Power.no - Rud Recensioni

TrustScore 4 su 5

Løxaveien 5, 1351 Rud, NO

Jeg er veldig fornøyd med han som satt i kassa. Han var hyggelig og hjelpsom. Men i avdelingen der jeg trengte hjelp, var det ingen som kom bort til meg, selv om det ikke var så mange kunder der. De... Leggi di più

Vi var innom Power for å se på en Ninja Creami, og ble tatt godt imot av Leo. Han kunne tydeligvis produktet sitt – forklarte forskjellen på modellene uten å bli for teknisk, og pushet oss aldri til... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Løxaveien 5, 1351, Rud, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Rud

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

10.898 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Raskt og enkelt å få tak i det jeg…

Raskt og enkelt å få tak i det jeg skulle ha.

13 settembre 2026

Hei Pål,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at opplevelsen din var både rask og enkel, akkurat slik vi ønsker at det skal være hos POWER. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper du får stor glede av produktet ditt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Enkelt å kjøpe på nett med klikk og…

Enkelt å kjøpe på nett med klikk og hent, men frustrerende nå man må i gjennom et mersalg løp hos Power når man skal hente varen

12 settembre 2026

Hei Mons,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss! Det er fint å høre at du synes kjøp på nett med klikk og hent fungerer greit. Vi forstår at det kan være frustrerende å oppleve mersalg i butikken når man bare vil hente varen sin raskt. Vi setter pris at du deler dette med oss, og det er nyttig å høre slike tilbakemeldinger. Vi håper du likevel fikk en god opplevelse med selve produktet ditt, og at du velger å handle hos oss igjen en annen gang.

Bestilte støvsuger på klikk og hent

Bestilte støvsuger på klikk og hent, men når vi kom for å hente, fant de ikke varen selv om jeg snakket med dere en time før… Da fikk vi en lik, men litt bedre modell til samme pris. Det var raust, selv om det burde være en selvfølge og vi kom helt fra Tønsberg.

11 settembre 2026

Hei Monica,

Takk for en fin anmeldelse og for at du deler opplevelsen din med oss! Det er utrolig hyggelig å høre at dere fikk en løsning som fungerte, og at dere dro hjem fornøyde til tross for at reisen var lang. Vi setter stor pris på tålmodigheten dere viste da ting ikke gikk helt etter planen, og det gleder oss at dere endte opp med en modell som dekker behovene deres. At dere tok turen helt fra Tønsberg gjør det ekstra meningsfullt for oss å kunne levere en god opplevelse. Vi håper støvsugeren gjør jobben sin godt hjemme hos dere, og vi ser frem til å hjelpe igjen neste gang det trengs.

God og rask hjelp

God og rask hjelp, tross at jeg kom inn i butikke like før stengtid. Profesjonell service i alle ledd!

Hei Lene,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god og rask hjelp selv om du kom inn rett før stengetid. Vi setter stor pris på at du trekker frem den profesjonelle servicen. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen en annen gang!

Tomt for folk

Tomt for folk. Måtte lete opp personalet, og da noen endelig kom, kunne han lite om produktet

Hei Trudi,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss, Trudi. Det er utvilsomt skuffende å besøke en butikk og oppleve at det er vanskelig å finne personale, og at hjelpen man til slutt får ikke strekker til når det gjelder produktkunnskap. Vi ønsker at du skal føle deg vel ivaretatt fra det øyeblikket du trer inn hos oss, og vi tar med oss denne tilbakemeldingen videre internt for å se på både tilgjengelighet av personale og produktkunnskap i butikken. Vi håper at du gir oss en ny sjanse til å vise at vi kan levere en bedre opplevelse neste gang du besøker oss. 🧡

Helt topp alltid hyggelig å komme dit

Helt topp alltid hyggelig å komme dit

Hei MOHAMMAD TANVEER,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid opplever det som hyggelig å besøke oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med andre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Rud når som helst!

