POWER.se - Gävle Recensioni 2377

TrustScore 4 su 5

4,2

Valbovägen 331, 818 32 Valbo, Gävleborgs län, SE

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och hjälp gällande mobilhållare för bil. Jag var osäker på om det skulle passa och expediten öppnade t.om förp så att jag kunde testa. Tacksqmt och det blev ett köp. Trevlig personaö... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Gävle

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

4 giugno 2026

Hej Ulf,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Den bästa butiken

7 giugno 2026

Hej Mortakib,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen och upplevelsen i butiken.

Valutata 4 stelle su 5

Bra upplevelse, men med ett minus.

Allt var en behaglig upplevelse, MEN säljaren försökte sälja på mig en annan högtalare som jag absolut ej var intresserad av och försökte påverka mig flera gånger. Dessutom var högtalaren han försökte sälja på mig inte bra för fem öre (skräp). Inte helt okej enligt mig men överlag var han/dom trevlig.

7 giugno 2026

Hej Josef,

Tack för att du delar med dig.

Det är glädjande att höra att upplevelsen i stort var bra och trevlig.

Samtidigt är det värdefullt att få veta att rekommendationen kring en annan högtalare upplevdes som för påstridig.

Den typen av feedback hjälper oss att bli bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Allt fungerar t.ex med att reservera en…

Allt fungerar t.ex med att reservera en vara. Jättetrevlig personal!

3 giugno 2026

Hej Kund,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att reservationen fungerade smidigt och att upplevelsen i varuhuset var så bra.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Personal

Trevlig och kunnig personal

3 giugno 2026

Hej Ingrid,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att personalen upplevdes som både trevlig och kunnig.

Valutata 4 stelle su 5

Jag träffade på en väldigt trevlig och…

Jag träffade på en väldigt trevlig och hjälpsam försäljare vilket ledde till köp, jag hade inte klarat det själv. Men oturligt nog när min son monterat upp väggfästet och ska ta fram kanalerna så small det till i sladden och den luktade bränt, den fungerade inte sen. Jag var då tillbaka till butiken idag och träffade då på en trevlig tjej och fick hjälp med en ny sladd, men min son kunde inte komma idag så i skrivande stund vet jag inte om den fungerar.

5 giugno 2026

Hej Maud,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt fint att höra att du fick så bra hjälp i varuhuset och att bemötandet gjorde skillnad.

Det var samtidigt tråkigt att sladden slutade fungera, men det låter bra att du redan har fått hjälp med en ny.

Om den nya sladden inte fungerar heller är du välkommen tillbaka till varuhuset med produkten, så kan personalen hjälpa dig vidare på plats.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Bra bemötande

Bra bemötande

4 giugno 2026

Hej Lars,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande.

Snabb och bra service.

Snabb och bra service.
Bra säljare.
Allt mycket bra.
Snabbt och lätt.
Inget krångel.
Trevlig säljare och personal i butik.

1 giugno 2026

Hej sara,

Tack för den fina recensionen.

Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som snabbt, smidigt och trevligt. Extra kul att både servicen i butiken och hjälpen på plats gjorde ett så bra intryck.

Hej Jörgen,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och ett gott bemötande i Gävle. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Service som förväntat

Service som förväntat. Inget negativt att delge.

1 giugno 2026

Hej Karin,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att servicen motsvarade förväntningarna och att du inte har något negativt att lyfta.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 5 stelle su 5

Hjälpsamma o trevliga grabbar som…

Hjälpsamma o trevliga grabbar som hjälpte mig . Berättade om alla fördelar bra priser . Jag är supernöjd med mitt köp .

2 giugno 2026

Hej Margareta,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälpsam och trevlig service och att du är supernöjd med ditt köp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Super service

Super service. Kunniga

30 maggio 2026

Hej Daniel,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att servicen upplevdes som så bra och kunnig.

Hej Hans-Åke,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp igen.

Hej Magnus,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig och informativ. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att hitta produkten bra service.

Lätt att hitta produkten bra service.

28 maggio 2026

Hej Mauri,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att det var lätt att hitta produkten och att servicen upplevdes som bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Valutata 1 stelle su 5

Leverera varorna

Leverera varorna - tack.
Nu har det gått drygt 3 veckor sedan beställning och betalning. Varan har ännu ej levererats. Utan kylskåp i drygt 3 veckor nu.
Undvik att beställ hemleverans med detta företag!!

5 maggio 2026

Hej Ove,

Vi beklagar djupt att ni fortfarande väntar på er leverans och att vår service inte har levt upp till era förväntningar. Vi förstår att tre veckor utan ett fungerande kylskåp är en stor utmaning för vilket hushåll som helst, och så här ska det naturligtvis inte fungera när man beställer hemleverans hos oss.

Vi vill gärna göra rätt för oss och se till att ni får er vara så snabbt det bara går.

Kontakta oss gärna via mail på kundservice@power.se eller ring vår kundtjänst på 08 517 66 000 med ert ordernummer, så tar vi bollen vidare och ser till att prioritera er leverans.

Felix på POWER! ⚡️

27 maggio 2026

Hej Bengt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen i Gävle.

Trevligt bemötande,bra guidning

Trevligt bemötande,bra guidning. Fick kaffefilter på köpet 😂

29 maggio 2026

Hej Hans-Eric,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra guidning i varuhuset. Extra kul också med kaffefilter på köpet.

Valutata 3 stelle su 5

Tyckte om priset.men jag skulle byta in…

Tyckte om priset.men jag skulle byta in min gamla iPhone det var då det började strula. Vi tar en säkerhetskopia så hjälper kassan till att åtéföra den till den nya telefonen. Därefter fick jag vänta en timme innan återföringen kunde ske. När återföringen sades vara klar betalade jag och åkte hem. Väl hemma upptäckte jag att det var massor som inte förts över bla,viktiga anteckningar.gamla mail ,gamla meddelanden och 20 appar. Jag blev. Väldigt besviken. Säljarna måste lära sig tekniken att föra över Till den nya telefonen

25 maggio 2026

Hej Leif,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att höra att överföringen till den nya telefonen inte blev som förväntat, särskilt när viktiga anteckningar, mejl, meddelanden och appar saknades efteråt. Jag förstår att det blev en besvikelse efter väntetiden i varuhuset.

När innehåll inte följer med vid en återföring kan det ibland bero på att viss data ligger kopplad till olika konton eller behöver synkroniseras separat efter första uppstarten. Det gäller ofta appar, mejl och anteckningar beroende på hur den tidigare enheten var inställd.

Om du vill få hjälp vidare med just detta behöver du kontakta vår kundservice direkt så att rätt person kan hjälpa dig vidare med din feedback och situation.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più