För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Väldigt dåligt bemötande. Otrevlig personal och absolut inte hjälpsamma. Skulle byta en sak men fick inte det för tejpen lossnat. Då räknades det med att förpackningen var bruten. Men enligt kund... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... Leggi di più
Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Skulle köpa ny mobiltelefon och ser att Power i Jönköping har 1st i lager på den modell och färg vi ska köpa. Väljer då att reservera varan så den säkert finns kvar när jag har åkt till butiken, får bekräftelse på både mail och sms att varan är plockad och finns för avhämtning. I butiken blir jag hänvisad att gå till mobiltelefonavdelningen där jag ska hämta ut min reserverade vara.
Efter lång väntan, kanske upp mot 20min, avbryter jag en av säljarna och säger att jag bara ska hämta en reserverad vara. Säljaren väljer då att ringa på en kollega som efter några minuter kommer till oss för att hjälpa oss. Vi visar bekräftelse sms med ordernummer och hen går ut på lagret. Återkommer efter en stund och säger att denna telefon finns inte i den färg vi reserverat trots att vi även fått bekräftat att den är plockad på lagret och finns för avhämtning.
Hen erbjuder oss då en mobiltelefon i annan färg men vi accepterar självklart inte detta då det är just den modell och färg vi vill ha. HUR är det möjligt att man skickar bekräftelse sms och mail på att den reserverade varan ÄR plockad och finns för avhämtning då den inte finns???

Risposta di POWER.se - Jönköping
Många av personalen var sköna grabbar, skämtade runt hade kul. Gav en trevlig stämning. Men när det kom till att snacka om att abonnera på Telia där jag inte gick någon vinst på det kändes säljaren nästan lite sur. Men han förstod ändå resonemanget till slut och lät det gå väldigt enkelt

Risposta di POWER.se - Jönköping
Köpte en tv. Uppskattar verkligen att det var öppet på midsommardagen. Bra service. Är nöjd.

Risposta di POWER.se - Jönköping
Mycket besviken på Power. Felet på min projektor återskapades i butiken, men trots det hävdades senare att inget fel kunde konstateras. Jag informerades inte heller i förväg om en undersökningsavgift på 2 500 kr. Nu hålls projektorn kvar tills avgiften betalas. Mycket dålig hantering av ärendet.

Risposta di POWER.se - Jönköping
Jag blev indirekt lurad. Jag gick in för att köpa en telefon, men efter mycket tjat och påtryckningar från säljaren slutade det med att jag bytte telefonabonnemang. Jag ville egentligen inte byta operatör eftersom jag redan hade bindningstid kvar i ett år.
Därefter uppstod flera fel och problem. Det sades att vi skulle få ett familjeabonnemang, men i stället debiterades varje familjemedlem ordinarie pris, vilket resulterade i betydligt högre kostnader än utlovat.
Operatören säger att säljaren ska rätta till felet, men säljaren vill inte eller kan inte göra det. Jag har nu varit fram och tillbaka till butiken flera gånger och haft många telefonsamtal med operatören utan att problemet har lösts.
Säljarens ton har dessutom blivit otrevlig, och varje gång kommer nya ursäkter eller förklaringar utan att någon verklig hjälp ges.
Jag kommer inte att handla hos Power igen och kan tyvärr inte rekommendera andra att göra det heller.

Risposta di POWER.se - Jönköping
Lyhörd, tog fram alternativ och pushade inte utan visade faktiskt vad som är billigast totalt sett.

Risposta di POWER.se - Jönköping
Sluta att luras! Köpte en appelwatch som jag skulle ge bort till ett barnbarn. Innan jag skulle gå till kassan ville han veta min telefonoperatör. Varför frågar jag? Vi ska se om du har någon rabatt att få! Varför skulle ja få rabatt när jag köper en klocka pga. operatören. Kom då fram till att om jag bytta operatör som skulle kosta mig 100kr mer i månaden än vad jag betalar idag. Jag skulle få mer surf! Jag behöver inte mer surf, han kunde dessutom se att jag inte på långa vägar gjort av med min surf. Han sa att om jag bytte operatör(100kr) mer i mån. så skulle jag få 2000kr i rabatt på klockan som kostade 2500kr!! Jaha, men då måste jag väl binda mig vid det avtalet? Ja, i två år, sa han. Ok, sa jag. Gick ju naturligtvis inte på det eftersom klockan skulle blivit 400kr dyrare då!
Han kanske inte kan räkna, vad vet jag. Väldigt fult gjort. Han verkade dessutom sur när jag upplyste honom.
Kommer nog inte gå tillbaka till den affären mer. MVH.Lotta Lekander

Risposta di POWER.se - Jönköping
Köpte en ny mobil. Tyvärr var säljaren mest intresserad av att försöka få mig att byta telefonabonnemang och flytta dotterns abonnemang än att fokusera på vad jag önskade. Han missade till och med att lägga in telefonen i deras system så jag fick åka tillbaka för att få det inlagt så att telefonen fick garantin.
Skärmskydden hängde på fel prisplats så kände mig lite lurad när skydddet visade sig vara 350kr dyrare än vad priset indikerade.
Betalade för montering av skärmskydd vilket var ett smart drag då det första var trasigt.

Risposta di POWER.se - Jönköping
Det kom snabbt och nöjd över priset och produkten

Mycket bra dator