POWER.se - Örebro Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE

Valutata 1 stelle su 5

Mycket besviken på Power och i mitt fall service och reparation i Örebro. Skickade in AirPods Pro där vänster hörlur inte laddar, detta innan garantitid löpt ut. De lagar/byter ut och skickar tillba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en diskmaskin som tyvärr inte passade mitt kök. Antar att den missen var både min och säljarens fel. Dock skötte Power utbytet snabbt och smidigt utan några problem och både support och säljare... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Örebro

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.647 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Varuutlämningen fanns det skylt med ett…

Varuutlämningen fanns det skylt med ett telefonnummer som man skulle ringa så skulle personal komma och hjälpa till, men när man ringde tel numret kom man till en röstbrevlåda, kom en personal inifrån som ej jobbade på utlämningen , var snäll nog att ringa efter personal, kylskåpet vi köpte kyler dåligt trots att vi har ställt reglaget på max

10 luglio 2026

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är beklagligt att numret vid varuutlämningen gick till röstbrevlåda och att kylskåpet kyler dåligt trots att reglaget står på max. 😊

Detta har tagits vidare till varuhuset i Örebro så att både rutinerna vid utlämningen och upplevelsen med kylskåpet kan följas upp internt. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att förbättra både service och hantering i butik. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge en bättre upplevelse framöver. 🤗

Hej annel,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket i Örebro kändes bekvämt och att du fick ett trevligt bemötande.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Otroligt bra

Otroligt bra, trevlig och hjälpsam personal.

11 luglio 2026

Hej Catrin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Örebro och att du blev väl bemött av trevlig och hjälpsam personal.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 4 stelle su 5

Bra och proffsigt mottagande av…

Bra och proffsigt mottagande av säljaren. Jag är besviken på att jag inte hittar dom vanliga TV kanalerna som jag hade förut. 1:an till 12:an. Skulle vilja veta hur jag hittar dom.
Tacksam för återkoppling på det.
Mvh Carina Gustavsson.

Hej Carina,

Tack för din fina recension och för att du lyfter både det som fungerade bra och det som inte blev som väntat.

Om de vanliga TV-kanalerna inte visas brukar det oftast hjälpa att göra en ny automatisk kanalsökning på TV:n. Gå till Inställningar, välj Kanalsökning och sedan Automatisk kanalsökning, så söker TV:n efter alla tillgängliga kanaler.

Kontrollera också att rätt anslutning är vald innan sökningen startar. Om du använder antenn ska Antenn vara valt, om du använder kabel ska Kabel vara valt, och om det efterfrågas kan du även behöva välja din kabeloperatör.

Se gärna till att antenn- eller kabelsladden sitter ordentligt ansluten innan du börjar. Om anslutningen inte är korrekt kan vissa kanaler saknas.

Om du vill kan du skriva vilken typ av anslutning du använder, antenn, kabel eller satellit, så kan jag guida dig vidare med nästa steg.

Hej Kjell,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och bra service i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 2 stelle su 5

Jag fick knappt köpa min tvättmaskin…

Jag fick knappt köpa min tvättmaskin som jag hade förbeställt. Säljaren försökte nästan tvinga mig att köpa en annan tvättmaskin som jag absolut inte ville ha. Jag kände mig tvingad att ta köpet på faktura när jag egentligen ville betala direkt. Det kändes lite sådär.

7 luglio 2026

Hej Erik,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är inte den upplevelse man ska få när man har förbeställt en tvättmaskin, och jag förstår att det kändes obehagligt att bli pressad både kring val av produkt och betalningssätt. 😊

Din feedback om bemötandet i Örebro och hur köpet hanterades har tagits vidare till butiken så att servicen och rutinerna kan ses över närmare. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver. 🤗

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse. 😊

Bra bemötande människor till mig

Bra bemötande människor till mig

Hej major,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande i Örebro, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och information i butik.

Bra bemötande och information i butik.
Även hemleneransen funkade utmärkt, även om jag var lite onödigt otålig

8 luglio 2026

Hej Rolf,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra bemötande och tydlig information i butiken, och att hemleveransen också fungerade utmärkt.

Extra härligt att allt landade väl till slut, även om väntan kan kännas lång ibland.