Veldig hjelpsom

Veldig hjelpsomt å godt kjennskap om vaskemaskin og tørketrommel. Hyggelig og blid betjening 😊

2 settembre 2026

Hei Susan,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk så god hjelp og at betjeningen viste både fagkunnskap og et hyggelig smil. Vi i Rud tar stort stolthet i å gi god service og veiledning, spesielt når det gjelder hvitevarer som vaskemaskiner og tørketromler. Det er akkurat slike opplevelser vi ønsker at alle skal ha hos oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Rud⚡

Tullete system at noen produkter som…

Tullete system at noen produkter som reserveres ligger klare bak i kassen, mens andre må du til forskjellige avdelinger i butikken, hvor det ofte ikke er klart, selv om man har fått beskjed om det

20 agosto 2026

Hei Fredrik,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er helt forståelig at det er frustrerende når reservasjoner ikke ligger klart som forventet, spesielt når man har fått beskjed om at produktet er klart for henting. Vi skal ta med oss denne tilbakemeldingen videre for å se på hvordan vi kan forbedre rutinene våre rundt Click & Collect-reservasjoner i butikkene våre. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å gi oss denne typen konstruktiv tilbakemelding, da det hjelper oss å bli bedre.

Alle gode ting er 3!!

Etter først ha mottatt en robotstøvsuger (dreame x50) som var brukt og ødelagt men solgt som ny, fikk jeg en ny en. Denne lakk vann og måtte returneres igjen.... Fikk beskjed om at dette kunne være brukerfeil - litt vanskelig å tenke seg når den akkurat er pakket opp å lekker vann. Etter litt from og tilbake fikk jeg enda en ny en. Denne fungerer - men morsomt at jeg allikevel får meldinger fra Power at den som lekker vann er på reparasjon - jeg skal ikke ha den i alle fall.

1 settembre 2026

Hei Iver,

Hei Rud, og takk for at du deler opplevelsen din med oss 😊

Det er utvilsomt frustrerende å måtte bytte en robotstøvsuger flere ganger, og vi forstår at det har vært en krevende opplevelse – fra å motta en brukt og ødelagt enhet solgt som ny, til vannlekkasje på den andre, og til slutt forvirring rundt reparasjonsvarsler for en enhet du ikke lenger har. Vi beklager at det har vært slik en prosess for deg.

Vi vil ta denne feedbacken videre internt og se nærmere på både rutinene rundt sending av brukt/varer som defekt, håndtering av reklamasjonssaker, og kommunikasjonen rundt reparasjonsstatus. Det er tydelig at det er rom for forbedring her, og din tilbakemelding er verdifull for oss 💬

Vi håper at den enheten du nå har fungerer som den skal, og at du får en bedre opplevelse med oss fremover 🤗

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Fikk veldig god hjelp,av selger og…

Fikk veldig god hjelp,av selger og vedkommende på lageret👍

30 agosto 2026

Hei Tor,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk så god hjelp både av selgeren og vedkommende på lageret hos POWER Rud. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være hos oss, og det er alltid spesielt gøy å lese slike ord. Vi satte stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen snart.

God pris og Rask levering

Rask levering fra Nettbestilling til Butikken. God service i Butikken.

28 agosto 2026

Hei ANDERS,

Så utrolig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss! Det å få rask levering fra nettbestilling til butikk og god service i butikken er akkurat det vi streber etter. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss, det betyr mye for oss å høre at både pris og levering traff helt.

Opplevde god service

Opplevde god service, tålmodig selger, forsøkte ikke «presse» på meg en dyrere vare, opplevde å få ærlige og gode svar. Trekker litt ned att selger brukte lang tid på registrer kjøp på pc og att det var lang leveringstid.

27 agosto 2026

Hei Lise,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og en selger som var tålmodig og ærlig, uten å presse på for et dyrere kjøp. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være hos oss.

