Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Lämnade in en 1,5 år gammal MacBook Air. Enl Apple skulle garantin gått ut men Power löste det på garantin. Super service av Mariana. 5 guldstjärnor.
Kungsgatan 27, 111 56, Stockholm, Stockholm, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Väldigt oorganiserat, personal har kunskapsbrist - kan inte svara på frågor om produkterna, var varorna finns i butiken

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Personalen var jätte hjälpsamma och snälla. Fick jätte mycket hjälp

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Var generellt bra men att ni inte tar amex är extremt osmidigt

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Power håller inte vad de lovar och har misskött kommunikationen därefter. Det går inte att lita på Power vad det verkar. Jag är väldigt, väldigt besviken på Power! Jag var den förste att beställa, i kungsgatan-butiken, två TV. Säljaren fick inte till leveransen i systemet pga dåliga rutiner. Det tar cirka 30 min. Säljarens överordnad kommer för att hjälpa till. Det går inte utan de gör en snabblösning för att ordna. Jag får där på plats besked om att Bring ska återkomma inom 2-3 dagar när leverans kan ske. Sen svarar Power-kundtjänst här på trustpilot att jag kan spåra min försändelse på power.se . Men det går inte! Har den personen ens koll på mitt ärende eller tittat om jag kan spåra min försändelse??? Sen får jag mail-besked från kundtjänst, 4 dagar senare, att mina varor kommer 6 veckor efter köp för att varan inte finns i lager. Hur är det möjligt när jag var den förste på plats och la in ordern??? Detta innebär dålig reklam för Power. Jag kan inte rekommendera Power. Uselt! Bristfällig information! Power håller inte vad de lovar och struntar i vem som har lagt en order först!

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Var på öppningsdag och upplevde det som bra uppstyrt. Fick väldigt bra hjälp från personalen och som även hanterade det höga trycket från kunder väldigt professionellt. Så imponerad!

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Ni vet själv att det kommer mycket folk och jag har stått igår flera timmar efter det här jag kommer fram till Butiken de ser vi har ingen telefoner men vi kan hjälpa dig om du flytta hela familjen med abonnemang fixa bra pris varför ni gör så där ni måste ha telefon som ni har reklam som räcker till folk inte bara 200. Jag har stått flera timmar jag och min son och ni har ingen telefon

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Kaos i kön vid öppningen och jag hade väntat sen 20:00 dagen innan och på morgonen trängdes bara folk sig och vakter och personal var otrevliga och gjorde inget åt saken

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Mycket bra flow trots väldigt mycket folk i butiken.
Lysande service av den person som skötte införsäljning och hanteringen av min nya iPad👍🏻🙌

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Mycket folk, kön till betalningen var lite ovanlig. Gå ut och in igen till grannen var väl ok. Det blev ju betalt, många kassor, bra.

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
The organization was fantastic. The team are great, fun and lively. Product types are vast and available for any level of need.

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Ej en smidig upplevelse med för-registrering i en kassa, sedan gå till annan lokal med ny kö till kassorna för att betala och sedan en ytterligare kö till säkerhetskontrollen innan man kunde lämna butiken. Se och lär av Kjell och company butiken exempelvis.

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Det här var den värsta köpupplevelse jag någonsin i mitt liv varit med om! Ni säger att ni har Iphones till halva priset. Jag kommer till invigningen 3:45 på morgonen står i kön som laglydig medborgare (kan senare läsa om alla som trängt sig före i kön..) Står i kön till efter kl 10 innan jag kommer fram till den fysiska butiken. Snurrar runt genom hela butiken och står i kö för att komma till platsen där jag ska kunna köpa telefonen. Väl där säger er säljare att telefonerna är slut! Då tvingas jag för att kunna få samma pris på samma telefon välja ett abonnemang som ni sa skulle vara samma kostnad som idag men det stämmer inte, det är 150kr mer per månad. För att sedan stå i kö till betalning och ytterligare en kö för att kunna komma ut. Ni borde skämmas. Förväntar mig att ni kontaktar mig för någon slags uppgörelse. Annars ångrar jag mest bittert att jag inte gick över till Elgiganten som sympatiskt skrev att de skulle prismatcha era priser, men lagom till jag såg det var det lång kö även dit. Det hade säkerligen varit en mycket bättre köpupplevelse.

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Invigningsdag så betyget får tas med en nypa salt, men köpupplevelsen var från kö till dess att man lämnade butiken en uppvisning i rörig organisation. Inledningsvis var kön sanslöst långsam. Varför blev plågsamt tydligt när man väl kom in i butiken. Du måste då köa igen för att prata med en säljare, som arbetar med ett datorsystem som ser ut att vara Windows 3.11 och varje beställning kräver 5000 steg, medförande att det går OLIDLIGT långsamt att genomföra ett köp. Därtill är säljarna extremt aggressiva med att prångla på rengöringskit, försäkring, kalibreringstjänster m.m. När du väl efter många om och men lyckats genomföra ett köp, då måste du ställa dig och köa ännu en gång för att få betala. Tänk dig filmen Inception fast i butiksversion. Att handla på Power kräver alltså oändligt med tålamod samt en gnutta pannben då du kommer att tvingas att säga ”nej tack” femtio gånger för att göra ett köp.

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Jag i kö i 9 timmar och det var ingen ordning när man bara. Hade kunnat filma kön sedan innan eller liknande eftersom jag såg folk komma klockan 5 och komma in före oss när vi var där sedan 12 annars var kundservice bra men det kändes riktigt orättvist

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Har väntat jättelänge och folk har trängt sig före i kön – säkert tiotals personer. Ingen i personalen bryr sig. Sämsta upplevelsen!

Risposta di POWER.se - Kungsgatan
Vänta 6 timmar kö , och dom ropar högtalare finns iPhone till alla , after 150 pers jag går in , dom säger finish vi hade i lager plus vi tåg in extra iPhone in skitsnack