POWER.se - Eskilstuna Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Valutata 5 stelle su 5

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Första gången jag märkte att de ansträngde sig mer än andra affärer, var när jag stressad kom till dem precis vid stängning, hade glömt plånboken och var desperat för att köpa en examenspresent. D... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fick SMS om att min kyl fanns att hämta på vitvaruavdelningen. Gick omkring i 20 minuter och letade efter någon som jobbade där, utan resultat. Gick till slut till kassan och frågade, då skulle jag... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

16.385 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kunnig och hjälpsam personal

Han gav oss bra råd och hjälpte oss med paketet ut till bilen

12 aprile 2026

Hej Margot,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att personalen kunde ge dig bra råd och hjälpa dig hela vägen ut till bilen. Vi är stolta över vårt team som verkligen bryr sig om att ge den bästa servicen.

Valutata 5 stelle su 5

Sååå trevlig och hjälpsam personal

Sååå trevlig och hjälpsam personal! Glada positiva och duktiga

14 aprile 2026

Hej Ros-Marie,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett så trevligt och professionellt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Smidigt och bra bemötande

Smidigt och bra bemötande

28 ottobre 2025

Hej Janne,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du hade en smidig upplevelse och fick bra bemötande i vår butik i Eskilstuna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team.

Tack igen för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Valutata 3 stelle su 5

Trevligt bemötande i affären!

Trevligt bemötande i affären!
Men vi är missnöjda med att leveransen skjuts upp sent dagen innan!!!
En vecka fram!

3 aprile 2026

Hej Eva,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att ni fick ett trevligt bemötande i butiken. Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare gjorde ett bra intryck.

Vi förstår verkligen att det är frustrerande när leveranser skjuts upp i sista minuten, särskilt när det blir en hel vecka framåt. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

För att få hjälp med din specifika leveranssituation och eventuell kompensation, kontakta gärna vår kundtjänst direkt så kan våra specialister hjälpa dig vidare.

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt.

14 aprile 2026

Hej Håkan,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att allt gick snabbt och smidigt för dig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en bra upplevelse, och det gläder oss att vi lyckades med det i ditt fall.

Kunnig och trevligt personal

Kunnig och trevligt personal

9 aprile 2026

Hej Sarah,

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde vår personal som kunnig och trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi hoppas att vi får se dig igen snart!

Power

Ok tack för det

Hej NickFörst,

Vad kul att höra att du är nöjd! Tack så mycket för din fina recension och för att du valde POWER. Det betyder mycket för oss att du hade en bra upplevelse.

Lätt att hitta det jag sökte

Lätt att hitta det jag sökte
Trevlig personal.
Bra produkt!

Hej T,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Eskilstuna! Det är fantastiskt att du enkelt kunde hitta det du sökte och att vår personal var trevlig. Vi är också glada att du är nöjd med produkten du köpte.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss. Det betyder mycket för oss att veta att vi levererar den service och de produkter som våra kunder förväntar sig.

Valutata 5 stelle su 5

Allt gick superbra är nöjd

Allt gick su

12 aprile 2026

Hej Mats,

Vad kul att höra att allt gick superbra och att du är nöjd! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en bra upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Ett bra bemötande och en suverän service

Ett bra bemötande och en suverän service

Hej Royne,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett bra bemötande och suverän service i vår butik i Eskilstuna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera högkvalitativ service. Vi hoppas att vi får se dig igen snart!

Valutata 4 stelle su 5

Bra bemötande och inget krångel vid…

Bra bemötande och inget krångel vid byte.

Hej Maj,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick ett bra bemötande och att bytet gick smidigt utan krångel. Vi strävar alltid efter att göra våra kunders upplevelse så enkel och trevlig som möjligt.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Snabb service

Snabb service

Hej Irene Högman,

Vad kul att höra att du fick snabb service! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Eskilstuna kunde hjälpa dig på ett effektivt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Valutata 5 stelle su 5

Bra och kunnig personal på power…

Bra och kunnig personal på power Eskilstuna!

6 aprile 2026

Hej Fredrik,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du hade en så bra upplevelse med vår personal i Eskilstuna. Vi är stolta över vårt team och deras kunskap, och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva feedback.

Vi fortsätter att sträva efter att ge alla våra kunder den bästa möjliga servicen!

Bra bemötande av expediten

Bra bemötande av expediten

Hej Johnny,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett så bra bemötande av vår personal i Eskilstuna.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen.

Hej Håkan,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att våra säljare kunde hjälpa dig på bästa sätt och att köpet gick smidigt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att vi lyckades med det för dig.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Hej Christer,

Vad kul att höra att du fick ett så trevligt och bra bemötande! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Eskilstuna kunde ge dig en positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tiden att dela din feedback med oss.

Förbokat inköp

Trevligt bemötande och snabb handläggning!

Hej Sune,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att handläggningen gick snabbt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team i Eskilstuna. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och att vi får se dig igen snart!

snabbt o bra inga problem

snabbt o bra inga problem

Hej robert,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att allt gick snabbt och smidigt utan några problem. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Hej Göran,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse med vår säljare! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Eskilstuna kunde ge dig den service du förtjänar. Vi är stolta över våra medarbetare och deras engagemang för att hjälpa våra kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Personalen Viktors bemötande och…

Personalen Viktors bemötande och förståelse vad vårt behov var.

Hej Kunddata johansson,

Vad roligt att höra att personalen gav dig så bra service och verkligen förstod era behov! Det är precis sådan kundservice vi strävar efter på POWER.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più