POWER.se - Eskilstuna Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Valutata 5 stelle su 5

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Första gången jag märkte att de ansträngde sig mer än andra affärer, var när jag stressad kom till dem precis vid stängning, hade glömt plånboken och var desperat för att köpa en examenspresent. D... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fick SMS om att min kyl fanns att hämta på vitvaruavdelningen. Gick omkring i 20 minuter och letade efter någon som jobbade där, utan resultat. Gick till slut till kassan och frågade, då skulle jag... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

16.313 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra bemötande

Bra bemötande

27 aprile 2026

Hej Kent,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att bemötandet uppskattades.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt väl bemött och fick saker…

Väldigt väl bemött och fick saker ordnat som andra butiker ansåg sig inte kunna lösa.

30 aprile 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att det gick att lösa det som behövdes.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig och serviceminded personal.

Kunnig och serviceminded personal.
Vi fick bra information om produkten inför vårt köp.

26 aprile 2026

Hej Lilly,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick bra information och ett gott bemötande i varuhuset.

Kunniga kundmedvetna

29 aprile 2026

Hej Stefan,

Tack för de fina orden. Det uppskattas verkligen att höra att upplevelsen var kunnig och kundmedveten.

Valutata 2 stelle su 5

Långam service trots mycket personal

Långam service trots mycket personal. Personal arbetar i öar och är inte förmögna att arbeta över gränser. Är 3 kunder i butiken och jag ser mer än 7 personal. Får fortfarande vänta mer än 10 minuter.

24 aprile 2026

Hej Andreas,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du fick vänta trots att det fanns personal på plats, det är inte den servicenivå vi vill erbjuda. Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan förbättra både tillgänglighet och samarbete i butiken.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Snabb service och trevlig personal

Snabb service och trevlig personal

24 aprile 2026

Hej Ulla,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som både snabbt och trevligt. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hej Tommy,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att bemötandet i varuhuset uppskattades.

Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa till igen framöver.

Hjälpsam personal.

23 aprile 2026

Hej Jessica,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam service i Eskilstuna. Sådant uppskattas verkligen.

Bra mottagande

Bra mottagande. God kunnig personal..

21 aprile 2026

Hej Kari,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Eskilstuna.

Det är väldigt roligt att höra att mottagandet var bra och att hjälpen upplevdes som kunnig.

Valutata 5 stelle su 5

Köpte tvättmaskin och skulle hämta

Köpte tvättmaskin och skulle hämta, hade med mig "lyfthjälp". Ut kommer en kille med maskinen och ett leende och hjälper till med lastningen och ett glatt "lycka till"! Maskinen en Samsung funkar fortfarande. Är nöjd.

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att upphämtningen gick smidigt och att allt fungerade bra hela vägen, från lastning till att tvättmaskinen kom på plats.

Extra roligt att produkten fortfarande fungerar fint och att helhetsupplevelsen blev så bra.

Snabb service

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du fick snabb service. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 5 stelle su 5

Proffsig personal gjorde det lätt att…

Proffsig personal gjorde det lätt att köpa spis

Hej Karlsson,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att köpet av spisen blev enkelt och att upplevelsen i varuhuset var så bra.

Vi letade ny dammsugare

Vi letade ny dammsugare, vilket resulterade i en ny efter väldigt profsig info/demo av en duktig kille!
MEN. …… det slutade inte med dammsugaren! Vi informerades om olika erbjudanden som resulterade i två nya abonnemang på våra mobiltelefoner och även ett nytt bredband! Vi bytte från 3 till Telenor.
Detta gav oss en rabatt på ca 1200 :-
Dessutom var personals bemötande helt suveränt 🎼🎶👍

Hej Berndt,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket ledde till så bra hjälp, tydlig information och ett så trevligt bemötande hela vägen.

Extra kul att ni dessutom hittade en lösning som passade er så bra på flera områden.

Trevlig personal.
Lätt att hitta det jag var ute efter.

18 aprile 2026

Hej Annalena,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att det var lätt att hitta rätt och att upplevelsen i varuhuset var så bra.

eskilstuna

Smidigt och vänligt bemötande

Hej Faisal,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Eskilstuna var smidig och vänlig.

Valutata 3 stelle su 5

Philips ångstrykjärn

Har testat mitt ångstrykjärn en gång och det ser ut att fungera bra men manualen är mycket knapphändig vilket jag hade förväntat mig mer av.

Hej Olov,

Tack för omdömet.

Kul att strykjärnet verkar fungera bra redan från start.

Det är samtidigt värdefullt att höra att manualen upplevs som för knapphändig. På produktsidan finns det ofta mer information under Support, och där kan det även finnas en digital bruksanvisning.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevlig säljare

Trevlig säljare, kunnig och hjälpsam

17 aprile 2026

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt, kunnigt och hjälpsamt bemötande i varuhuset.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Trevlig personal
Lite tråkigt att det inte fanns någon symaskin att titta på men jag beställde en.

18 aprile 2026

Hej Ingegerd,

Tack för din fina recension och för de vänliga orden om personalen i varuhuset.

Vad roligt att höra att du ändå hittade en symaskin att beställa, även om det hade varit ännu bättre om den funnits framme att titta på.

Vi uppskattar också din synpunkt. Den är värdefull för att göra upplevelsen i varuhuset ännu bättre.

Billig o Bra 👍

Billig o Bra 👍

17 aprile 2026

Hej HAMZA,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med både våra priser och kvalitet.

Vi strävar alltid efter att erbjuda bra produkter till konkurrenskraftiga priser, så det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Inget egentligen.

Inget egentligen.

12 aprile 2026

Hej Peter,

Tack så mycket för din fantastiska femstjärniga recension! Det värmer våra hjärtan att höra att allt gick bra med din upplevelse hos oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina positiva intryck.

Allt det bästa, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più