De forholder seg ikke til 30-minutters garantien ved klikk og reserver. Jeg møtte opp litt før det var gått 30 minutter etter at jeg reserverte produktet på nett. Fikk beskjed at det kunne ta o... Leggi di più
Var innom her om dagen hvor jeg møtte på to veldig høffelige ordentlige menn. Mener det var Jakob og Iver de het. Fikk en ordentlig god opplevelse, med masse fin hjelp. Jeg kommer 100% tilbake etter d... Leggi di più
Veldig vennlig Imøtekommenhet🌟Stor ekspertise/kunnskap av selger Julius🙏🌺fikk klar nyttig info om produktet jeg skulle kjøpe på en professionell tydelig måte👏👏Første gang jeg har vært på Power Ru... Leggi di più
Hjelpsom og særdeles serviceinnstilt betjening i butikk og ved kasse i butikken på Rud, Bærum. Jeg kjøpte en projektor og en USBC-HDMI-kabel. Ved montering/testing viste det seg at kabelen ikke var... Leggi di più
Løxaveien 5, 1351, Rud, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Klikk og hent er jo i utgangspunktet lurt.
Det var tydeligvis lunch da jeg ankom. Ble henvist til TV-avdelingen. Der var vi 3 kunder men ingen betjening. Vi ventet i 12 minutter før noen kom. 2 mann brukte 10 minutter til på å finne varen som sto et sted på gulvet.
En vanlig dag på jobben eller underbemannet den dagen?

Risposta di Power.no - Rud
Ekspeditør kom raskt og spurte om jeg ville ha litt hjelp noe jeg tok imot.Hen viste meg flere valg og forklare om forskjellen.Valget fikk jeg ta selv .Hen bar også varen til døren.

Risposta di Power.no - Rud
Her var ikke vare på lager og de sa at det ikke var flere igjen. Hadde fått bekreftelse fra kundesupport at varen var på Rud.
Etter masse leting finner de to stk av bestillt vare. Bør ikke varelager stemme med det som står på dataen ? Skulle få hjelp av medarbeider for å se på ett annet produkt. Dette var tydeligvis ikke veldig interessant.
Var dette forde jeg var funksjonshemmede eller?Var ingen god kjøpopplevelse .
Det må skjerping til med kundebehandling.

Risposta di Power.no - Rud
Jeg kom til Power med ønske om kjøp av ny fargeprinter med et sett krav, bl.a. automatisk dobbeltsidig utskrift. Ekspeditøren hos Power hørte mitt valg, men kom så med en anbefaling om en annen printer som han mente var mye bedre (og dyrere) . Jeg stolte på ham og kjøpte den han anbefalte. Dro hjem og installerte den nye printeren. Da oppdaget jeg at den ikke hadde automatisk dobbeltsidig utskrift. Da var det bare å pakke alt ned igjen og dra tilbake til Power. Der møtte jeg ingen sympati for det ekstra arbeidet dette medførte for meg. Jeg kjøpte ikke ny printer der.

Risposta di Power.no - Rud
Varen var allikevel ikke lagt til side selv om jeg fått melding om at den var det og at jeg kunne komme å kjøpe varen

Risposta di Power.no - Rud
Drar ikke til dere for å få tilbud på strøm og forsikring, og at dere ikke godtar et nei.

Risposta di Power.no - Rud
I sommer kjøpte vi en aircondition til soverommet. Nå et halvt år senere ser vi at vi har blitt trukket kr 249 hver mnd for nettbeskyttelse???? Vi fikk beskjed om at vi ikke trengte utskrift av kjøpet da den ville ligge på min side på power.no Nå skjønner vi jo hvorfor. Hvem i alle dager trenger nettbeskyttelse på aircondition??? De nekter å tilbakebetale. Dette kaller jeg svindel.