Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktivert... Leggi di più
Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og... Leggi di più
Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... Leggi di più
Kjempeservice på Power Lørenskog! Jeg kjøpte en printer på klikk og hent før pinsen. Måtte returnere den da blekkpatronene som fulgte med var knusktørre uken etter. Fikk pengene tilbake uten noe spørs... Leggi di più
Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Tusen takk for god oppfølging 😊
Jeg er veldig fornøyd med hvordan dere har håndtert saken, og føler meg godt ivaretatt. Jeg har derfor oppdatert tilbakemeldingen min.
🙏👍❤️

Risposta di Power.no - Lørenskog
Betale kontant med my power medlemskap ble ikke registrert så tapte bonusen på dette kjøpet. Det er helt uakseptabelt for meg derfor bytter jeg butikk til Elkjøp. Gitt dem frist til første virke dag etter påske. Fikser dem ikke den bonusen så takker jeg for meg. Går da over til Elkjøp enda jeg har hvert trofast kunde siden power ble opprettet for 20 år siden. Usaklig og frekk kundebehandler var det også navn Mikael.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Jeg vil gjerne trekke fram support. De er veldig servisemindet der. Jeg har vært der flere ganger og fått ypprlig servise hver gang i motsetniig til f.eks. Elkjøp

Risposta di Power.no - Lørenskog
Sjekket på nett etter hva jeg skulle har, stakk innom og hentet, ferdig.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Måtte venter så lenge og få hjelp.Da jeg kommer til kasse.varen jeg har bestilte forhold er ikke der likevel.Måtte vente til de ansatte skal hente en annet til meg.Litt skuffet.🤔🤔

Risposta di Power.no - Lørenskog
Feilaktig varsling: Jeg mottok en SMS om at varen min var klar til henting. Da jeg møtte opp i butikken, fikk jeg beskjed om at varen ikke kunne leveres ut før dagen etter. Dette medførte en unødvendig tur for min del.
Mangel på vilje til å hjelpe: Da jeg kom tilbake dagen etter, ble jeg møtt av en ansatt som nektet å sjekke systemet eller lageret. I stedet ble jeg sendt videre til andre avdelinger som ikke hadde noen informasjon om saken.
Uprofesjonell oppførsel: Etter å ha måttet krangle meg til at den ansatte faktisk sjekket systemet, viste det seg at varen sto rett bak henne hele tiden.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Vi handlet vaskemaskin og tørketrommel på nett, med henting på Power Lørenskog. Etter å ha fått melding om at leveransen var klar for utlevering ordnet jeg med transport og bærehjelp og reiste for å hente varene den 9. mars. Etter lang ventetid fikk vi omsider utlevert tørketrommelen, men vaskemaskinen fant de ikke. Siden har vi ikke hørt noe fra Power.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Super hjelp av ei ung jente. Vi fikk forklart og svar på alle spørsmål vi hadde🤩

Risposta di Power.no - Lørenskog
De som jeg spurte om hjelp. Stod ett en annet sted en der jeg trengte hjelp. Fikk da beskjed at jeg måtte få hjelp av noen andre. Fikk till slutt hjelp av de samme gutta. Fikk da god hjelp. Og da jeg kom til kassa og varen var betalt fikk jeg hjelp med å montere varen på plass,av han i kassen. Veldig takknemlig for det.

Risposta di Power.no - Lørenskog
God informasjon om alternative produkter. Anbefalte en løsning tilpasset mine behov istedet for å overselge med dyre varianter. Måtte vente en stund på å bli ekspedert, trekker noe ned på helhetsinntrykk.

Risposta di Power.no - Lørenskog
God service. Dårlig utvalg av det jeg skulle ha. Var fler og nyere produkter i Ski.

Risposta di Power.no - Lørenskog
Fikk ikke kjøpe produkt jeg kom før. Ble tilbudt belligere men det "samme" som det jeg ønsket. Viste seg det var ikke sant. Ble lurt

Risposta di Power.no - Lørenskog
Alltid hyggelig betjening, som står klar, flinke til å hjelpe.