POWER.se - Jönköping Recensioni

TrustScore 4 su 5

Solåsvägen 4a, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

Valutata 5 stelle su 5

För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Väldigt dåligt bemötande. Otrevlig personal och absolut inte hjälpsamma. Skulle byta en sak men fick inte det för tejpen lossnat. Då räknades det med att förpackningen var bruten. Men enligt kund... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Svezia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Jönköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.702 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Vi kom från elgiganten där vi hade…

Vi kom från elgiganten där vi hade kontakt med en kille som inte hade vsknat på rätt sida, riktigt otrevlig.
Sedan pommer vi yill er och får tag i en kille som är raka motsattsen
Väldigt petdonlig, bra frågor samt väldigt informativ
Riktigt bra kille

13 luglio 2026

Hej Anita,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Jönköping blev så positivt och att du fick ett personligt, informativt och trevligt bemötande. Sådant uppskattas verkligen, och vi är glada att du fick hjälp av någon som gjorde ett så gott intryck.

Tack också för ditt fina omdöme.

Bra pris på produkt

10 luglio 2026

Hej Ivica,

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med priset på produkten och din upplevelse hos POWER Jönköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 5 stelle su 5

Väl bemött trevlig och hjälpsam…

Väl bemött trevlig och hjälpsam personal fick hjälp med det vi behövde super nöjd

8 luglio 2026

Hej Steve,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du blev väl bemött och fick den hjälp du behövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att höra att du är supernöjd.

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt bra kunskap om produkterna

Riktigt bra kunskap om produkterna. Trevlig och väldigt bra service.

9 luglio 2026

Hej Joakim,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig service och bra hjälp med produkterna i Jönköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevlig och kunnig personal

Väldigt trevlig och kunnig personal. Kvinnan som hjälpte mig hade stor kunskap och erfarenhet inom vitvaror. Högsta betyg

7 luglio 2026
Non scritta su invito

Hej Madde,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp i Jönköping och att bemötandet och kunskapen gjorde ett så starkt intryck.

Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Fantastiskt

Fick ett fantastiskt bemötande. Kvinnan som hjälpte mig hade stor kunskap om vitvaror, och hon bemötte mina önskemål. Kan verkligen rekommendera denna butik. Jag är så otroligt nöjd.

7 luglio 2026

Hej Madde,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så trevlig och kunnig hjälp i Jönköping. Vi uppskattar varmt din rekommendation och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Oproffsigt bemötande !

Jag fick först besked att produkten jag sökte var slut . Som tur var hade jag sökt via nätet där det stod att produkten fanns efter övertalande gick han och kollade och visst den varan fanns i er butik jag köpte 5 produkter hade jag inte varit förutseende ock kollat nätet innan jag gjorde besöka i er butik hade jag fått åka till elgiganten . När jag sedan kom till kassan var den person jag gjorde betalningen till väldigt ointresserad och nonchalant

10 luglio 2026

Hej Åke,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att besöket i Jönköping inte alls blev så smidigt och trevligt som det borde ha varit, särskilt när lagersaldot i butik inte stämde med beskedet du fick och bemötandet i kassan upplevdes som nonchalant.

Det är samtidigt värdefullt att du tog dig tid att kontrollera produkten online innan ditt besök, och att varan faktiskt fanns tillgänglig till slut.

Den här typen av återkoppling är viktig och kommer att tas vidare för att se över hur information i butik och bemötande fungerar i praktiken.

Tack igen för att du uppmärksammar detta. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Jönköping⚡

Hej Mohamad,

Tack för att du delar med dig. Det är tråkigt att höra att bemötandet inte levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet, och din feedback är viktig för oss.

Valutata 5 stelle su 5

Jag blev mottagen och hjälpt av en…

Jag blev mottagen och hjälpt av en kunnig säljare

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du blev väl mottagen och fick hjälp av en kunnig säljare i Jönköping.

Hej Inger,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du upplevde snabb service och ett trevligt bemötande i Jönköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Grym service

Kunnig och trevlig personal som hjälpte oss på ett mycket professionellt vis.

26 giugno 2026

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick grym service och ett professionellt bemötande i Jönköping.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Kundbemötande

Bra service och råd

Hej Jörgen,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och goda råd i Jönköping.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Det är vad man kan förvänta sig av en…

Det är vad man kan förvänta sig av en butik. Jag hade läst på lite om en mobiltelefon men blev hänvisad till en lite dyrare men bättre enligt personal.
Valet var mitt och jag är nöjd med det lite dyrare alteranativet.

5 luglio 2026

Hej Peter,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Det låter som att du fick vägledning i butiken och samtidigt kunde landa i ett val som kändes rätt för dig, vilket är fint att höra.

Extra roligt att du är nöjd med det lite dyrare alternativet efter ditt besök hos oss i Jönköping.

Allt va bra !

Hej Tony,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt var bra och att du är nöjd med upplevelsen hos POWER Jönköping.

Hej Kund,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och ett gott bemötande i Jönköping. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Långsam betjäning

Långsam betjäning. Otydligt vart man skulle gå för att hämta. Klick & collect var absolut inte som det verkade. Fick vänta en halvtimme på att bara prata med någon i butiken, trots att det var väldigt lite kunder i butiken.

1 luglio 2026

Hej ae,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det låter verkligen inte bra att det var otydligt var du skulle gå för att hämta din order och att du dessutom fick vänta så länge i butiken trots att det inte var mycket folk. 😊

Det här är inte den nivå av click & collect-upplevelse som vi vill erbjuda, och din feedback är nu vidarebefordrad till varuhuset så att de kan se över både utlämningsrutinerna och hur informationen ges på plats. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att uppmärksamma detta, eftersom det hjälper oss att förbättra upplevelsen framöver. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge ett betydligt bättre intryck nästa gång. 🤗

Hej Aino,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att informationen om produkten upplevdes som tydlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Hade bestämt mig för vad vad jag ville…

Hade bestämt mig för vad vad jag ville ha. Försäjaren var upplärd att jobba med merförsäljning

1 luglio 2026

Hej Per,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det låter som att du redan visste vad du ville ha och att mötet i butiken inte riktigt blev så smidigt som du hade önskat. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback, eftersom den hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Jönköping⚡

Valutata 4 stelle su 5

Det gick snabbt o bra att köpa på nätet…

Han sa det finns bättre och det finns sämre dammsugare…
Men den blir nog okey för er, sa han.

Vi är i alla fall nöjda med produkten vi köpt.

28 giugno 2026

Hej Henrik,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att höra att köpet på nätet gick snabbt och smidigt och att ni är nöjda med produkten.

Samtidigt var det tråkigt att bemötandet i butiken inte kändes mer engagerat. Vi uppskattar verkligen att du lyfter det.

Vi tar med oss din feedback vidare i vårt arbete med upplevelsen i varuhuset.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Jönköping⚡

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och vänligt bemötande handlar…

Snabb och vänligt bemötande handlar stort sett all elektronik på Power och tidigare Media Markt

30 giugno 2026

Hej Jes,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde ett snabbt och vänligt bemötande i Jönköping, och att du väljer att handla din elektronik hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket och värmer extra mycket i vardagen.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Jönköping⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più