Power.no - Lørenskog Recensioni

TrustScore 4 su 5

Solheimsveien 6-8, 1473 Lørenskog, NO

Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktivert... Leggi di più

Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og... Leggi di più

Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... Leggi di più

Kjempeservice på Power Lørenskog! Jeg kjøpte en printer på klikk og hent før pinsen. Måtte returnere den da blekkpatronene som fulgte med var knusktørre uken etter. Fikk pengene tilbake uten noe spørs... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lørenskog

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

10.427 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hei Durnaz,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at både service og produkter levde opp til forventningene.

Meget bra service

24 aprile 2026

Hei Ole,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk meget bra service hos POWER Lørenskog.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lørenskog⚡

Bra informasjon og god service fra en…

Bra informasjon og god service fra en kundebehandler

25 aprile 2026

Hei Bjørn,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra informasjon og god service i Lørenskog.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Topp service

17 aprile 2026

Hei Miki,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk topp service. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Svært skuffende behandling

Svært skuffende behandling. Jeg bestilte en lydplanke 1. april med oppgitt leveringstid 3–7 dager. Etter flere henvendelser til kundeservice fikk jeg gjentatte ganger beskjed om at varen var på vei, selv om status aldri endret seg hos meg. I dag fikk jeg vite i butikk at varen aldri hadde blitt sendt, og at jeg må vente til slutten av juni. Det er nesten tre måneder senere enn oppgitt leveringstid. Jeg har opplevd motstridende informasjon, dårlig oppfølging og manglende ærlighet om hva som faktisk har skjedd med bestillingen.

1 aprile 2026

Hei Fernando,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss og forteller oss om din opplevelse.

Det er leit å høre at du har fått en del feil informasjon fra oss på POWER Kundeservice, det beklager jeg veldig for og dette er tatt opp videre internt hos oss og vil bli fulgt opp slik at vi kan unngå å gjøre lignende feil i fremtiden.

Jeg ser at du har vært i kontakt med oss per epost og jeg har sendt deg et svar der for å gå nøyere igjennom din sak hos oss. Så sjekk gjerne innboks/søppelpost for videre oppfølging av din henvendelse hos oss!😊

Ønsker deg en fin dag videre!

Veldig bra service

22 aprile 2026

Hei Vinothkumar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Lørenskog.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lørenskog⚡

Hyggelig betjening og god service

21 aprile 2026

Hei Vidar,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Lørenskog var så god, med hyggelig betjening og god service.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lørenskog⚡

Det var en top opplevelse jeg ever hadde!!

Det var en top opplevelse jeg ever hadde!!!

17 aprile 2026

Hei Rimante,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Lørenskog.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God kundebehandling

Alltid fått god oppfølging på Lørenskog

16 aprile 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid har fått god oppfølging hos oss på Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

Anbefaler power.no til venner og familie

Anbefaler power.no til venner og familie

11 aprile 2026

Hei Nerva,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du anbefaler oss til venner og familie.

Det er kunder som deg som gjør jobben vår meningsfull, og vi er takknemlige for tilliten du viser oss.

Venter lenge…

14 aprile 2026

Hei Tuong Vy Nguyen,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi forstår at det kan være frustrerende å vente lenger enn forventet på ordren din.

Jeg ser at du har ordrenummer Elguide-11181731440. Du kan sjekke ordrestatusen din ved å logge inn på MyPOWER-kontoen din og navigere til seksjonen "Ordre og kvitteringer". Der vil du se gjeldende status for bestillingen din, inkludert ordrebehandlingsstatus, fraktinformasjon og estimert leveringsdato.

Du kan også bruke lenken for ordrestatus som ble oppgitt i ordrebekreftelsesmailen din, som tar deg direkte til statussiden for din spesifikke bestilling.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lørenskog⚡

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.

Lite hjelp

Lite hjelp, dårlig service og jeg følte meg litt viktig.