Valutata 5 stelle su 5

En trevlig och tillmötesgående säljare…

En trevlig och tillmötesgående säljare , det uppskattas

8 luglio 2026

Hej Lillemor,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt och tillmötesgående bemötande i Örebro, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig kille med humor som hjälpte mig…

Trevlig kille med humor som hjälpte mig med min förbeställa leverans. Han la även i den i kundvagnen vilket var imponerande service utan jag bad om det. Trevlig butik i Marieberg där de hälsar utan vara påträngande när man kommer och man får titta i fred men finns alltid någon tillhands fråga eller när man vill köpa något och ha råd. Trevlig butik och Trevlig personal.
Produkten var bra för priset på rean som Power hade och är nöjd med min Dream 20D plus den gör städjobbet bra, under lättare i vardagen.

10 luglio 2026

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är väldigt roligt att höra att du fick så fin hjälp i Örebro och att bemötandet i butiken kändes både välkomnande och avslappnat.

Extra kul att din Dream 20D Plus också lever upp till förväntningarna och gör vardagen lite enklare. Sådant uppskattas verkligen.

Bra kundservice

Bra kundservice, hjälpsam och trevlig personal.
Möjligtvis kunde installationen av nya mobilen gjorts annorlunda.

Hej Ann,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är glädjande att höra att du upplevde servicen som hjälpsam och trevlig i Örebro.

Samtidigt tar vi med oss din synpunkt om installationen av den nya mobilen. Det är värdefull återkoppling och något som bör fungera så smidigt som möjligt.

Valutata 3 stelle su 5

Synd att det var så dåligt med personal…

Synd att det var så dåligt med personal när jag var där tyvärr . Men till slut fick jag hjälp av en bra kille från kassan .

Hej Suzanne,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det var tråkigt att bemanningen inte räckte till när du var på plats, men fint att du till slut fick bra hjälp i kassan. Din feedback är värdefull och hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Hej Lennart,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att ni fick bra hjälp när ni var inne och handlade i Örebro. Det uppskattas verkligen.

Hej Agneta,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är inte bra när varuutlämningen tar längre tid än den borde, och jag förstår att det blir frustrerande när hämtningen inte går smidigt. 😊

Din synpunkt om att det behöver gå snabbare vid varuutlämningen har tagits vidare till butiken i Örebro så att de kan se över rutinerna kring utlämningen och förbättra flödet framöver. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att bli bättre. Jag hoppas att ditt nästa besök blir en betydligt smidigare upplevelse. 🤗

Hej sabri,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande av personalen i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen.

Valutata 4 stelle su 5

Jag är nöjd med mitt köp men tyckter…

Jag är nöjd med mitt köp men tyckter att jag skulle få lite extra rabatt eftersom det var en demo maskin jag köpte fick en påse disktablettervilket jag tyckte var dåligt

Hej Ingrid!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Det är alltid det viktigaste för oss och vi hoppas att produkten kommer att vara till glädje under lång tid.

Vi förstår samtidigt hur du tänker kring att det var en demoprodukt. Det är naturligt att fundera över om det finns utrymme för någon extra förmån när man väljer ett visningsexemplar. Ibland kan det finnas olika lösningar beroende på produkt, skick och vad som redan ingår i köpet. Vi är därför glada att du delar med dig av hur du upplevde det, eftersom sådana synpunkter hjälper oss att förstå vad våra kunder uppskattar.

Vi hoppas ändå att diskmaskinen motsvarar dina förväntningar och att den kommer att göra vardagen lite enklare.
Tack igen för att du valde att handla hos oss!🌞

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 3 stelle su 5

Köpte ett skall till min Samsung a56…

Köpte ett skall till min Samsung a56 som inte riktigt passar och ett sjärmskydd som inte höll allas bra, men väldigt trevlig personal

Hej min,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är fint att höra att du fick ett trevligt bemötande i Örebro, även om skalet inte passade som det skulle och skärmskyddet inte höll så bra som väntat.

Om skärmskyddet har monterats som en tjänst och det uppstått problem kort efter applicering, som att det inte sitter korrekt, finns reklamationsrätt och en nöjdhetsgaranti för själva monteringen.

Toppen med personal

Toppen med personal
Mycket bra jobbat och tack för att ni hjälpte mig med allt ☺️

Hej awad,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Örebro och att allt fungerade så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket för butiken och teamet där.

Hej Majvor,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och kunnig hjälp i Örebro, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Mycket trevlig personal och…

Mycket trevlig personal och serviceinriktad och kunnig på sin sak.

Hej Jesper,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig, serviceinriktad och kunnig hjälp i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Örebro⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più