Gjorde en beställning med hjälp av mobilen. Fick svar på SMS att jag kunde hämta min vara. Blev uppringd strax efteråt. ”Bokföringen” stämde inte.Men varan skulle beställas till samma pris och jag sku... Leggi di più
Betongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE
L'azienda ha risposto
Professionell, rak & ärlig personal som inte säljer på/tvingar på en det man inte vill ha. Kommer med tips, råd & förklarar grundligt för och nackdelar med olika produkter. Rekommenderar varmt!
L'azienda ha risposto
Brauns kaffebryggare blev mitt val denna dag. Har nu provat kaffebryggaren och kaffet blir smakrikt och varmt. Uppmärksam Kundservice. Kassapersonalen hjälpte mig att hitta min bonus och det blev et... Leggi di più
Betongvägen 1f, 973 45, Luleå, Norrbottens län, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Bra pris på en kaffemaskin men säljaren visste ingen info om maskinen i stort sett. Frågade vad för kaffe som ska vara i den men säljaren visste ej säkert. Fanns inte instruktionsbok eller kartong vilket inte gör mig något. Men då vill man ändå ha mer info om hur maskinen funkar och vilket kaffe som ska vara till den.

Risposta di POWER.se - Luleå
En snabb försäljare som sökte upp mig och kunde hjälpa mig. Jag behövde inte gå runt och leta efter personal som hos konkurrenten...

Risposta di POWER.se - Luleå
Jag och killen var och skulle köpa hörlurar b.la av er. Han skulle köpa dom rättare sagt och vi kände att vi blev lurade på vad dom skulle kosta egentligen.
Han dubbelkollade och läste på skylten att dom skulle kosta 1999 kr och även säljaren bekräftade att det skulle gå in för det priset.
Men sen när vi kom till kassan gick hörlurarna in för 3740 kr och då skyllde dom på att någon kund hade lagt dom fel och att hörlurarna inte alls skulle kosta 1999. Sagt pris från början gäller.
Så dåligt av dom att köra med lockpriser för att få folk att köpa mer. Inte nöjd med upplevelsen hos Power...ni kan bättre!

Risposta di POWER.se - Luleå
Hade reserverat torktumlaren, snabbt och bra när jag hämtade

Risposta di POWER.se - Luleå
Trevlig personal som både gav fakta och gav lite tips på ett roligt sätt. Väldigt nöjd med produkten.

Risposta di POWER.se - Luleå
Tycker det är toppen att kunna få hjälp med varor för kunna få bästa möjliga hjälp

Risposta di POWER.se - Luleå
Enkelt å bestille klikk og hent, betale i butikk, hente uten kø. Produkt var meget bra. El sparkesykkel.

Risposta di POWER.se - Luleå
När jag skulle betala med mitt bankkort så gick det inte, ej heller med mitt Eurocard gold. Vid kontakt med banken, Nordea, så visade det sig att korten var spärrade för användning just hos er?! Så problemet var alltså hos er! Inte trevligt alls!!

Risposta di POWER.se - Luleå
Bra bemötande. Effektiv hantering med köp, hemleverans och förhoppningsvis montering (det sker på torsdag)