra specialister kan hjälpa dig vidare med detta ärende.

Valutata 3 stelle su 5

Säljaren hade varit bra om han talat om…

Säljaren hade varit bra om han talat om allt som tillkom priset på TV:n från början.
Det som sedan kom till där hemma när man skulle ställa in TV:n var katastrof Ingen hjälpsam support från Power träts försäkring på 699 kr . Det löste jag själv efter några timma samma dag och några timmar dagen efter.

14 aprile 2026

Hej Rolf,

Tack för din feedback om din upplevelse i vår butik i Lund Pilsåker. Det är synd att höra att informationen om alla kostnader inte var tydlig från början och att TV-installationen blev problematisk trots försäkringen.

Det är bra att du lyckades lösa problemen själv, även om det tog tid och ansträngning från din sida. Vi uppskattar att du delar din upplevelse med oss så att vi kan förbättra vår service.

För specifik feedback om försäkringen och för att diskutera din upplevelse vidare, kontakta gärna vår kundtjänst direkt så kan våra specialister hjälpa dig ytterligare.

Hej Madeleine,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Lund Pilsåker! Det värmer våra hjärtan att veta att du uppskattade servicen och bemötandet.

Tack så mycket för din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Fick ett kunnigt bemötande och…

Fick ett kunnigt bemötande och vägledande upplysningar inför köpet

Hej Christer,

Vad roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och hjälpsam vägledning inför ditt köp! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den kunskap och support du behövde. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Allt till belåtenhet

Allt till belåtenhet, bara plus

13 aprile 2026

Hej Lars,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att allt gick till din belåtenhet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera kvalitet och service på högsta nivå. Tack för att du valde POWER!

Perfekt service och rådgivning

Perfekt service och rådgivning

Hej Jan,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick perfekt service och rådgivning i vår butik i Lund Pilsåker.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team.

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig personal.

Hej Björn,

Tack så mycket för din fina recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det under ditt besök i Lund Pilsåker.

Dina vänliga ord betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsätta leverera utmärkt service. Vi hoppas att vi får se dig igen snart!

Valutata 3 stelle su 5

Väl bemötande samt lösning till det jag…

Väl bemötande samt lösning till det jag behövde. Däremot jag upplevde som att man skulle ha fått bättre rådgivning för oplanerade varor som läggs för kampanj.

9 aprile 2026

Hej Robert,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick ett väl bemötande och att vi kunde lösa det du behövde. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vi förstår att rådgivning kring kampanjvaror är viktigt för att du ska känna dig trygg i ditt köp. Din feedback hjälper oss att förbättra våra tjänster.

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande, engagerade och kunniga.

9 aprile 2026

Hej Olle,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde ett så trevligt bemötande från vårt team i Lund Pilsåker. Vi är stolta över att ha engagerade och kunniga medarbetare som verkligen bryr sig om våra kunder.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsätta leverera den bästa servicen.

Valutata 5 stelle su 5

Bra och hjälpsam säljare som visade mig…

Bra och hjälpsam säljare som visade mig alternativen på det jag köpte.

10 aprile 2026

Hej Mikael,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp av vår säljare! Det är precis sådan service vi strävar efter att ge alla våra kunder. Vi är glada att du fick se olika alternativ och kunde göra ett bra val.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Bra bemötande

Bra bemötande, mycket trevlig personal. Bra info på de varor man skall köpa en Eloge helt enkelt.

10 aprile 2026

Hej Thomas,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett så bra bemötande från vår personal i Lund Pilsåker. Vi är stolta över vårt team som alltid strävar efter att ge den bästa servicen och hjälpa våra kunder att hitta rätt produkter.

Det är underbart att veta att du fick bra information om de varor du skulle köpa. Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder känner sig välkomna och får den hjälp de behöver.

Tack för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più