Jeg fikk en e-post med beskjed om å gå til Hvitevareavdelingen for å hente min bestilte vare. Jeg gikk dit og fikk beskjed om at jeg måtte jo skjønne at den måtte hentes i utleveringen i underetasjen... Leggi di più
Jeg vil gjerne takke Kent på Power Lørenskog for fantastisk service. Han var veldig flink, hyggelig og utrolig behjelpelig. Han tok seg tid til å gi gode råd slik at jeg kunne velge riktig produkt fo... Leggi di più
Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Power.no - Lørenskog
Høflig,imøtekommende og kunnskapsrik ung mann som hjalp meg.
Gjorde at vi følte oss velkommen;-)

Risposta di Power.no - Lørenskog
Da jeg kom dit fikk jeg først beskjed om at varen allerede var utlevert, så at den bestillingen ikke var sendt til hovedkontoret enda, så spurte han hva jeg skulle hente. Jeg skulle hente stekepanner! Da fant han ut at den varen var kommet og jeg fikk den utlevert.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Fordi jeg fikk hjelp både inne i butikken og på utlevering

Risposta di Power.no - Lørenskog
Kjempeservice på Power Lørenskog! Jeg kjøpte en printer på klikk og hent før pinsen. Måtte returnere den da blekkpatronene som fulgte med var knusktørre uken etter. Fikk pengene tilbake uten noe spørsmål! Det var visst vanskelig å føre over pengene til den kontoen du får når du leverer inn gamle printere osv.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Jeg kjøpte en dyr TV og ble prakket på en kalibrering som jeg strengt tatt ikke trengte, og som mange på nettet omtaler som rent scam. Dette forventer jeg ikke fra en seriøs aktør som Power. Selgerne hos power er altfor pågående, og det virker som at det å nå personlige salgsmål er viktigere enn å forstå kundens behov. Jeg oppdaget at selger hadde lagt til kalibrering da vi gikk igjennom min ordre, dvs han hadde ikke avklart med meg om dette var noe jeg ønsket. For det andre så sa jeg nei minst fire ganger etter det, men selger ga seg ikke. Det er til syvende og sist min feil at jeg lot meg lure, men her er det noe galt med salgsmetodikken hos power.
Jeg angret meg nesten med det samme jeg kom hjem og kontaktet kundeservice. Jeg ble omtrent avvist, og fikk en stusselig beklagelse. Ingen tilbud om å få angre tjenesten, eller at de skulle adressere dette internt. Jeg klagde gjennom flere kanaler men ble ikke hørt. Siste gang jeg handler hos Power.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Jeg vil gjerne takke Kent på Power Lørenskog for fantastisk service. Han var veldig flink, hyggelig og utrolig behjelpelig. Han tok seg tid til å gi gode råd slik at jeg kunne velge riktig produkt for mine behov.
Jeg var misfornøyd etter hjelp fra en tidligere selger og hadde kjøpt noe jeg ikke var fornøyd med, men Kent hjalp meg på en profesjonell og forståelsesfull måte. Tusen takk for hjelpen, det satte jeg stor pris på!

Risposta di Power.no - Lørenskog
Veldig bra kundeservice, hvor han som ekspederte oss var både veldig hyggelig og imøtekommende. Vi fikk også prøve varen vi ønsket å se på, og i tillegg ble vi gjort oppmerksomme på at dersom vi bare kjøpte en liten sjokolade eller hva som helst ekstra så ville vi få 15 % i rabatt i tillegg til mypower-rabatt!

Risposta di Power.no - Lørenskog
Litt lenge å vente på ledig butikkselger, hyggelig fyr, og det var de andre jeg også var i kontakt med

Risposta di Power.no - Lørenskog
Fikk hjelp av hyggelige ansatte som hadde kunnskap om det vi trengte hjelp til +++ mer til

Risposta di Power.no - Lørenskog
Flott service. Fikk parkeringsbot selv om jeg hadde registrert parkering på automat inne.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Veldig hyggelig betjening, som forklarte bra og ga oss gode tips og forslag.