POWER.se - Jönköping Recensioni

TrustScore 4 su 5

Solåsvägen 4a, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

Valutata 5 stelle su 5

För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag fick först besked att produkten jag sökte var slut . Som tur var hade jag sökt via nätet där det stod att produkten fanns efter övertalande gick han och kollade och visst den varan fanns i er but... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Svezia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Jönköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.709 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra betjäning

Bra betjäning

6 giugno 2026

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra betjäning i Jönköping. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra och smidigt

Bra och smidigt

4 giugno 2026

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att allt upplevdes bra och smidigt.

Snabbt utan krångel

Snabbt utan krångel

5 giugno 2026

Hej Peter,

Tack för de fina orden.

Härligt att höra att allt gick snabbt och utan krångel.

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och bra service i Jönköping. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt kunnig säljare och man litade…

Väldigt kunnig säljare och man litade på honom också

3 giugno 2026

Hej Rojne,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så kunnig och trygg hjälp i butiken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabb service.

6 giugno 2026

Hej Patrik,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb service. Sådant uppskattas verkligen.

Hej Lena,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service i Jönköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Tyckte vi fick jätte bra hjälp när vi…

Tyckte vi fick jätte bra hjälp när vi köpte våra produkter.
Men tog väldigt lång tid innan vi fick hem kylvarorna

Hej Maria,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är verkligen fint att höra att ni fick väldigt bra hjälp vid köpet. Det uppskattas mycket.

Samtidigt förstår jag att den långa väntetiden på kylvarorna påverkade upplevelsen.

Tack för både berömmet och återkopplingen. Den typen av kommentarer är värdefulla och hjälper oss att bli bättre.

Valutata 3 stelle su 5

Inte nöjd med varan jag köpte.

Inte nöjd med varan jag köpte.

Hej Anders,

Tack för att du delar din upplevelse.

Det var tråkigt att höra att varan inte levde upp till förväntningarna.

Om du vill kan du beskriva vad det är du inte är nöjd med, så kan vi lättare vägleda dig vidare kring vilka möjligheter som finns.

Valutata 1 stelle su 5

Väldigt påflugna säljer

Väldigt påflugna säljer, är väldigt på för att man ska byta både mobilabonnemang och bredband. Fast jag bara skulle hämta en smartwatch som jag reserverade på deras hemsida. Jag skulle spara hela 9 kr i månaden.
Var tvungen att upprepa flera gånger att jag hade lite ont om tid och att jag hade lite bråttom. Tydligen är deras säljresultar viktigare än var kundens ärende och nöjdhet är.
Kommer aldrig mer handla hos den kedjan

Hej Bosse,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att ditt besök hos oss inte motsvarade dina förväntningar. Vår ambition är att alltid möta varje kunds behov och situation, och vi ska självklart respektera när någon har bråttom eller endast vill hämta en reserverad vara.

Vi tar med oss din feedback kring bemötandet och hur våra erbjudanden kommuniceras, så att vi kan förbättra upplevelsen framåt och säkerställa att våra kunder känner sig lyssnade på.

Valutata 2 stelle su 5

Jag kom in på power och frågade om…

Jag kom in på power och frågade om hjälp, varav en kille stod lite upptagen och bad en kollega om hjälp. Denne kille var otroligt dryg och inte alls trevlig. Jag frågade vissa frågor och kände att han dumförklarade mig lite.
Otroligt dåligt bemötande.

31 maggio 2026

Hej Helena,

Tack för att ni hör av er och berättar om vad som hänt. Vi beklagar djupt att ni upplevde en av våra medarbetare som ohjälpsam och att ni kände er dumförklarad under ert besök. Så ska det naturligtvis inte gå till hos oss.

Vi arbetar ständigt för att våra kunder ska få bästa möjliga hjälp i en trygg och trevlig miljö. Att lämna butiken med en dålig känsla är precis det vi vill undvika, och vi uppskattar att ni uppmärksammar oss på detta så att vi kan vidta åtgärder för att det inte ska ske igen.

