Jag var egentligen 5 stjärnor nöjd med uppmärksamheten jag fick i butiken men inser när jag kommer hem att klockan jag köpte hade 24h laddning och inte 10 dgr som vi pratade om att jag ville ha! Ba... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag uppskattade verkligen servicen. Jag kom dit för att köpa en MacBook, när jag stod och kollade frågades jag om jag ville ha hjälp, och sa att jag funderade lite. Då fick jag lite space så jag kunde... Leggi di più
Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di POWER.se - Gävle
Vi behövde kyl/frys omgående och vi hittade en som vi var nöjd med och kunde köpa direkt.

Risposta di POWER.se - Gävle
Jag fick hjälp med det jag behövde av trevlig personal

Risposta di POWER.se - Gävle
Bra o kunnig personal. Snabbt o enkel affär.
Men vi köpte en ny dator och det stod inget om att det inte fanns en laddningskabel i paketet.. Något som personalen borde göra en notis om. Så det blev en sväng till....

Risposta di POWER.se - Gävle
Det var nog en av dom första gångerna som jag har varit hos er och blivit erbjuden att få hjälp , tidigare gånger har man fått jagat personalen för att få hjälp .

Risposta di POWER.se - Gävle
Det gick snabbt att få hjälp av säljare i butiken. Hon var lyhörd för våra önskemål. Köpet var snabbt ordnat. Hemtransport kunde ordnas inom tre vardagar. Varan, en tvättmaskin, har vi fått idag så den kan jag inte uttala mig om än. Men den var på rea och kostade ca 50% av ordinarie pris.

Risposta di POWER.se - Gävle
Vi skulle köpa en 12 volt tv. Blir påvisad en 12 v 24 tum för ca 4300 ganska dyrt. När vi packar upp den en dag senare och 30 mil bort så måste den ju ha 230 volt. Vart så lurad

Proffsig hjälp Trevlig expedit.Bra på att förklara Tack👍😀

Risposta di POWER.se - Gävle
Det gick lätt och fort att både titta på produkten och att slutföra köpet, dock så var den transport skadad när jag packade upp den hemma och det fanns inga direkta skador på emballaget så man hade kunnat på tala det direkt. Har anmält skadan men inte hört något ännu.

Risposta di POWER.se - Gävle
Fullt med personal i butiken många stod och pratade med varandra. Inte mycket kunder i butiken. Jättelång kö till den enda öppna kassan. Jätteirriterande att kassören sen ägnar sig åt merförsäljning av tillbehör och försäkringar samt hjälp med funktioner på nyinköpta telefoner. Efter 5 minuter öppnades en kassa till. Det tog nog 15 minuter att betala.

Risposta di POWER.se - Gävle
Trevlig expedit som ville göra allt för för sin kund ,jag blev jättenöjd!😄

Risposta di POWER.se - Gävle
Säljaren letade fram en fantastisk deal för mig för köpet som jag planerade att göra oavsett. Överträffade helt klart mina förväntningar och jag gillar när någon gör det där lilla oväntade extra för kunden. Otroligt nöjd!