15 aprile 2026

Hei Elin,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Erfaringen du beskriver, at du fikk lite hjelp og dårlig service og at du ikke følte deg viktig når du var hos oss er ikke den opplevelsen vi ønsker at du som kunde skal ha. Dette er absolutt ikke godt nok av oss, og det beklager jeg veldig for.😔

Jeg forstår at dette ikke var noe hyggelig, og at det nok ikke frister å komme innom oss igjen. Men vi tar med oss tilbakemeldingen din slik at vi kan bli bedre i fremtiden, og jeg håper du gir oss en sjanse til å bevise dette.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Klikk og hent

Jeg bestilte en original Asus Rog Strix 65w lader, med levering til mitt lokale varehus på Lørenskog. På mine sider står det klinkende klart at varen er klar til å hentes datert 15.04.2026. Når jeg ankommer på varehuset i Lørenskog samme dag får jeg beskjed av en ansatt at varen enda ikke har ankommet deres lager. Jeg viser til mine sider der det står at varen kan hentes. De ansatt avfeide dette og sa at det skyldtes en "feil" i systemet. Dette er den tredje gangen jeg opplever liknende problem med Klikk og hent tjenesten de siste 7-8 månedene. Det er ikke greit og slett kundeservice! Jeg kommer aldri mer til å handle hos Power igjen da jeg har gitt dere tre sjanser. Neste gang blir det handel hos Elkjøp heretter.

PS! Jeg godtar ikke unnskyldningen deres med "vi beklager"... da jeg har hørt dette fra før av. Rettere sagt tre ganger på rad! Skjerp dere POWER!

15 aprile 2026

Hei Babak,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Jeg forstår at det er frustrerende når man får motsigende informasjon angående sin bestilling, når det står at den skal være ankommet men så får man beskjed om at den ikke har det i butikk. Jeg ser du har vært i kontakt med butikken i etterkant av dette, og jeg håper dere kom frem til en god løsning og at du føler deg godt ivaretatt! Skulle du føle at ditt inntrykk av oss har endret seg etter dette, så setter vi pris på om du ønsker å endre din omtale - men bare hvis du selv følger det er riktig selvfølgelig 😊

Ønsker deg en fin dag videre, og husk at du alltid er velkommen tilbake til oss!✨

Kjøpte en returvare

Kjøpte en returvare. Fikk åpnet forpakningen og sjekke varennfør jeg betalte. Svært hyggelig medarbeider på lageret.

14 aprile 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med å kjøpe en returvare hos oss i Lørenskog. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve handelen hos POWER.

Det er deilig å høre at medarbeideren på lageret var hyggelig og hjalp deg med å sjekke varen før du betalte. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Takk for at du valgte POWER, og vi håper du blir fornøyd med kjøpet ditt!

Godt service

Servicen på behandling av kunden

11 aprile 2026

Hei Yohannes,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og at behandlingen av deg som kunde var bra. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bra kundebehandling.

Bra behandling av kunder.

12 aprile 2026

Hei Bijar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundebehandling hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lørenskog⚡

Kjøpte blekkpatroner til en HP printer…

Kjøpte blekkpatroner til en HP printer kjøpt hos Power. Butikken måtte vøre under ombygging, kaos!
Fikk beskjed om at alt av HP blekk lå i en STOR "bagg"/sekk og at jeg fikk prøve der om jeg trang noe. Etter mye "graving" fant jeg det jeg trang mest. Fortsatt full pris for varene

9 aprile 2026

Hei Morten,

Takk for at du forteller oss om opplevelsen din.

Det stemmer at butikken er under oppussing, dette er en prosess som gjøres trinnvis slik at butikken fortsatt holder åpent under ombyggingen. Vi beklager for ulempene dette har medført, og butikken er informert om opplevelsen du hadde.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Hei Vidar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både kundeservicen og tilbudene våre. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste servicen og de mest attraktive tilbudene, så det varmer å vite at vi lykkes med dette.

Takk igjen for at du valgte POWER Lørenskog!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lørenskog⚡

Ikke handle på Power de selger brukte…

Ikke handle på Power de selger brukte TV som ny til kampanjepris. Alt du får er epost fra noen i kundesevice som "bryr seg".
Hold til Elkjøp rett og slett.

5 aprile 2026

Hei Darko,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss.

Alle våre TV-er som er brukte, altså outlet-/b-varer skal være merket både i butikk og på nett hos oss. Disse selges til nedsatt pris, men med forbehold om at de fungerer som nye produkter og at du beholder garanti- og reklamasjonsrett på varen som om den var ny.

Dersom du har kjøpt en outlet-vare til fullpris, så ønsker vi gjerne at du kommer innom oss slik at vi kan bistå med å undersøke dette videre.

Ønsker deg en fin dag videre!