POWER.dk - Viby J Recensioni

TrustScore 4 su 5

Ringvej Syd 82, 8260 Viby, DK

Jeg besøgte butikken med det ene formål at købe et TV jeg havde set på nettet. Ekspedienten ville tydeligvis hellere sælge et dyrere TV end det jeg var kommet for at købe. Da jeg afviste hans forsøg p... Leggi di più

Ikke begejstret. Jeg er ikke imponeret over Powers medarbejder. I hver fald ikke ham jeg blev ekspederet af. Han var uengageret, glemte mig og spillede smart. Decideret pinlig. Løb rundt som en ho... Leggi di più

Jeg har fået den fineste service af Oliver hos Power i Viby. Skulle hente en PlayStation og en støvsuger . Oliver undersøgte hvilke fordele han kunne tilbyde og det viste sig at jeg kunne få en kæm... Leggi di più

Vi fik en fantastisk service af Jonas, som tog sig tid til at vejlede os om en støvsuger, selvom det slet ikke var hans afdeling. Han var utrolig hjælpsom, ærlig og gennemsigtig gennem hele processen,... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

34.096 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk kompetent sælger (Oliver…

Fantastisk kompetent sælger (Oliver Pedersen) i Viby.

4 giugno 2026

Hej Lena,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Viby var så god, og at hjælpen gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God og venlig oplevelse og dygtig…

God og venlig oplevelse og dygtig medarbejder

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre om en god og venlig oplevelse, og at hjælpen i butikken gjorde en positiv forskel.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Havde en skuffende oplevelse af en…

Havde en skuffende oplevelse af en trimmer fra Brau Series 9 havde en fabriks fejl, de tog den retur og fik pengene tilbage. God service

5 giugno 2026

Hej Caspar,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er godt at høre, at oplevelsen endte positivt, og at der blev fundet en god løsning hurtigt.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode service.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Det er nok ikke der jeg købe telefon…

Det er nok ikke der jeg købe telefon næste gang.

5 giugno 2026

Hej Helle

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din oplevelse har gjort, at du overvejer at handle et andet sted næste gang.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi er kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger i forbindelse med købet af din smartphone.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen og servicen i vores butikker.

Super service.

Super service.

Hi Niels,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Stærkt forsinket levering

Vi købte et fjernsyn og et vinkøleskab. Vinkøleskabet har vi endnu ikke modtaget. Vi har fået en sms om at det kommer ca 1. Juni og vi hører nærmere. Det er dog ikke sket.

17 marzo 2026

Hej Helle

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at I stadig ikke havde modtaget jeres vinkøleskab som forventet, efter at have fået besked om levering omkring 1. juni. Jeg kan godt forstå, at det skaber frustration, når man ikke hører mere efterfølgende.

Vi håber selvfølgelig, at sagen er blevet løst siden anmeldelsen blev skrevet. Hvis ikke, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice på 70338080, så vi kan få kigget nærmere på sagen.

Tak fordi I deler jeres oplevelse – din feedback omkring levering og opfølgning bliver taget med videre internt.

Astrid/POWER

Jeg blev modtaget af en ekspedient som…

Jeg blev modtaget af en ekspedient som hed Jacob ude i Viby syd, og det var en rigtig god oplevelse, normalt er jeg ikke glad for at handle i power fordi jeg følger deres oplæring i mersalg får det til at følges som om man bliver presset til at købe 2-3 ekstra varer i butikken inden man forlader hvad man kom derind for at købe, men han betjening var professionel og imødekommende uden at presse mere ned over hovedet på mig, og det er ærligt hvad gir mig lysten til at komme tilbage til power, han løste det problem jeg kom med og mere til, det var en god oplevelse at komme i power den dag og ville helt sikkert søge ham en anden gang hvis jeg besøger butikken, mere af den slags power, det er elgiganten gode til og det får i hvert fald mig til at handle mere der.

28 maggio 2026

Hej Victor,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Viby J.

Det er virkelig godt at høre, at besøget føltes professionelt, imødekommende og uden unødigt pres. Den slags oplevelser betyder meget, og det er dejligt at læse, at du fik løst det, du kom ind for, og endda mere til.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at fremhæve den gode service. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give i butikken.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Super god og imødekommende betjening af…

Super god og imødekommende betjening af Omar S i Viby J. Fandt en skarp pris på iPad cover, usb-c charger og kabel som tilkøb til IPad.

