Power.no - Vestby Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kleverveien 2, 1540 Vestby, NO

Meget god hjelp og selger sendt sms til meg å hørt om vi hadde fått i gang tvn👍siden det var svensk tekst så ringte han meg på tlf og gaidet meg til norsk tekst 👍👍👍

Fikk god hjelp av selgere, var to da en ny trengte litt hjelp. Var blide og tok seg tid. Ved utlevering etter overføring fra gml.til ny telefon virket det som hun som da stod i servicedisk ikke hadde... Leggi di più

Skriver dette bare en gang etter at jeg svarte på en tilsvarende før. Fikk elendig service som dro ut over ca 14 timer med venting i butikk med lite eller ingen info om problemet. Regnet med å bli... Leggi di più

Kjøp av ny tlf til kona. Etter samtale med selger og bytte av abonnement + DNB kampanje endte vi opp med "fantasi pris" på tlf😃 Kan også nevne at jeg for 6 mnd siden kjøpte en gaming pc til guttun... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Kleverveien 2, 1540, Vestby, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestby

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

9085 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fikk god hjelp/ forklaring av…

Fikk god hjelp/ forklaring av ekspeditør. Dette kunne han👌

8 aprile 2026

Hei Trine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at ekspeditøren vår på Vestby kunne gi deg god hjelp og forklaring. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Fikk rask hjelp😊

5 aprile 2026

Hei Anne Mette Vaskinn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk rask hjelp i Vestby. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Fikk god hjelp

Fikk god hjelp

1 aprile 2026

Hei Tonje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp hos oss i Vestby. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kjøpsopplevelse

Som vanlig, meget bra service..

2 aprile 2026

Hei Lasse,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du igjen opplevde meget bra service hos oss i Vestby. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive erfaringer.

Det betyr mye for oss at du fortsetter å være fornøyd med servicen vår, og vi gleder oss til å hjelpe deg også ved fremtidige besøk.

Enestående service

Som alltid- vennlig, effektiv og personlig hjelp fra Andreas på outlet.

31 marzo 2026

Hei Julie,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at Andreas på outlet fortsetter å levere den vennlige og effektive servicen som POWER er kjent for. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

Fantastisk service!

31 marzo 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk så god service hos oss i Vestby. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig betjening

29 marzo 2026

Hei Jorun,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss i Vestby. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi gleder oss til å se deg igjen!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Helt ok in kjöpte deksel o betalde

20 marzo 2026

Hej Linda,

Takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med kjøpet av dekselet og betalingsprosessen. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Hei STEIN,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at begge selgerne våre ga deg en positiv opplevelse i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne fine anmeldelsen.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, fikk god informasjon.

19 marzo 2026

Hei Birgit,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde hyggelig betjening og fikk god informasjon hos oss i Vestby. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Litt lang ventetid før hjelp

Litt lang ventetid før hjelp. Bare en kundebehandler på stedet jeg handlet

7 marzo 2026

Hei BJØRN,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi forstår at ventetid kan være frustrerende, og vi setter pris på at du deler opplevelsen din med oss. Det er bra å høre at du fikk hjelp til slutt, selv om det tok litt tid.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen i butikkene våre, og tilbakemeldinger som din hjelper oss med dette arbeidet.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Veldig god service fra ansatte på Power…

Veldig god service fra ansatte på Power Vestby

5 marzo 2026

Hei Anne Britt Heltmark,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde så god service hos oss i Vestby. Våre medarbeidere jobber hardt for å gi alle kunder den beste opplevelsen, og det gleder oss å vite at de lyktes med det hos deg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å levere topp service.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Gode ​​tjenester

God service, gode og pålitelige merker

6 marzo 2026

Hei Magdi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen og merkene våre. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bra kundeservice

Bra kundeservice! Hjelp til å få tørketrommel hos Power Ski, da de var utsolgt hos Vestby

3 marzo 2026

Hei Einar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk god hjelp med å finne tørketrommelen din hos Power Ski når Vestby var utsolgt. Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss.

Helproff Supportavdeling

Supportavdelingen ved ung, svensk mann reinstallerte min pc. Han var hyggelig og profesjonell. Klarte å forholde seg til mitt (in)kompetansenivå uten å snakke til meg slik mange unge snakker til gamle damer🤩 Solgte meg en supportavtale uten å pushe, men på en hjelpsom måte. Klarte å forholde seg rolig selv om det var mye kunder og sikkert en stressende dag. Pass godt på han der!

3 marzo 2026

Hei Ann,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår supportavdeling på Vestby. Det høres ut som du møtte en virkelig dyktig medarbeider som tok seg god tid til å hjelpe deg med PC-installasjonen og forklarte alt på en måte som var lett å forstå.

Vi setter stor pris på at han var både hyggelig og profesjonell, og at han klarte å gi deg den hjelpen du trengte uten å være påtrengende med supportavtalen. Det er akkurat slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve servicen vår.

Takk for at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss!

Hei Nils,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du var fornøyd med både tilbudet og servicen hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Kjempe bra service av kunnskapfull…

Kjempe bra service av kunnskapfull betjening.

2 marzo 2026

Hei Katarina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde kjempe bra service av vår kunnskapsfulle betjening på Vestby. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen til våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Rask hjelp og god kunnskap

Rask hjelp og god kunnskap

1 marzo 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask hjelp og god kunnskap hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Fikk gode og ærlige råd som jeg satt…

Fikk gode og ærlige råd som jeg satt veldig pris på.

25 febbraio 2026

Hei Ivan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk gode og ærlige råd som du satte pris på. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med det du trengte.

Alt er i orden

Alt er i orden, takk.

23 febbraio 2026

Hei Bassem,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at alt gikk som det skulle med ordren din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.