POWER.se - Gävle Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valbovägen 331, 818 32 Valbo, Gävleborgs län, SE

Valutata 4 stelle su 5

Jag var egentligen 5 stjärnor nöjd med uppmärksamheten jag fick i butiken men inser när jag kommer hem att klockan jag köpte hade 24h laddning och inte 10 dgr som vi pratade om att jag ville ha! Ba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag uppskattade verkligen servicen. Jag kom dit för att köpa en MacBook, när jag stod och kollade frågades jag om jag ville ha hjälp, och sa att jag funderade lite. Då fick jag lite space så jag kunde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det gick snabbt att få hjälp av säljare i butiken. Hon var lyhörd för våra önskemål. Köpet var snabbt ordnat. Hemtransport kunde ordnas inom tre vardagar. Varan, en tvättmaskin, har vi fått idag så de... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Fullt med personal i butiken många stod och pratade med varandra. Inte mycket kunder i butiken. Jättelång kö till den enda öppna kassan. Jätteirriterande att kassören sen ägnar sig åt merförsäljning a... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Gävle

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fick väldigt bra service och hjälp

Fick väldigt bra service och hjälp

1 luglio 2026

Hej Niclas,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick väldigt bra service och hjälp i Gävle.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Hi Linda,

It looks like our chat has wandered into areas I'm not equipped to handle effectively. Since I'm here to help with Power-related questions, I want to make sure you get the best possible support.

I'd be happy to connect you with a human agent who can dive deeper into this subject or address any other Power matters you'd like to discuss. They'll be able to review the situation thoroughly and provide more comprehensive support. Would you like me to arrange that for you?

Engagerad och duktig säljare

Engagerad och duktig säljare

Hej Maria,

Tack för ditt fina omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av en engagerad och duktig säljare i Gävle.

Snabb service i kassan

Snabb service i kassan, trevlig personal. Bra upplevelse.

Hej Gun,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb service i kassan och ett trevligt bemötande i Gävle. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Jättefin kontakt med personal

Jättefin kontakt med personal, även han jag talat med 2 dagar innan gav sig till känna och kom ihåg mig, då blir man riktigt glad att vara kund.

28 giugno 2026

Hej Pia,

Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse.

Det är verkligen roligt att höra att du blev så väl bemött och att du kände dig ihågkommen vid ditt besök. Sådant gör stor skillnad och vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om det.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Gävle⚡

Grym tjej som hjälpte oss

Grym tjej som hjälpte oss

28 giugno 2026

Hej Daniel,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är väldigt roligt att höra att ni fick så bra hjälp i Gävle, och vi uppskattar verkligen att ni delar med er av er upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Gävle⚡

Valutata 5 stelle su 5

Bra hjälp och förståelse.

Bra hjälp och förståelse.

Hej Christina,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och ett gott bemötande i Gävle.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Mycket trevlig kille

Mycket trevlig kille, kunnig , saklig och med humor! Han håv bra rekommendationer och förstod vad vi ville ha!
Tack!

30 giugno 2026

Hej Ulla,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett trevligt bemötande, bra rekommendationer och hjälp att hitta rätt.

Varmt tack igen för ert omdöme.

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra hjälp från personal och kunde…

Fick bra hjälp från personal och kunde köpa det jag sökte

25 giugno 2026

Hej Börje,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp i Gävle och hittade det du sökte.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir lika nöjd med ditt köp framöver.

Valutata 3 stelle su 5

Lite dåligt med personal

Lite dåligt med personal. Man får leta efter innan någon kommer.

26 giugno 2026

Hej Irena,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det ska vara enkelt att få hjälp i varuhuset, så det är förstås inte bra när du behöver leta efter personal. Vi uppskattar att du lyfter det och tar med oss din feedback vidare.

Vi hoppas ändå att ditt besök i Gävle i övrigt fungerade bra.

Valutata 1 stelle su 5

Otydlig storleksinformation på Apple Watch vid leverans

Jag beställde en Apple Watch Series 3 med M/L-band i 44 mm enligt min order. När jag öppnade produkten såg jag att storleken inte stämde helt med vad jag hade beställt, och det stod 46 mm på förpackningen. Detta gjorde mig osäker eftersom det inte matchade min beställning.

Annars fungerade leveransen bra och jag har kontaktat kundservice för att få klarhet i situationen. Jag tycker att företaget kan bli tydligare med produkt- och storleksinformation för att undvika missförstånd.

Hej Tesfaye,

Stort tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss. Det är väldigt roligt att höra att leveransen fungerade bra och att du är nöjd med den biten av ditt köp.

