POWER.se - Luleå Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Betongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE

Valutata 5 stelle su 5

Gjorde en beställning med hjälp av mobilen. Fick svar på SMS att jag kunde hämta min vara. Blev uppringd strax efteråt. ”Bokföringen” stämde inte.Men varan skulle beställas till samma pris och jag sku... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bra pris på en kaffemaskin men säljaren visste ingen info om maskinen i stort sett. Frågade vad för kaffe som ska vara i den men säljaren visste ej säkert. Fanns inte instruktionsbok eller kartong vil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Professionell, rak & ärlig personal som inte säljer på/tvingar på en det man inte vill ha. Kommer med tips, råd & förklarar grundligt för och nackdelar med olika produkter. Rekommenderar varmt!

Valutata 5 stelle su 5

Brauns kaffebryggare blev mitt val denna dag. Har nu provat kaffebryggaren och kaffet blir smakrikt och varmt. Uppmärksam Kundservice. Kassapersonalen hjälpte mig att hitta min bonus och det blev et... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

Scritti dall'azienda

• Betongvägen 1f, 973 45, Luleå, Norrbottens län, Svezia

Promotion box for POWER.se - Luleå

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.647 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Det var duktiga försäljare och bra…

Det var duktiga försäljare och bra service

15 aprile 2026

Hej Marianne,

Vad roligt att höra att du fick så bra service från våra duktiga försäljare i Luleå! Det värmer våra hjärtan att veta att du hade en positiv upplevelse hos oss. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback.

Hej Evelina,

Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och träffade kunnig personal! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Luleå kunde ge dig den service du förtjänar. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och trevligt bemötande i…

Bra service och trevligt bemötande i återköpsdisken👍

12 aprile 2026

Hej Agneta,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick bra service och trevligt bemötande i återköpsdisken. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera excellent service. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till POWER Luleå igen!

Valutata 5 stelle su 5

En riktigt trevlig och hjälpsam…

En riktigt trevlig och hjälpsam försäljare som verkade kunna allt och var med hela vägen

14 aprile 2026

Hej Maud,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse i vår butik i Luleå! Det är fantastiskt att vår försäljare kunde hjälpa dig på bästa sätt och vara med dig genom hela processen. Vi är stolta över vårt team och deras kunskap och engagemang för att ge våra kunder den bästa servicen.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

En mycket nöjd kund <3

En mycket nöjd kund tack vare trevlig, kompetent och hjälpsam personal :)

11 aprile 2026

Hej Nahid,

Vad roligt att höra att du är så nöjd med vår personal i Luleå! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den hjälp och service du förtjänar. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Hej Ove Allan Ylitalo,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett fint bemötande och bra service i vår butik i Luleå.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team.

Trevlig personal.

Trevlig personal.

10 aprile 2026

Hej Göran,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Luleå! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den service du förtjänar. Vi strävar alltid efter att skapa en trevlig och välkomnande atmosfär för alla våra kunder.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med köpet och…

Jag är mycket nöjd med köpet och bemötandet fö det var bemötandet av ett proffs som avgjorde köpet!

5 aprile 2026

Hej Lena,

Vad kul att höra att du är så nöjd med ditt köp och att du fick ett professionellt bemötande! Det är precis sådan service vi strävar efter att ge alla våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Valutata 5 stelle su 5

De anställda såg till att jag inte…

De anställda såg till att jag inte behövde vänta i kön utan kom frpn butiken. Fick hjälp av en mycket artig trevlig ung man.
Tacksam

5 aprile 2026

Hej Eva,

Vad roligt att höra att du fick så bra service i vår butik i Luleå! Det låter som att våra medarbetare verkligen tog hand om dig och såg till att du fick en smidig upplevelse utan att behöva vänta i kön. Det är fantastiskt att du träffade en så trevlig och hjälpsam person som kunde hjälpa dig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss. Sådana kommentarer betyder mycket för oss och vårt team.

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och till ett bra pris

Snabbt och till ett bra pris. Bra omdöme av expediten.

Hej Hans,

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick snabb service till ett bra pris och att vår personal i Luleå gav dig en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att erbjuda både kvalitet och värde för våra kunder.

Det är underbart att veta att vi levde upp till dina förväntningar!

Valutata 1 stelle su 5

Produktskada

Produkten var skadad innanför emballaget, något som förmodligen inträffat vid packningen. För att jag ska kunna få kompensation för detta är det jag som måste bevisa att skadan inte har inträffat efter jag hämtat den.

Vem fotograferar ett emballage innan man öppnar produkten om det inte finns några synliga skador på emballaget?? Det här är ju bara något man gör för att slippa ta sitt ansvar som leverantör och tillverkare.

