Power.no - Vestby Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kleverveien 2, 1540 Vestby, NO

Skriver dette bare en gang etter at jeg svarte på en tilsvarende før. Fikk elendig service som dro ut over ca 14 timer med venting i butikk med lite eller ingen info om problemet. Regnet med å bli... Leggi di più

Kjøp av ny tlf til kona. Etter samtale med selger og bytte av abonnement + DNB kampanje endte vi opp med "fantasi pris" på tlf😃 Kan også nevne at jeg for 6 mnd siden kjøpte en gaming pc til guttun... Leggi di più

Supportavdelingen ved ung, svensk mann reinstallerte min pc. Han var hyggelig og profesjonell. Klarte å forholde seg til mitt (in)kompetansenivå uten å snakke til meg slik mange unge snakker til gamle... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Kleverveien 2, 1540, Vestby, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestby

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8970 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hei Tanja,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid får god service hos POWER Vestby, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Hyggelig og hjelpsom kundebehandler

Fikk rask hjelp av en hyggelig og hjelpsom kundebehandler

25 luglio 2026

Hei Rigmor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og en god opplevelse i Vestby.

Bra service 👌

Bra service 👌😊

24 luglio 2026

Hei John,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk bra service hos POWER Vestby.

Hei Frode,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god og effektiv betjening hos POWER Vestby.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Bestandig god service

Bestandig god service, og hyggelig betjening👌

23 luglio 2026

Hei Bente,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever god service og hyggelig betjening hos POWER Vestby.

enkelt og greit

21 luglio 2026

Hei Jan Erik Simonsen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var enkel og grei.

Hjelpsomme

Hjelpsomme, veldig hyggelige!!

21 luglio 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse i Vestby, og at hjelpen du fikk var både hyggelig og nyttig.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Feilkjøp ingen problem- veldig kjapp…

Feilkjøp ingen problem- veldig kjapp enkel og problemfri retur 👍🏻

11 luglio 2026

Hei OH,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at returen gikk kjapt, enkelt og problemfritt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Vestby.

Raskt og enkelt

15 luglio 2026

Hei KH,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var rask og enkel.

God hjelp

God hjelp, hvor ansatte hadde god kunnskap.

12 luglio 2026

Hei OFK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av kunnskapsrike ansatte i Vestby.

God kundeservice

God kundeservice

Hei Wenche Iren S Haug,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god kundeservice hos POWER Vestby.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening

Hei Hans,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen i Vestby som hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Kona mi har ikke peiling på noe…

Kona mi har ikke peiling på noe teknisk. Selgeren pådyttet hun noe unyttig som hun svarte ja på. Jeg reiste opp til Power og kona fikk igjen pengene. Syns det var veldig sleipt gjort.

Hei Fredrik,

Takk for at du deler dette. Det er leit å høre at dere opplevde salget på denne måten, og jeg forstår godt at det føltes urimelig. 😊

Det er bra at dere fikk pengene tilbake, men tilbakemeldingen din om at det ble solgt noe unødvendig i Vestby tar vi på alvor. 💬

Dette er sendt videre til butikken, slik at de kan gå gjennom opplevelsen du beskriver og sine rutiner. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. 🤗

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse. 😊

Fikk veldig god hjelp

Fikk god hjelp, og var veldig serviceinnstilte😊

Hei Svanhild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og ble møtt på en serviceinnstilt måte i Vestby.

faglig og hyggelig selger

faglig og hyggelig selger, kunnskapsrik

8 luglio 2026

Hei Steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk faglig og hyggelig hjelp, og at opplevelsen var kunnskapsrik og god.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Har handlet på power fast di siste 15…

Har handlet på power fast di siste 15 årene. Har alltid fått gode pristilbud og god servise. Ser at det alltid er gode tilbuder på det meste av elektronik.

5 luglio 2026

Hei Hilmar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du har handlet hos POWER i så mange år, og at du har opplevd både gode pristilbud og god service underveis.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at tilbudene våre på elektronikk blir lagt merke til.

Hyggelig og kjapp handel

Hei Siriwan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen i Vestby opplevdes som både hyggelig og kjapp.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Power Vestby er en stor og flott Power…

Power Vestby er en stor og flott Power butikk. Men det viktigste var den gode hjelpen og servicen jeg fikk. Følte meg godt i varetatt og ble gitt mange gode tips, så terningkast 6 i god kundeservice.

Hei Wenche Kristin Tøgersen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Vestby ga deg så god hjelp og service, og at du følte deg godt ivaretatt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at rådene og tipsene du fikk traff så godt.

Veldig god service

Veldig god service, hyggelig betjening.

Hei Gunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte hyggelig betjening i Vestby.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Flinke selgere, kunne vært bedre på kundebehandling ved support og utlevering.

Fikk god hjelp av selgere, var to da en ny trengte litt hjelp. Var blide og tok seg tid. Ved utlevering etter overføring fra gml.til ny telefon virket det som hun som da stod i servicedisk ikke hadde forstått den avtalen som var avtalt. Hun kunne tjent på å være litt mer blid og kundevennlig.

27 giugno 2026

Hei Sigrun,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av selgerne, og at de tok seg tid til deg på en god måte.

Samtidig er det synd å høre at opplevelsen ved support og utlevering ikke sto helt i stil med resten av besøket. Vi setter pris på at du beskriver dette så tydelig, fordi slike tilbakemeldinger er viktige.

Takk for en ærlig og nyttig vurdering. Vi håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Vestby⚡