Personalen gav mig utmärkt service! George var uppmärksam, trevlig och visste exakt hur man bemöter en kund på bästa sätt. Jag var så imponerad att jag lade hans namn på minnet för framtida inköp.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Riktigt trevlig och duktig säljare. Tydlig och bra på att förklara, inte alls påtryckande utan bara lugnt förklara olika alternativ. Och när jag själv tagit beslutet utan att känna mig pressad så va... Leggi di più
L'azienda ha risposto
För det första så fanns produkten, en pergulator original, till min stora glädje. Hade varit på två andra ställen innan. Dessutom var säljaren trevlig och hjälpsam, utan att vara påträngande. Extra tr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Säger först att jag ska få rabatt och 400:-billigare på mitt nuvarande abonnemang Telia och 2000:-rabatt på telefonen + 2000:- i presentkort sen ändrar han till Telenor Försöker vid flertal gånger... Leggi di più
Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ture var mycket service inriktad och trevlig. Ingen kötid och detta var 1a ggr som jag bokat/köpt ngt i click and collect. Kan tänka mig fler såna köp.

Risposta di POWER.se - Örebro
Bra och smidig samt lyhörd personal, samt trevligt bemötande.

Risposta di POWER.se - Örebro
George är en ypperlig säljare som ni ska hålla hårt i. Han har en naturlig känsla för kundkontakt och service och kommer gå långt inom yrken där människor står i fokus.
Efter över 30 år inom försäljning och flera års erfarenhet av rekrytering vet jag hur mycket en duktig medarbetare betyder för ett företag. George är en sådan person man önskar i sitt team.

Risposta di POWER.se - Örebro
Bra information, snabb kontakt o lite snicksnack däremellan, saknade dock kundtoalett

Risposta di POWER.se - Örebro
Trevligt kunnigt möte med en kvinnlig säljare …💥💥💥💥💥

Risposta di POWER.se - Örebro
Trevliga personal och lätt att göra äffär med dom

Risposta di POWER.se - Örebro
Försöker vid flertal gånger byta abonnemang fast jag sagt ifrån från början
Tänkte gå till annan affär för att få köpa utan problem
Kommer definitivt aldrig handla där mer

Risposta di POWER.se - Örebro
Ni har skickat flera mail om min köp upplevelse men jag har inte fått varan än och det har gått 5 dagar

Risposta di POWER.se - Örebro
Jag köpte flera enheter vid olika tidpunkter, utmärkt kvalitet efter att ha använt dem, utöver det goda bemötandet från personalen.

Risposta di POWER.se - Örebro
Jättetrevlig expedit som verkligen var engagerad och tog fram den bästa lösningen för oss!

Risposta di POWER.se - Örebro
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.