Power.no - Vestby Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kleverveien 2, 1540 Vestby, NO

Fikk god hjelp av selgere, var to da en ny trengte litt hjelp. Var blide og tok seg tid. Ved utlevering etter overføring fra gml.til ny telefon virket det som hun som da stod i servicedisk ikke hadde... Leggi di più

Meget god hjelp og selger sendt sms til meg å hørt om vi hadde fått i gang tvn👍siden det var svensk tekst så ringte han meg på tlf og gaidet meg til norsk tekst 👍👍👍

Skriver dette bare en gang etter at jeg svarte på en tilsvarende før. Fikk elendig service som dro ut over ca 14 timer med venting i butikk med lite eller ingen info om problemet. Regnet med å bli... Leggi di più

Kjøp av ny tlf til kona. Etter samtale med selger og bytte av abonnement + DNB kampanje endte vi opp med "fantasi pris" på tlf😃 Kan også nevne at jeg for 6 mnd siden kjøpte en gaming pc til guttun... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Kleverveien 2, 1540, Vestby, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestby

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

9220 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fikk gode og ærlige råd som jeg satt…

Fikk gode og ærlige råd som jeg satt veldig pris på.

25 febbraio 2026

Hei Ivan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk gode og ærlige råd som du satte pris på. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med det du trengte.

Alt er i orden

Alt er i orden, takk.

23 febbraio 2026

Hei Bassem,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at alt gikk som det skulle med ordren din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Fantastisk service.

Helt fantastisk service hele veien, fra butikken til hjelp med varen helt inn i bilen. Veldig informativ og service innstilt selger/ lager arbeider.
Spesiel takk til Paul A. på Vestby!

21 febbraio 2026

Hei STIG,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss på Vestby. Vi er stolte av teamet vårt og deres dedikasjon til å gi førsteklasses service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss.

Fin og hyggelig handel

Hyggelig kar som het Arne Petter hjalp oss på 3n veldig fin og ærlig måte👌

20 febbraio 2026

Hei Ruben,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår Vestby-butikk. Arne Petter og teamet vårt jobber hardt for å gi alle kunder den beste servicen, så det gleder oss å vite at du følte deg godt ivaretatt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss.

Hei Kinro,

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse av POWER Vestby! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Slike anmeldelser betyr mye for oss og hjelper andre kunder med å ta informerte beslutninger.

Vi håper du er fornøyd med produktet ditt og ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Ble godt mottatt

Ble godt mottatt, da jeg kom inn i butikken. Lasse slo av en prat, mens jeg ventet på tur til teknisk support. Elin tok pulsklokken min, som ikke ville synkronisere med mobilen. Hun fant ut at det var feil ved klokken, og sjekket at jeg skulle få en ny. Fikk bestilt ny klokke som jeg får om noen dager. Min familie og jeg er veldig godt fornøyd med de ansatte og servicen de gir.

14 febbraio 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du ble så godt mottatt i butikken vår i Vestby. De ansatte høres ut som ekte stjerner som virkelig bryr seg om kundene våre. Det er akkurat slik vi ønsker at alle skal oppleve POWER.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Hei Irene,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så god og hyggelig service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen hver eneste dag. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Fantastisk service nok en gang i Vestby

Fantastisk service nok en gang i Vestby

12 febbraio 2026

Hei Anders,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du har hatt en så positiv opplevelse i Vestby. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine erfaringer.

Det er deilig å vite at teamet vårt i Vestby fortsetter å levere den servicen dere fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gjøre vårt beste hver dag.

Takk igjen for at du velger POWER!

Veldig hyggelig og imøtekommende

Veldig hyggelig og imøtekommende
Fikk hjelp med alt jeg lurte på

7 febbraio 2026

Hei Thomas,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde personalet som hyggelig og imøtekommende, og at du fikk all den hjelpen du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Barnebarn stusser over at jeg ikke trenger hjelp mer!!!

Kunnskapapsrike og vennlige ansatte på POWER i Vestby! En fryd å komme dit!

