POWER.se - Örebro Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE

Valutata 1 stelle su 5

Mycket besviken på Power och i mitt fall service och reparation i Örebro. Skickade in AirPods Pro där vänster hörlur inte laddar, detta innan garantitid löpt ut. De lagar/byter ut och skickar tillba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en diskmaskin som tyvärr inte passade mitt kök. Antar att den missen var både min och säljarens fel. Dock skötte Power utbytet snabbt och smidigt utan några problem och både support och säljare... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Örebro

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.647 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra service

Bra service. Trevlig personal!

3 luglio 2026

Hej Bertil,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och ett trevligt bemötande i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Jag köpte ett familjeabonnemang för…

Jag köpte ett familjeabonnemang för internet, men tjänsten fungerar inte överhuvudtaget. Det här är helt oacceptabelt. Jag har betalat för en tjänst som jag inte kan använda. Kundservicen har inte löst problemet, och jag känner mig lurad. Jag rekommenderar inte detta företag till någon. Om problemet inte löses omedelbart vill jag ha full återbetalning.

Hej Ibrahimi!

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback till oss. Vi förstår att det blir frustrerande när en tjänst inte fungerar som man har tänkt sig, särskilt när man förväntar sig att allt ska vara igång och fungera direkt.

Vi kan se att du har fått kontakt med vårt varuhus och att ni tillsammans har börjat kika på en lösning för att komma vidare med detta. Vi hoppas att det leder till att du får en bättre upplevelse framöver.

Tack igen för att du hörde av dig och gav oss möjligheten att följa upp detta. Vi hoppas att det snart är löst och att du får en tjänst som fungerar precis som den ska!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

6 luglio 2026

Hej Joakim,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande i Örebro, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Hittade med hjälp av vänlig personal…

Hittade med hjälp av vänlig personal det jag skulle ha.

6 luglio 2026

Hej Philip,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du fick vänlig hjälp i Örebro och hittade det du sökte. Sådana upplevelser betyder mycket för oss, och vi hoppas att du blir lika nöjd med din produkt. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Örebro⚡

Hej Vivi-Anne,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen i Örebro som trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka igen snart.

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans. Inga förseningar mot vid köpet angivet lev.datum.

28 giugno 2026

Hej Mats,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att allt kom fram enligt angivet leveransdatum. Det uppskattas att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jag är en gammal tant som hade en…

Jag är en gammal tant som hade en gammal mobiltelefon och var SÅ nervös inför nåt nytt.
Blev så väl bemött. Fick mkt service.

27 giugno 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du kände dig väl bemött och fick bra hjälp i Örebro.

Det är extra roligt att veta att bytet till något nytt kändes tryggare med stöd från varuhuset. Sådana upplevelser betyder mycket för oss.

Super nöjd!

Först och främst var säljaren väldigt hjälpsam och extremt övertygande. Stort plus! Fick svar på alla mina frågor och uppskattar all hjälp.

26 giugno 2026

Hej Lisa,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd och att du fick hjälpsam vägledning samt svar på dina frågor i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång du besöker oss.

Valutata 5 stelle su 5

Fick ett bra erbjudande när jag var i…

Fick ett bra erbjudande när jag var i nöd.

Hej Omar,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett bra erbjudande när du behövde det som mest.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen tillbaka!

Jättebra kundcerise

Jättebra kundcerise

28 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej William,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss i Örebro. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Hej Conny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att allt gick smidigt i kassan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabbt proffsigt och trevligt

Snabbt proffsigt och trevligt

26 giugno 2026

Hej Maria,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde besöket som snabbt, proffsigt och trevligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Örebro⚡

Hej Midhad,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt och hjälpsamt bemötande i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Aldrig mer Power

Beställde 2 st paddor i butik som vi fick löfte om att kunna hämta efter helgen.
Därefter fungerar ingenting! Vår beställning saknas trots kvitto. Retur helt omöjligt då de inte hittar varorna? Åker hem med löfte om att bli kontaktad. Får ett mejl om att denne inte heller ser beställningen? Kanske nästa månad?
Efter många timmar får vi slutligen samtal om att vi kan hämta våra varor. Yes!!!
Kommer dit till kassan men nej fel disk vi ska till dataavdelningen, går dit och de hittar ingen beställning? Denne går då tillbaka till kassan för att sedan bli hänvisad till lagret. Nästa snubbe får för sig att vi ska kunna få våra varor gratis? Vi säger att nej nu räcker det med trassel och att vi vill inte ändra något men han ska fortsätta ge oss ett bra erbjudande?? Herregud ge dig vi vill inte! Till slut kommer paddorna som det tar evigheter att slå ut ur kassan sedan?
Är det någon som tror vi handlar där igen? Nej tack tror inte det!

23 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej Marita,

Vi ser med stor beklagan på hur ert ärende har hanterats. Det låter som en oerhört rörig situation som vi verkligen önskar att vi hade besparat er. Det ska vara roligt och enkelt att handla hos oss, inte fyllt av krångel och oklarheter.

Vi är glada att ni till slut fick era produkter, men vi förstår att den negativa upplevelsen på vägen dit väger tungt. Vi tackar för att ni berättar vad som gick fel, då det ger oss en chans att se över våra rutiner i butiken så att detta inte upprepas.

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Tack för en fantastisk personal

Tack för en fantastisk personal. Mycket vänlig och inkännande, kunnig och pedagogisk. Jag är mycket nöjd med mitt köp och återkommer gärna. Kommer att rekommendera er till vänner och bekannta.

23 giugno 2026

Hej Ulla-Britt,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett så vänligt, kunnigt och tryggt bemötande i Örebro, och att du är så nöjd med ditt köp.

Det betyder mycket att du vill komma tillbaka och rekommendera oss vidare. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Snälla personal o hjälpsam

Snälla personal o hjälpsam

Hej Zahra,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen i Örebro som snäll och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Säljaren toppen

Hej Angelica,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att säljaren gjorde ett toppenjobb.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra service och trevlig personal…

Mycket bra service och trevlig personal .
Jag fick snabbt hjälp och ett bra bemötande .Jag rekommenderar POWER Örebro.

Hej Hibo,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande i Örebro. Vi uppskattar också att du rekommenderar POWER Örebro.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra information om detaljerna av…

Mycket bra information om detaljerna av produkten och mycket trevligt personal.

Hej Murtaza,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick tydlig information om produkten och ett trevligt bemötande i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Hei ArbLu,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är verkligen roligt att höra att ditt besök hos POWER Örebro gav ett så bra intryck.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Örebro⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più