L'azienda ha risposto
Bra bemötande och hjälp gällande mobilhållare för bil. Jag var osäker på om det skulle passa och expediten öppnade t.om förp så att jag kunde testa. Tacksqmt och det blev ett köp. Trevlig personaö... Leggi di più
Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Allt var en behaglig upplevelse, MEN säljaren försökte sälja på mig en annan högtalare som jag absolut ej var intresserad av och försökte påverka mig flera gånger. Dessutom var högtalaren han försökte sälja på mig inte bra för fem öre (skräp). Inte helt okej enligt mig men överlag var han/dom trevlig.

Risposta di POWER.se - Gävle
Allt fungerar t.ex med att reservera en vara. Jättetrevlig personal!

Risposta di POWER.se - Gävle
Jag träffade på en väldigt trevlig och hjälpsam försäljare vilket ledde till köp, jag hade inte klarat det själv. Men oturligt nog när min son monterat upp väggfästet och ska ta fram kanalerna så small det till i sladden och den luktade bränt, den fungerade inte sen. Jag var då tillbaka till butiken idag och träffade då på en trevlig tjej och fick hjälp med en ny sladd, men min son kunde inte komma idag så i skrivande stund vet jag inte om den fungerar.

Snabb och bra service.
Bra säljare.
Allt mycket bra.
Snabbt och lätt.
Inget krångel.
Trevlig säljare och personal i butik.

Risposta di POWER.se - Gävle
Hjälpsamma o trevliga grabbar som hjälpte mig . Berättade om alla fördelar bra priser . Jag är supernöjd med mitt köp .

Leverera varorna - tack.
Nu har det gått drygt 3 veckor sedan beställning och betalning. Varan har ännu ej levererats. Utan kylskåp i drygt 3 veckor nu.
Undvik att beställ hemleverans med detta företag!!

Trevligt bemötande,bra guidning. Fick kaffefilter på köpet 😂

Risposta di POWER.se - Gävle
Tyckte om priset.men jag skulle byta in min gamla iPhone det var då det började strula. Vi tar en säkerhetskopia så hjälper kassan till att åtéföra den till den nya telefonen. Därefter fick jag vänta en timme innan återföringen kunde ske. När återföringen sades vara klar betalade jag och åkte hem. Väl hemma upptäckte jag att det var massor som inte förts över bla,viktiga anteckningar.gamla mail ,gamla meddelanden och 20 appar. Jag blev. Väldigt besviken. Säljarna måste lära sig tekniken att föra över Till den nya telefonen

Risposta di POWER.se - Gävle
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.