POWER.dk - Viby J Recensioni

TrustScore 4 su 5

Ringvej Syd 82, 8260 Viby, DK

Jeg besøgte butikken med det ene formål at købe et TV jeg havde set på nettet. Ekspedienten ville tydeligvis hellere sælge et dyrere TV end det jeg var kommet for at købe. Da jeg afviste hans forsøg p... Leggi di più

Ikke begejstret. Jeg er ikke imponeret over Powers medarbejder. I hver fald ikke ham jeg blev ekspederet af. Han var uengageret, glemte mig og spillede smart. Decideret pinlig. Løb rundt som en ho... Leggi di più

Jeg har fået den fineste service af Oliver hos Power i Viby. Skulle hente en PlayStation og en støvsuger . Oliver undersøgte hvilke fordele han kunne tilbyde og det viste sig at jeg kunne få en kæm... Leggi di più

Vi fik en fantastisk service af Jonas, som tog sig tid til at vejlede os om en støvsuger, selvom det slet ikke var hans afdeling. Han var utrolig hjælpsom, ærlig og gennemsigtig gennem hele processen,... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

34.180 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Margret,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen bød på både god service og en god pris.

God sælger

God sælger, god service

2 giugno 2026

Hej Niels,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Viby J var så god, og at både service og vejledning levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg skulle hente en jbl in Ear

Jeg skulle hente en jbl in Ear, clik and collect, jeg blev sendt i TV afd som bare hentede den på hylden ved mobiler, så ikke så meget clik and collect. Så blev jeg tilbudt dem gratis hvis jeg skiftede mobil abonnement,kunne være rart jeg bare kunne nøjes med at købe dem uden tilbud om at skifte abonnement

1 giugno 2026

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det lyder som en lidt rodet afhentning, når click and collect ikke rigtig føltes som click and collect. Det er samtidig helt forståeligt, at du helst bare ville købe produktet uden at få tilbud om at skifte mobilabonnement.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det. Det positive er selvfølgelig, at varen kunne findes med det samme, men oplevelsen ved afhentningen skal også være enkel og ligetil.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Meget tålmodig og hjælpsom ekspedient

Meget tålmodig og hjælpsom ekspedient. Han ordnede alt vedr. mit køb😊 på særdeles tilfredsstillende måde.

28 maggio 2026

Hej lene vinther,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en tålmodig og hjælpsom oplevelse, og at alt omkring dit køb blev ordnet på en særdeles tilfredsstillende måde.

Den slags feedback er vi meget glade for.

Virkelig god service

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bestilte en click og collect

Bestilte en click og collect. Fik besked om, at den var klar til afhentning. Da jeg ankom, var den ikke klar.
Jeg ventede derfor på, at medarbejderen ledte efter varen.
Derudover var det en fin service.

Hej Malte,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at servicen ellers var fin, og tak fordi du også nævner ventetiden ved afhentningen.

En Click & Collect ordre skal naturligvis gerne være klar, når du får besked om det, så oplevelsen ved afhentning bliver mere smidig næste gang.

God medarbejder

God medarbejder

Hej Sabaun,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at medarbejderen gjorde et godt indtryk.

Fungerede godt

Ærlig rådgivning

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen fungerede godt, og at rådgivningen blev oplevet som ærlig.

Det sætter vi stor pris på!

God betegnelse som sædvanlig

God betegnelse som sædvanlig

Hej Mogens,

Mange tak for de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen igen levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Meget venlige medarbejdere der ved…

Meget venlige medarbejdere der ved noget om produkterne og kan hjælpe med at finde en god pris.

Hej Henning,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen med både produkter og pris gjorde en forskel.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg troede at ekspedienten bekræftede…

Jeg troede at ekspedienten bekræftede at der var indbygget Cromcast i det TV jeg købte. Det er der åbenbart ikkke.

Hej ANNA,

Det er forståeligt, at det giver en dårlig oplevelse, hvis TV’et ikke har den funktion, du forventede.

Jeg kan ikke bekræfte ud fra oplysningerne her, om den konkrete model har indbygget Chromecast, fordi modelnavnet ikke fremgår.

Hvis du sender det præcise modelnavn på TV’et, kan jeg hjælpe med at afklare, hvad der fremgår om produktet.

All the best, Erik at POWER! ⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Generelt fint

Generelt fint, omend det tog laaaang tid trods få kunder. - er bare træt af mer salgs mentaliteten…..

Hej claus,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at oplevelsen generelt var fin.

Ventetiden og følelsen af for meget mersalg tager vi også med videre som vigtig feedback.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Godt behandling og forståelse

Godt behandling og forståelse

20 maggio 2026

Hej Abdellatif,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god behandling og forståelse.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Fin men “lidt for personlig” betjening

At hente varen - en støvsuger, foregik nemt, hurtigt og ligetil.

Betjeningen i afd. var også god - men personligt “lidt for meget”. Fx hurtigt på fornavn med mig, og meget opsat på mersalg.

Hvis det ikke skete, ville jeg give fem stjerner i stedet for fire 😜

Men ellers ikke noget at klage over 😊

Hej Flemming,

Tak for den fine og ærlige anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at afhentningen gik nemt, hurtigt og ligetil, og at betjeningen ellers var god.

Samtidig er det også værdifuldt at få med, at oplevelsen blev lidt for personlig, og at fokus på mersalg fyldte mere end ønsket. Den slags feedback er vigtig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det positive og det, der kunne have løftet oplevelsen helt til fem stjerner.

Hej Christina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både leveringen og servicen levede op til forventningerne.

Power Viby J

Power, Viby J.
Vi skulle se på nogle hvidevarer til køkkenet, havde egentlig tænkt at købe hos en anden kæde, men vil lige se udvalget hos Power.
Vi blev mødt af en meget venlig ekspedient, Simon.
Vi fik lige den ekstra service og information hos Simon, der gjorde at vi valgte at købe alle hvidevarer hos Power Viby J
Vi fik hans mail adresse og ved de spørgsmål vi havde, fik vi hurtigt svar retur.
Nu glæder vi os til at få dem leveret og installeret

23 maggio 2026

Hej Kunde,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at besøget i Viby J gjorde så godt et indtryk, og at den gode service og vejledning var med til at gøre valget nemt.

Det lyder som en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og vi håber, at levering og installation kommer til at leve helt op til forventningerne.

Alt var fint

20 maggio 2026

Hej Oscar,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og for din besked.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt var fint, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Kunne hjælpe med at fremskaffe en søgte…

Kunne kæppe med at fremskaffe en søgte reservedel god betjening

23 maggio 2026

Hej Michael,

Mange tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at der blev hjulpet godt med at finde den ønskede reservedel, og at betjeningen var god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bestilt en printer til Click og Collect…

Bestilt en printer til Click og Collect skulle ind i foreningen og gennem to ekspedienter, som tog 20 min.
Helt håbløst system.

21 maggio 2026

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at afhentningen tog 20 minutter og at du skulle igennem flere ekspedienter for at få udleveret din printer. Det er naturligvis ikke den hurtige og enkle proces, man forventer ved Click & Collect.

Din feedback omkring afhentningsflow og systemet bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Fantastisk service

Fantastisk kompetence og handling i forbindelse med køb af demo model

22 maggio 2026

Hej Niels,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med både service, kompetence og håndtering i forbindelse med dit køb af en demomodel.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.