POWER.se - Luleå Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Betongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE

Valutata 5 stelle su 5

Gjorde en beställning med hjälp av mobilen. Fick svar på SMS att jag kunde hämta min vara. Blev uppringd strax efteråt. ”Bokföringen” stämde inte.Men varan skulle beställas till samma pris och jag sku... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Professionell, rak & ärlig personal som inte säljer på/tvingar på en det man inte vill ha. Kommer med tips, råd & förklarar grundligt för och nackdelar med olika produkter. Rekommenderar varmt!

Valutata 5 stelle su 5

Brauns kaffebryggare blev mitt val denna dag. Har nu provat kaffebryggaren och kaffet blir smakrikt och varmt. Uppmärksam Kundservice. Kassapersonalen hjälpte mig att hitta min bonus och det blev et... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

Scritti dall'azienda

• Betongvägen 1f, 973 45, Luleå, Norrbottens län, Svezia

Promotion box for POWER.se - Luleå

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.638 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Köpt kaffemaskin

Bra pris på en kaffemaskin men säljaren visste ingen info om maskinen i stort sett. Frågade vad för kaffe som ska vara i den men säljaren visste ej säkert. Fanns inte instruktionsbok eller kartong vilket inte gör mig något. Men då vill man ändå ha mer info om hur maskinen funkar och vilket kaffe som ska vara till den.

31 luglio 2026

Hej Filip,

Tack för att du delar med dig. Det är bra att priset kändes rätt, men det ska förstås också vara lätt att få tydlig information om hur kaffemaskinen fungerar och vilket kaffe som passar.

Det låter som att du inte fick den vägledning du hade behövt vid köpet, och det tar vi med oss.

Om du fortfarande behöver hjälp med maskinen får du gärna skriva vilken modell det gäller och vad du vill veta, så försöker vi hjälpa dig vidare med rätt information.

Lyhörd och perfekt säljare

En snabb försäljare som sökte upp mig och kunde hjälpa mig. Jag behövde inte gå runt och leta efter personal som hos konkurrenten...

Hej Carina,

Tack för din fina recension. Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och lyhörd hjälp i Luleå och att upplevelsen kändes så smidig från början till slut.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Hej Patrik,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i kassan i Luleå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Moccamaster

Bra pris och service.

Hej Magnus,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både priset och servicen kring din Moccamaster.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du får mycket glädje av din produkt.

Valutata 2 stelle su 5

Jag och killen var och skulle köpa…

Jag och killen var och skulle köpa hörlurar b.la av er. Han skulle köpa dom rättare sagt och vi kände att vi blev lurade på vad dom skulle kosta egentligen.

Han dubbelkollade och läste på skylten att dom skulle kosta 1999 kr och även säljaren bekräftade att det skulle gå in för det priset.

Men sen när vi kom till kassan gick hörlurarna in för 3740 kr och då skyllde dom på att någon kund hade lagt dom fel och att hörlurarna inte alls skulle kosta 1999. Sagt pris från början gäller.

Så dåligt av dom att köra med lockpriser för att få folk att köpa mer. Inte nöjd med upplevelsen hos Power...ni kan bättre!

Hej Malin,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är verkligen inte en bra upplevelse när ett pris på hyllan först bekräftas och sedan blir ett helt annat i kassan, och jag förstår att det känns både frustrerande och vilseledande. 😊

Det här är inte den nivå av tydlighet och service som vi vill ge i butik, och vi kommer att följa upp just prisskyltningen, informationen i butiken och hur situationen hanterades på plats. 💬

Din synpunkt har redan förts vidare till POWER Luleå för intern genomgång, eftersom det är viktigt att sådana här prisavvikelser och besked i butik hanteras korrekt. Tack för att du uppmärksammade oss på detta, det hjälper oss att bli bättre. 🤗

Hade reserverat torktumlaren

Hade reserverat torktumlaren, snabbt och bra när jag hämtade

Hej Ingrid,

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att reservationen fungerade smidigt och att upphämtningen gick snabbt och bra i Luleå.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal som både gav fakta och…

Trevlig personal som både gav fakta och gav lite tips på ett roligt sätt. Väldigt nöjd med produkten.

30 luglio 2026

Hej Sofia,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick både tydlig information och bra tips på ett trevligt sätt, och att du är nöjd med din produkt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Tycker det är toppen att kunna få hjälp…

Tycker det är toppen att kunna få hjälp med varor för kunna få bästa möjliga hjälp

Hej Moa,

Tack för de fina orden! Det är verkligen glädjande att höra att hjälpen med att hitta rätt varor och få bästa möjliga vägledning uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme om POWER Luleå.

10 av 10 mycket bra

27 luglio 2026

Hej Mika,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var 10 av 10 och mycket bra.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt å bestille klikk og hent

Enkelt å bestille klikk og hent, betale i butikk, hente uten kø. Produkt var meget bra. El sparkesykkel.

27 luglio 2026

Hei Anita,

Tack för det fina omdömet! Härligt att höra att Click & Collect fungerade smidigt, från beställning till upphämtning, och att du är nöjd med produkten.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Professionell

Hej Monica,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett professionellt, tydligt och ärligt bemötande, med råd och förklaringar som gjorde det lättare att välja. Din rekommendation uppskattas verkligen.

Hej Carina,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Luleå.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Hej Christer,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så trevlig och kunnig hjälp i Luleå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Hjälpsam och trevlig

Hjälpsam och trevlig

28 luglio 2026

Hej Robban,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Luleå var hjälpsam och trevlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Luleå⚡

Valutata 5 stelle su 5

Bra priser och Bra service.

Bra priser och Bra service.

Hej Johnny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både priserna och servicen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Det gick smidigt o bra inget att klaga…

Det gick smidigt o bra inget att klaga på.

Hej Tommy,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med upplevelsen.

Prisvärd butik

Väldigt bra bemötande och hjälpsam personal.

Hej Rigmor,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde butiken som prisvärd och att du fick ett väldigt bra bemötande av hjälpsam personal i Luleå.

Snabbt och smidigt

Hej Lotta,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Valutata 1 stelle su 5

När jag skulle betala med mitt bankkort…

När jag skulle betala med mitt bankkort så gick det inte, ej heller med mitt Eurocard gold. Vid kontakt med banken, Nordea, så visade det sig att korten var spärrade för användning just hos er?! Så problemet var alltså hos er! Inte trevligt alls!!

Hej Stig,

Tack för att du delar med dig av detta. Det låter verkligen frustrerande att betalningen inte gick igenom med vare sig bankkortet eller Eurocard, särskilt när banken uppgav att spärren gällde just hos oss. 😕💬

Det här är inte den upplevelse vi vill att man ska få, och din feedback har redan tagits vidare internt så att händelsen och rutinerna kring betalning kan ses över. Vi kommer också att följa upp hur detta har påverkat upplevelsen i varuhuset i Luleå. 😊

Tack igen för att du uppmärksammade oss på detta. Sådan återkoppling är viktig för att vi ska kunna förbättra våra processer framåt. 🤗

Bra bemötande

Bra bemötande. Effektiv hantering med köp, hemleverans och förhoppningsvis montering (det sker på torsdag)

Hej Elisabet,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att allt har fungerat smidigt med köp och hemleverans.

Vi hoppas att monteringen på torsdag går lika bra och att du blir riktigt nöjd hela vägen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Luleå⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più