POWER.se - Eskilstuna Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Valutata 4 stelle su 5

Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. My... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Blev rekomenderad att köpa en router av en it person för mina behov. Ca pris 1400:-fanns självklart inte på lager. Blev rekomenderad en med likvärdig för ca400:- med likvärdig prestanda av en över... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fan... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

16.479 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

snabbt o bra inga problem

snabbt o bra inga problem

Hej robert,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att allt gick snabbt och smidigt utan några problem. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Hej Göran,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse med vår säljare! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Eskilstuna kunde ge dig den service du förtjänar. Vi är stolta över våra medarbetare och deras engagemang för att hjälpa våra kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Personalen Viktors bemötande och…

Personalen Viktors bemötande och förståelse vad vårt behov var.

Hej Kunddata johansson,

Vad roligt att höra att personalen gav dig så bra service och verkligen förstod era behov! Det är precis sådan kundservice vi strävar efter på POWER.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Valutata 5 stelle su 5

En väldigt kunnig hjälpsam och trevlig…

En väldigt kunnig hjälpsam och trevlig säljare.

Hej Lars-Gunnar,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår säljare i Eskilstuna. Att få feedback om att våra medarbetare är kunniga, hjälpsamma och trevliga betyder verkligen mycket för oss.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och det låter som att vi lyckades med det i ditt fall. Din positiva feedback motiverar oss att fortsätta leverera samma höga kvalitet.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Väldigt smidigt

Hej Gunilla,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att allt gick så smidigt för dig. Vi strävar alltid efter att göra upplevelsen så enkel och bekväm som möjligt för våra kunder.

Det är verkligen roligt att få sådan positiv feedback, det motiverar hela vårt team att fortsätta leverera bra service!

Bra och snabbt

Hej Lise-Lotte,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att allt gick bra och snabbt för dig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen möjligt, och din feedback betyder mycket för oss. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och att vi får se dig igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Så proffsig o trevlig säljare Toppen…

Så proffsig o trevlig säljare Toppen kille

Hej Anna Lena,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse med vår säljare! Det värmer våra hjärtan att veta att du upplevde servicen som professionell och trevlig. Vi är stolta över vårt team och det är fantastiskt att höra när de verkligen gör skillnad för våra kunder.

Valutata 3 stelle su 5

Hade gärna sett lite större engagemang…

Hade gärna sett lite större engagemang från säljaren, men det var ok.

Hej Solveig,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar om din upplevelse i vår Eskilstuna-butik. Det är värdefullt för oss att höra när våra kunder önskar mer engagemang från våra säljare.

Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen och dina kommentarer hjälper oss att förbättra oss. Det är bra att höra att upplevelsen ändå var okej överlag.

Tack för att du handlar hos oss!

Trevligt bemötande av personalen

Trevligt bemötande av personalen

Hej Sven,

Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande av vår personal i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Ett mycket vänligt och trevligt…

Ett mycket vänligt och trevligt bemötande. Det uppskattas mycket att ni har era erbjudande.

Hej Roger,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du uppskattade det vänliga och trevliga bemötandet i vår butik i Eskilstuna. Vi är glada att våra erbjudanden också var till din belåtenhet.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Valutata 4 stelle su 5

Varan är beställd och betald

Varan är beställd och betald. Vet inte hur det blir förän jag har varan.

Hej Markku,

Tack för din recension! Det låter bra att din order är beställd och betald. Vi förstår att du väntar på att få varan för att kunna ge en fullständig bedömning. Vi hoppas att du blir nöjd när den kommer fram!

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter och trevlig personal!

Bra produkter och trevlig personal!
Bra priser...allt gott!

Hej Marcus,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår personal i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att erbjuda bra priser och kvalitetsprodukter, så det är underbart att veta att vi lyckas med det. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen möjligt!

Bra kund bemötande

Hej Kund,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde ett bra kundbemötande i vår Eskilstuna-butik. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team. Det är så roligt att höra när våra kunder är nöjda med servicen de får.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Ni är redan bäst

Hej Chiro,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckas. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera den kvalitet du förtjänar.

Hi Kiran,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är så nöjd med både vår servicepersonal och våra produkter i Eskilstuna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera förstklassig service. Vi hoppas att du kommer att vara lika nöjd med framtida köp hos oss!

Säljaren

Säljaren
Säljaren var mycket kunnig och trevlig, tog sig tid och förklarade olika alternativ.
Nöjd med köpet och priset.

Hej Lena,

Vad roligt att höra att du är så nöjd med både köpet och servicen! Det låter som att vår säljare i Eskilstuna verkligen tog sig tid att hjälpa dig hitta rätt alternativ och ge dig den information du behövde. Vi är glada att både produkten och priset levde upp till dina förväntningar.

Valutata 5 stelle su 5

Dom gjorde va dom skulle göra

Dom gjorde va dom skulle göra, hjälpa mig att hitta rätt vara.

17 marzo 2026

Hej Pär,

Vad kul att höra att vårt team i Eskilstuna kunde hjälpa dig att hitta rätt vara! Det är precis sådan service vi strävar efter att leverera till alla våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Hej Inga,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett trevligt och kunnigt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss!

Valutata 3 stelle su 5

Okunnig personal

Okunnig personal, tog hjälp av kollega.

19 marzo 2026

Hej Anneli,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina erfarenheter med oss. Det är tråkigt att höra att du upplevde att personalen inte var tillräckligt kunnig vid ditt besök i Eskilstuna. Vi tar all feedback på allvar och använder den för att förbättra våra tjänster.

Det är bra att personalen sökte hjälp från en kollega när de behövde det, vilket visar att de ville ge dig bästa möjliga service trots utmaningarna. Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda vår personal för att säkerställa att alla kunder får den experthjälp de förtjänar.

Professionelle Vänlig och saklig

Vänlig och saklig - hitta lösningar på problemen!

16 marzo 2026

Hej Andrejs,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som professionell, vänlig och saklig. Vi strävar alltid efter att hitta de bästa lösningarna för våra kunder, och det är underbart att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera den höga servicenivå som våra kunder förtjänar.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più