6 giugno 2026

Hej Allan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord.

Det er skønt at høre, at du fik super god og imødekommende betjening i Viby J, og at du også fandt nogle gode tilkøb til din iPad.

God service

God service
Vi fik god vejledning og god service hos Omar

4 giugno 2026

Hej Tine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik god vejledning og en god oplevelse i Viby J.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Billig og hurtig service

Billig og hurtig service

27 maggio 2026

Hej Per,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en billig og hurtig oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Opdateret: En rockstjerne sælger 🙌🏻

… og det var Mortens kone Sanne der skrev anmeldelsen her 👩‍🦳👇🏻 (Morten impuls-shopper nemlig ikke ny iPhone, skifter mobilselskab og køber 3 stk ekstra tilbehør uanset rockstjerne salgstalent, verdensklasse kundeoplevelse eller vejledning baseret på god stil 🤷🏼‍♀️).

Hvis jeg skal vælge kun et real life sted at shoppe alt elektronisk så er det POWER i Megasyd, Viby J! Slet ikke pga af priser, lokation eller udvalg (alt sammen okay - ikke verdensklasse) men pga Omar Skrydstrup 👌🏻☺️✨💖 Han er en rockstjerne til sit job og fortjener al den ros og anerkendelse jeg kan tænke på 🙌🏻

1 giugno 2026

Hej morten,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig skønt at høre, at besøget i Viby J gjorde så godt et indtryk, og at servicen var det, der gjorde forskellen.

Den slags feedback betyder meget, og det er fantastisk at læse så stor anerkendelse af oplevelsen i butikken.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Omar S gav en fin rådgivning

Omar H gav en fin rådgivning, var hurtig til af forstå ønsker og gav en go' service

Hej Dennis,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at rådgivningen var fin, servicen god, og at oplevelsen levede op til ønskerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Stop med at spamme mig med beskeder…

Stop med at spamme mig med beskeder både pr mail og sms. Jeg har ikke bedt om det!

31 maggio 2026

Hej Anders

Tak for din anmeldelse.

Det er jeg ked af at høre, og jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at få beskeder, når du ikke ønsker det. Det er ikke meningen, at vores henvendelser skal opleves som spam, og vi beklager, at du alligevel har modtaget dem.

Din feedback omkring SMS- og e-mailkommunikation er noteret og bliver videregivet, så vi kan sikre bedre håndtering af frameldinger fremover.

Astrid/POWER

En meget kompetent ung mand var meget…

En meget kompetent ung mand var meget sød og hurtig til at hjælpe os.

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at I fik hurtig og venlig hjælp, og at oplevelsen var så god.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Når man køber en ny vare forventer jeg…

Når man køber en ny vare forventer jeg ikke at der skal købes for flere tusinde kr. tilbehør for at varen virker.

Hej Jørge,

Det forstår jeg godt. Når man køber et produkt, skal det være tydeligt, hvis der også kræves ekstra komponenter eller tilbehør for at få det til at fungere korrekt.

Produktspecifikationer og anbefalet tilbehør fremgår normalt på produktsiden, så det er muligt at se, hvad der eventuelt skal bruges til installation og brug.

Hvis du vil, må du meget gerne skrive, hvilket produkt det drejer sig om, og hvad du har fået at vide, at der mangler.

Så kan jeg hjælpe med at afklare, om det er et almindeligt krav til produktet, og hvor du typisk kan finde kompatibelt tilbehør.

Dejlig betjening af Valdemar i Viby J

Dejlig betjening af Valdemar i Viby J, fuld tilfredshed

31 maggio 2026

Hej Gudrun,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Viby J var så god, og at du var fuldt tilfreds.

god hjælp i butikken

30 maggio 2026

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Havde en god oplevelse med Omar

Hej Yusuf,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at servicen gjorde et positivt indtryk.

Hej Margret,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen bød på både god service og en god pris.

God sælger

God sælger, god service

Hej Niels,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Viby J var så god, og at både service og vejledning levede op til forventningerne.