30 marzo 2026

Risposta di POWER.se - Luleå

Tack för din feedback! Vi hör att det är frustrerande när en produkt skadas. Vi noterar din upplevelse och tar med oss den framåt.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Valutata 4 stelle su 5

Kunnig personal på vitvaruavdelningen i…

Kunnig personal på vitvaruavdelningen i Luleå. Ett problem är att varan inte är levererad ännu. Kanske den exponerade varan kunde finnas fler av och inte bara visningsexemplet.

Hej Christer,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att personalen på vitvaruavdelningen i Luleå var kunnig och hjälpsam.

Angående leveransen av din order förstår jag att det kan vara frustrerande att vänta. Du kan kontrollera din orderstatus genom att logga in på ditt MyPOWER-konto och gå till fliken "Köp" för att se aktuell status. Om din order är försenad kommer vi att meddela dig via e-post och SMS.

Din feedback om att ha fler exemplar av exponerade varor tillgängliga är värdefull och vi uppskattar att du delar dina tankar med oss.

Valutata 1 stelle su 5

Super nöjd med produkten men bemötandet…

Super nöjd med produkten men bemötandet va inte bra. Möttes i kassan av en yngre kille i 18-20 års ålder, min vara låg bakom kassan eftersom jag hade reserverat en produkt på nätet. Killen kollar på datorn och ber sin kollega hämta produkten eftersom han ”inte pallar ställa sig upp”, kollegan förklarar på bästa professionella sätt vart den ligger men han säger då ”men du tror jag ids ställa mig upp?” Tillslut ställer han sig upp och går för att hämta min vara lite motstridigt.

Jag jobbar själv inom yrken där man jobbar mkt mot kunder, bemötande är A och O! oerhört oprofessionellt, tyckt och känn vad som men aldrig inför en kund

Risposta di POWER.se - Luleå

Tack för att du skriver och berättar om ditt besök. Vi hör att bemötandet i kassan inte kändes bra och det är självklart något vi tar på allvar. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig välkomna och bemötta på ett proffsigt sätt. Skönt att produkten ändå motsvarade dina förväntningar och fungerar som den ska!

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Generösa öppettider, smidigt köp

Generösa öppettider, även under påskhelg.
Bra att kunna nyttja bokning via webben och hämtning inom 30 minuter. Fick mycket snabb hjälp av personalen vid betalning och leverans av produkten.

6 aprile 2026

Hej där,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är verkligen roligt att höra att du uppskattade våra generösa öppettider och att allt gick så smidigt med din bokning och hämtning. Det låter som att vårt team i Luleå verkligen tog hand om dig på bästa sätt med snabb hjälp vid betalning och leverans.

Vi är stolta över att kunna erbjuda flexibla lösningar som gör det enkelt för våra kunder att handla när det passar dem bäst. Din positiva feedback betyder mycket för oss!

Valutata 4 stelle su 5

Personalen var super.

Personalen var super.

Hej Jan,

Tack så mycket för din positiva feedback om vår personal i Luleå! Det värmer våra hjärtan att höra att du hade en så bra upplevelse med vårt team. Vi är stolta över att ha engagerade medarbetare som verkligen bryr sig om våra kunder.

Din feedback betyder mycket för oss!

Hej Britt-Marie,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett så bra bemötande och att våra medarbetare kunde hjälpa dig med sin kunskap. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera excellent service. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Gov service

Gov service ! Trevlig o kunnig persona 👍

Hej Anna-Lisa,

Vad kul att höra att du fick så bra service i Luleå! Det värmer våra hjärtan att veta att vår personal var både trevlig och kunnig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Valutata 3 stelle su 5

Det lite lång tid innan personalen kom…

Det lite lång tid innan personalen kom till kassan

6 aprile 2026

Hej Tapani,

Tack för din feedback om vår butik i Luleå! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vi förstår att väntetider vid kassan kan vara frustrerande och vi arbetar kontinuerligt för att förbättra servicen i våra butiker. Din kommentar hjälper oss att identifiera områden där vi kan bli bättre.

Vi hoppas att du trots väntetiden fick den hjälp du behövde och att produkterna motsvarade dina förväntningar.

Hej Paul,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde ett så bra bemötande av vår personal i Luleå. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge varje kund den bästa möjliga servicen. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den höga kvalitet du förtjänar.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb hjälp och trevlig personal.

Snabb hjälp och trevlig personal.

Hej Daniel,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick snabb hjälp och upplevde vår personal som trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det under ditt besök i Luleå.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera excellent service. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più