5 febbraio 2026

Hei Benedicte,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med våre kunnskapsrike og vennlige ansatte i Vestby. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg når de besøker oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne flotte anmeldelsen med oss.

God service.

6 febbraio 2026

Hei Per,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Hyggelige gutter ved infodisken på…

Hyggelige gutter ved infodisken på Vestby der jeg hentet en vare jeg bestilte på nett.

Hei Bjarne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at guttene ved infodisken på Vestby ga deg en hyggelig opplevelse når du hentet varen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

For det første veldig hyggelige folk

For det første veldig hyggelige folk, og for det andre ingen problem med å få reklamert

30 gennaio 2026

Hei Benny,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde personalet som hyggelige og at reklamasjonsprosessen gikk smidig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Veldig god servise i vestby

Veldig god servise i vestby, hyggelig og hjelpsom betjening .

Oversiktlig og fin butikk .

Hei Heidi,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så god service i Vestby. Vi er stolte av teamet vårt som jobber hardt for å gi hyggelig og hjelpsom betjening til alle våre kunder. Det er også flott å høre at du synes butikken er oversiktlig og fin!

Topp service

Imøtekommende og hjelpsomme ansatte med god bransjekunnskap.

Hei Randi,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde topp service hos oss i Vestby. Vi er stolte av teamet vårt og deres bransjekunnskap, og det betyr mye at du følte deg godt ivaretatt. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Dårlig service ved ankomst. Lite kunde vennlig

Kom til skranke hvor det stod en person og løftet varer fra disken ned og bak.
Han så meg men sa ingen ting. Så var det en annen person som bare gikk vekk fra disken.
Jeg stod der et par minutter og til slutt spurte jeg om jeg skulle få help. Han som stod der bak hadde sett meg flere ganger uten og ønske meg velkommen med et hei.

Hei Mortinini,

Takk for tilbakemeldingen din. Det er synd å høre at du opplevde dårlig service ved ankomst i Vestby-butikken. Alle kunder fortjener å bli møtt med vennlighet og profesjonalitet når de besøker oss.

Jeg forstår at det må ha vært frustrerende å stå og vente uten å bli anerkjent eller ønsket velkommen. Dette er ikke den standarden vi ønsker å levere.

For at vi kan følge opp denne konkrete opplevelsen og sørge for at det blir tatt tak i, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne saken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne tilbakemeldingen med oss, da det hjelper oss å bli bedre.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Vennlig og effektiv service når jeg…

Vennlig og effektiv service når jeg først fant fram til hjelpedisken.

27 gennaio 2026

Hei

Så gøy at du tar deg tid til å legge igjen din anmeldelse. Jeg ser du har hatt en god opplevelse hos oss. 😊

Velkommen tilbake er du og ha ei fin dag. ✨

POWER

Veldig blid og hyggelig kundepleie

Veldig blid og hyggelig kundepleie. Veldig behjelpelig med å finne varen. Gir også god informasjon om varen.

27 gennaio 2026

Hei Owe

Tusen takk for at du tar deg tiden til å legge igjen denne flotte anmeldelsen. Nå ble jeg glad. 😊

Jeg håper du er godt fornøyd med varen, og ønsker deg velkommen tilbake til oss. Ha ei fin dag. ✨

POWER

Fikk god hjelp til å finne det jeg…

Fikk god hjelp til å finne det jeg trengte

26 gennaio 2026

Hei Odd

Så gøy at du tar deg tid til å legge igjen din anmeldelse. Tusen takk for det. Jeg håper du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. 😊

Velkommen tilbake til oss er du. Ha en fin dag. ✨

Mesteparten veldig bra.

Mesteparten veldig bra.
En person i kundeservice hadde ikke nok kunnskap til å hjelpe meg. Brukte alt for lang tid på å prøve uten å få det til mens mange andre kunder også ventet på hjelp. Det var først da en annen kundeveileder kunne hjelpe med problemet mitt at det løste seg fort og kjapt.

25 gennaio 2026

Hei Kjell,

Det er fint å høre at mesteparten av opplevelsen din var veldig bra, og at saken ble løst raskt da du kom til riktig kundeveileder.

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggelig handel 😊