De forholder seg ikke til 30-minutters garantien ved klikk og reserver. Jeg møtte opp litt før det var gått 30 minutter etter at jeg reserverte produktet på nett. Fikk beskjed at det kunne ta o... Leggi di più
Var innom her om dagen hvor jeg møtte på to veldig høffelige ordentlige menn. Mener det var Jakob og Iver de het. Fikk en ordentlig god opplevelse, med masse fin hjelp. Jeg kommer 100% tilbake etter d... Leggi di più
Veldig vennlig Imøtekommenhet🌟Stor ekspertise/kunnskap av selger Julius🙏🌺fikk klar nyttig info om produktet jeg skulle kjøpe på en professionell tydelig måte👏👏Første gang jeg har vært på Power Ru... Leggi di più
Hjelpsom og særdeles serviceinnstilt betjening i butikk og ved kasse i butikken på Rud, Bærum. Jeg kjøpte en projektor og en USBC-HDMI-kabel. Ved montering/testing viste det seg at kabelen ikke var... Leggi di più
Løxaveien 5, 1351, Rud, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Power.no - Rud
Det er jo ikke voksne folk på jobb. Kun ungdommer. Det er fint å la ungdom få prøve deg i arbeidslivet, men det burde være noen voksne der som sørger for effektivitet og at alle salgsstands er bemannet.
Da vi var der en lørdag er det mange kunder, men ingen ansatte i mobilavdelingen. Ventet 10 min, så kommer det en ungdom slentrende. Mye kø og ting går alt for tregt.

Risposta di Power.no - Rud
Inkompetent ung betjening. Lang ventetid før betjening sa at varen ikke var tilgjengelig i butikk til tross for at nettsiden sa den skulle være tilgjengelig. Dette har dessverre gjentatt seg flere ganger

Risposta di Power.no - Rud
En veldig hyggelig ekspeditør som var veldig på og ga gode og ærlige anbefalinger.

Risposta di Power.no - Rud
Hyggelig og informativ medarbeider i kassen. Vi fant produktene selv

Risposta di Power.no - Rud
Kunnskap og effektiv gjennomføring av handelen.

Risposta di Power.no - Rud
Personen vi snakket med viste hva han snakket om.

Risposta di Power.no - Rud
Hyggelig, hjelpsom og kunnskapsriks selger Erik. God kunnskap om produktene, deres egenskaper, spesielle vilkår og tekniske detaljer, samt et oppriktig ønske om å hjelpe kunden. :)

Risposta di Power.no - Rud
Det bestilte var bekreftet hos Power Rud, men feilplukket ved avhenting (256mb istedenfor128 mb på nettbrett) Bestilt vare(nettbrett 128mb) kunne ikke skaffes. Burde da fått tilbud om nettbrett med 256 mb. Uansett, jeg sjekket Power Slependen og fikk kjøpt det der med bra service og kjøpshjelp.

Risposta di Power.no - Rud
Sur dame i kassen som nektet å gi pris som var på stor plakat over vare, da den elektroniske prisen viste noe annet. De sa at kampanjen hadde gått ut og at den elektroniske prisen var den riktige. Jeg mener å huske at der det er to motstridene priser på samme produkt så er det laveste pris som er gjeldende. Ikke imøtekommende og en ubehagelig opplevelse alt i alt.

Risposta di Power.no - Rud
Ren svindel fra selger. Vi skulle hente en Samsung TV og fikk med oss en mye dårligere cepter TV til samme pris uten at vi forstod det før vi pakket opp hjemme.

Risposta di Power.no - Rud
Superhyggelig og hjelpsom selger - som ikke foreslo det dyreste alternativet.