Vi tar til oss tilbakemeldingen om at registreringen av kjøpet tok litt lang tid, og at leveringstiden var lengre enn forventet. Slike tilbakemeldinger er verdifulle for oss i arbeidet med å forbedre oss.

Vi håper du kommer tilbake til oss en annen gang, og at neste opplevelse blir enda bedre!

Rask og effektiv hjelp

Rask og effektiv hjelp, fikk gode råd.

28 agosto 2026

Hei Grethe,

Så utrolig hyggelig å høre at du fikk rask og effektiv hjelp og gode råd hos oss! Det er akkurat slik vi ønsker at det skal oppleves å handle hos POWER. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss, det betyr veldig mye.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Rud en annen gang!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Rud⚡

Hjelpen jeg fikk på Support var helt…

Hjelpen jeg fikk på Support var helt topp.

26 agosto 2026

Hei BIB,

Så utrolig hyggelig å høre at du fikk topp hjelp hos oss! Det er akkurat slik vi vil at opplevelsen skal være når du besøker en av våre supportdisker. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI, på vegne av din lokale POWER butikk ⚡

Vi bestilte kjøkken

Vi bestilte kjøkken, ble lovet benkeplate etter 2 -2 1/2 uke. Fikk den etter 7 1/2 uke. Ingen forslag fra Power om alternativ/midlertidig løsning. Vi måtte "true" med å legge oss inn på hotell på Powers regning, før de kom opp med en "kummelig"midlertidig løsning. Før benkeplate tullet hadde vi en god dialog og opplevelse med to ansatte. Bestilte benkeplate 1.7.26 fikk den montert 25.8.26

3 agosto 2026

Hei Thor Arne,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding!

Vi beklager så mye for den lange ventetiden på benkeplaten, og for at det tok altfor lang tid før det kom på plass en midlertidig løsning. Slik skal det selvsagt ikke være når man kjøper kjøkken hos oss.

Din omtale er sendt videre til POWER Rud, slik at de kan se nærmere på saken og ta til seg tilbakemeldingen din.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Litt rotete å finne riktig produkt da…

Litt rotete å finne riktig produkt da plakat med pris ikke var opptdatert/riktig. Gressklippere stod forskjellige steder i lokalet! Ingen butikkselgere for området vi fant gressklipper

24 agosto 2026

Hei Christian,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss! Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi tilbakemelding.

Det høres ut som det var litt utfordrende å finne riktig produkt i butikken, og vi forstår at uklar skilting og plassering av gressklipperne på forskjellige steder i lokalet kan være frustrerende. Det er ikke slik vi ønsker at det skal være når du handler hos oss.

Vi håper du likevel ble fornøyd med gressklipperen du til slutt fant, og at den gjør jobben sin som den skal. Tusen takk for at du handler hos oss, og vi håper å se deg igjen en annen gang!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI, på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Gode tilbud og gratis levering på…

Gode tilbud og gratis levering på døren. Helt topp !

22 agosto 2026

Hei Are,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med både tilbudene og leveringen rett på døren. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å fortsette å levere god service og gode priser. Vi håper du får stor glede av produktet ditt og ser frem til å hjelpe deg igjen neste gang du handler hos oss.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Rud⚡

Hadde produktet akkurat der jeg…

Hadde produktet akkurat der jeg henvendte meg

22 agosto 2026

Hei Jan,

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Det er alltid deilig å høre at produktet var lett tilgjengelig akkurat der du trengte det. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Kundebehandler var MEGET…

Kundebehandler var MEGET serviceinnstilt.

21 agosto 2026

Hei Svein,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen en annen gang.

yes the service was everything I needed

yes the service was everything I needed

17 agosto 2026

Hi Hugh,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk akkurat den servicen du trengte. Slike tilbakemeldinger er nettopp det som motiverer oss til å gi vårt beste hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi håper å få gleden av å se deg igjen hos POWER Rud snart!