Gjorde en beställning med hjälp av mobilen. Fick svar på SMS att jag kunde hämta min vara. Blev uppringd strax efteråt. ”Bokföringen” stämde inte.Men varan skulle beställas till samma pris och jag sku... Leggi di più
Betongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE
L'azienda ha risposto
Bra pris på en kaffemaskin men säljaren visste ingen info om maskinen i stort sett. Frågade vad för kaffe som ska vara i den men säljaren visste ej säkert. Fanns inte instruktionsbok eller kartong vil... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Professionell, rak & ärlig personal som inte säljer på/tvingar på en det man inte vill ha. Kommer med tips, råd & förklarar grundligt för och nackdelar med olika produkter. Rekommenderar varmt!
L'azienda ha risposto
Brauns kaffebryggare blev mitt val denna dag. Har nu provat kaffebryggaren och kaffet blir smakrikt och varmt. Uppmärksam Kundservice. Kassapersonalen hjälpte mig att hitta min bonus och det blev et... Leggi di più
Betongvägen 1f, 973 45, Luleå, Norrbottens län, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Skulle köpa en ny telefon & gå igenom abonnemanget denna dag.
När man kom in i butiken så stod 3st anställda och pratade med varandra just innanför dörren. 2 bakom disk och en framför disk.
Sen stod det en säljare och pratade med 2 kompisar på golvet.
Var väldigt lite folk i butiken vid tillfället så man borde visat lite mer serviceanda.
Var där inne kanske 5-10min vid mobiltelefonerna utan att nån visade intresse av kontakt.
For på elgiganten där man direkt visade intresse och träffade på en driven säljare, kunnig och ärlig så man fick ett bra förtroende för honom.
Vi gick igenom mitt familje-abonnemang med 7 personer & all tv samt bredband.
Var mkt nöjd med det besöket.
Bättring Power!

Risposta di POWER.se - Luleå
Köpte en diskmaskin av erat eget märke. Den var skadad när vi fick den. Känns allmänt ”plastig”

Risposta di POWER.se - Luleå
En mycket trevlig säljare som kunde sin sak samt va super trevlig.

Risposta di POWER.se - Luleå
Väldigt oorganiserad och rörig. Man hittade inte min order i hyllan, började ifrågasätta om jag hade lagt den, trots att jag hade ordernumret skrivet och den fanns i datorn. Dom makulerade den och gjorde en ny en. Men ville först inte ge mig kampanj priset jag hade gått vid första försöket. Jag stod på mig och dom gjorde sedan med hjälp av en kollega rätt. Upplevde att jag visste mer än vad dom gjorde. Var lite oroväckande.

Risposta di POWER.se - Luleå
Trevligt bemötande och bra information om alternativen.
bra säljare, intresserad. dock missade han att det ej fanns nån tekniker på plats som kunde tv n.
fick åka några mil o onödan. hämtades dan efter

Risposta di POWER.se - Luleå
Jag ville reklamera mina lurar och fick bra hjälp med det samt att välja ett par nya. Hade något kunnat vara bättre hade det väl möjligtvis varit utbudet av färger på de lurar som fanns i lager.

Risposta di POWER.se - Luleå
Snabb leverans. Snabbare än största konkurrens kunde lova. Vänlig personal och bra uppdateringar via mejl och sms

Risposta di POWER.se - Luleå
Håller på att vänja mig att vara utan hemknapp 😮💨 men bemötandet av personalen var mycket vänligt 👍

Risposta di POWER.se - Luleå
Det är inte alltid lätt för mig att ge ett företag fem stjärnor men för jag måste kundservice är mycket underbart och de behandlade mig med stor respekt jag alltid köpa min elektronik härifrån och alltid få rabatt även om jag glömde alltid påminnas vilket är ärligt ärligt ärligt talat jag njuter mycket av makten

Risposta di POWER.se - Luleå
Vi besökte Power i Luleå tre ggr innan vi bestämde oss för att köpa diskmaskinen. Vi fick en duktig och hjälpsam säljare den första gången. Den andra gången fick vi ingen hjälp fast jag var en av få kunder i butiken och 4-5 lediga säljare stod och gick mellan vitvarorna och TV avdelningen. Den tredje gången var säljaren på plats igen och hennes kunnighet och hjälpsam inställning övertygade oss att köpa hos Power.