Vi uppskattar verkligen att du gör oss uppmärksamma på otydligheten kring produktens storleksinformation. Vi strävar alltid efter att vara så precisa som möjligt, och din feedback är värdefull för att vi ska kunna förbättra oss och undvika liknande missförstånd framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Smidigt och enkelt

Hej Simon,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt upplevdes smidigt och enkelt.

Valutata 4 stelle su 5

Kassan kollade att jag fått rätt toner…

Kassan kollade att jag fått rätt toner till skrivaren jag köpt hos er.

25 giugno 2026

Hej Johnny,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är väldigt fint att höra att du fick hjälp i kassan att kontrollera att tonern passade skrivaren. Sådant gör stor skillnad och vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Jag ville köpa en varor men jag fick…

Jag ville köpa en varor men jag fick ingen hjälp

Hej Hamdi!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss! Det var tråkigt att läsa att du inte fick den hjälp du hade hoppats på när du besökte oss. Vi vill att det ska kännas enkelt att få hjälp när man har frågor eller funderingar inför ett köp och vi förstår att upplevelsen inte blev som du hade tänkt dig den här gången.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse eftersom den hjälper oss att bli bättre. Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan bli ännu bättre på att finnas tillgängliga när någon behöver hjälp i varuhuset.

Nästa gång hoppas vi att du möts av den service och det bemötande som vi vill erbjuda!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 4 stelle su 5

Vi känner oss lurade av en påstridig…

Vi känner oss lurade av en påstridig försäljare som fick oss att byta abonnemang på telefonen till något vi inte ville ha! Dessutom sa han att det var samma som vi hade, vilket det inte var😡 var in i butiken igen och fick bättre hjälp denna gång av försäljaren som förklarade mer ingående om allt som vi inte förstått. Känns bättre nu.

Risposta di POWER.se - Gävle

Tack för att ni tog er tid att skriva till oss. Det var förstås inte den känslan vi hade velat att ni skulle få från början. När det gäller abonnemang är det viktigt att allt känns tydligt och att man känner sig säker på vad man väljer.

Därför är vi samtidigt väldigt glada över att ni kom tillbaka till butiken och fick en mer utförlig genomgång. Det låter som att många av frågetecknen kunde rätas ut, och det är alltid skönt när saker blir tydligare.

Vi uppskattar verkligen att ni även lyfter fram att ni fick bättre hjälp vid ert andra besök. Att få höra både det som kan förbättras och det som fungerade bra betyder mycket för oss.
Tack igen för att ni delade med er av er upplevelse. Vi hoppas att ni får glädje av er lösning framöver!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 3 stelle su 5

Lång leveranstid ….

Tog 7 dagar inkl helgdagar innan gräsklipparen kom och då fick jag inget SMS innan utan gick själv in för att ringa då det stod att den var klar för avhämtning ( fick mail typ samtidigt).
Gick inte heller att ringa till affären några dagar innan.

24 giugno 2026

Hej Lott,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att leveransen och aviseringen inte fungerade så smidigt som de borde, och det förstår jag att du reagerade på.

Det är också bra att du lyfter att butiken inte gick att nå per telefon. Våra butiker kan inte kontaktas direkt via telefon, så hjälp och uppdateringar kring order brukar i stället visas via MyPOWER, orderstatuslänken i bekräftelsemailet samt via e-post eller SMS när det finns nya uppdateringar.

Vid Click & Collect skickas normalt ett SMS när ordern är redo för upphämtning, och det kan även komma ett mejl. Om aviseringen uteblir är det förståeligt att upplevelsen blir onödigt krånglig.

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet. Den här typen av återkoppling är värdefull.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Gävle⚡

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med säljare Najjibullah…

Mycket nöjd med säljare Najjibullah 711660 på Power i Valbo. Han var hjälpsam över förväntan så cred till honom 😊

24 giugno 2026

Hej Marlen,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Valbo och att besöket överträffade dina förväntningar.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lyfta fram den positiva upplevelsen.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Valbo⚡

Hej Agne,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du fick hjälp att hitta det du behövde köpa. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Service

Snabb och bra service av kunnig personal !

23 giugno 2026

Hej Håkan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb och bra service av kunnig personal i Gävle.

Valutata 4 stelle su 5

Fick tag på det jag skulle ha och…

Fick tag på det jag skulle ha och betalade. Inget märkvärdigare än det.

19 giugno 2026

Hej Björn,

Tack för din recension! Härligt att du hittade det du behövde och att köpet gick smidigt, även om det var rakt på sak.

Välkommen tillbaka.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Gävle⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più