Bra ordning och reda

Trevlig bemötande och kunnig personal

31 maggio 2026

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som välordnat, trevligt och kunnigt. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Positivism!

Vi togs emot av en trevlig och engagerad säljare. Mycket bra. Produkten av pålitligt märke som vi haft förut.

30 maggio 2026

Hej Elisabeth,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett trevligt och engagerat bemötande och att ni är nöjda med produkten.

Sådant uppskattas mycket, och vi hoppas att ni får stor glädje av ert köp.

Alldeles för påstridiga säljare

Alldeles för påstridiga säljare. Jag gillar att gå och titta lite för mig själv och ta dom varor jag planerat. Om jag inte vet riktigt vad jag vill ha söker jag upp en säljare för att få hjälp!

2 giugno 2026

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig.

Det ska kännas bekvämt att besöka varuhuset och titta i lugn och ro, så det är värdefullt att få den här typen av återkoppling.

Samtidigt är det bra att höra att du själv gärna söker upp hjälp när du vill ha den.

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig o hjälpsam personal

Trevlig personal

Hej Irene,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt och hjälpsamt. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 1 stelle su 5

Jag tycker att säljarna gick på för…

Jag tycker att säljarna gick på för hårt med sin säljartaktik.
Jag skulle köpa en vara men slutade med att jag kom hem med en helt annan dyrare vara, ett till familjeabonnemang och ett bredband och som dom påstod att de skulle bli billigare men i efterhand när jag räknade på de så blir de dyrare för mig.
Kände att jag inte kunde säga nej och kände mig pressad.
De va mycket prat om vad har du för abonnemang och sen efter man påtalat vilket man har så säger dom flera gånger i rad ”ta upp BankID, scanna koden, upp med BankID” Kände mig så pressad återigen.
Personalen fick mig att känna mig inträngd i ett hörn så jag har valt att jag inte kommer handla i den butiken igen.

Hej Sandra,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är mycket tråkigt för oss att läsa om hur du upplevde ditt besök. Vi beklagar verkligen att du kände dig pressad och att säljprocessen inte kändes bekväm för dig. Vårt mål är alltid att våra kunder ska lämna butiken med rätt produkter till rätt pris, och framför allt med en positiv känsla.

När det gäller de abonnemang som tecknats och de kostnader du räknat fram, vill vi gärna hjälpa dig att se över detta. Du är varmt välkommen tillbaka till butiken för att reda ut avtalen på plats, men du kan även kontakta oss på kundservice med dina köpuppgifter så kan vi titta närmare på ärendet härifrån och se hur vi kan hjälpa dig vidare.

........

.........Tack så jättemycket

Hej Asmalash,

Tack så mycket för de fina orden!

Det är verkligen uppskattat att höra att du är nöjd.

Totalt okunnig vitvarusäljare

Totalt okunnig vitvarusäljare, angående tillverkningsland för tvättmaskinen som jag köpte. Han hävdade att den var tillverkad i Kina, när jag sa att den är nog gjord i Tjeckien eller Slovakien.
Den var tillverkad i Slovakien!
Vet inte varför han påstod Kina, försökte kanske sälja en annan maskin. Där försvann det eventuella förtroendet, som han inte fick.
Däremot hon som hämtade maskinen från lagret, gav bra påminnelse råd om att inte glömma ta bort transport säkringarna. Därav mina 3 stjärnor, annars hade det bara blivit 1 stjärna.

Hej Leifa,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Det är förstås tråkigt att informationen om tvättmaskinens tillverkningsland inte stämde, särskilt när det påverkar förtroendet i köpupplevelsen.

Samtidigt är det fint att höra att du fick bra och hjälpsamma råd vid utlämningen. Det uppskattas verkligen.

Bra och kunnig personal

Bra och kunnig personal

28 maggio 2026

Hej Hans,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen som bra och kunnig. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più