Man skal glæde sig over de små oplevelser: Ankomme til p-pladsen - der var en ledig plads - hente vare på hylden (den var ikke udsolgt) - betale ved kassen (der var lidt kø. En kunde foran mig betal... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Power randers vil hjælpe sig selv og kunderne meget hvis de fik en separat udleveringsskranke til click og collect. Vi oplevede lang ventetid i teleafdelingen, hvor vi først stod i kø ved "support" f... Leggi di più
Rimeligt nemt at bestille, hjemmesiden fungerer. Det der ikke fungerer optimalt er afhentning i butikken. Hvem skal man henvende sig, hvem skal man snakke med? Kø, folk alle steder ingen orden el sy... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi havde en iPad der ikke kunne oplades. Og efter et tjek der konstaterede en fejl fik vi uden videre en ny. God service og med et smil fra ekspedienten gik derfra med en god oplevelse. Tak og på gens... Leggi di più
Paderup Boulevard 2, 8960, Randers SØ, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Rigtig dårlig rådgivning og vejledning ved chatrobot som var meget vildledende. Det var ikke muligt at få hjælp til dørvending.
Købte kun varerne pga de 2 meget hjælpsomme og tålmodige unge mænd som virkelig gjorde hvad de kunne for at hjælpe i hvidevarer afdelingen Randers

Risposta di POWER.dk - Randers
Chokerende ringe service, når man bestiller ting på nettet og man får en opdatering om at varen er kommet hjem til butikken, og man tager ud for at hente den, er der ikke en eneste der ved hvad de skal gøre, og ingen prøver at gøre noget...
Bestiller man online kan man godt gøre sig klar på lang lang leveringstid, uden opdateringer eller nogen form for forståelse ved kundeservice.
Overordent ringe service og butik

Risposta di POWER.dk - Randers
Jeg har flere gange været inde med min robotstøvsuger, da den gentagne gange er kørt ud over trappen herhjemme. Derudover vil den hverken vaske eller køre ordentligt, som den tidligere har gjort.
Den har nu været på værksted 2 gange, hvor de ikke har kunnet finde nogen fejl. Alligevel fortsætter problemerne, og den er igen kørt ud over trappen – hvilket har forårsaget skader i mit hjem.
Jeg har stadig reklamationsret frem til maj, men oplever desværre, at der ikke bliver taget hånd om problemet. Det er frustrerende, når fejlen tydeligvis stadig er der, men ikke bliver anerkendt.
Jeg forventer enten en løsning på problemet eller en ombytning, da produktet ikke fungerer som det skal.

Risposta di POWER.dk - Randers
Varen var fjernet fra collect - kunne være dejlig at der stod i sms hvor mange dage vare er reserveret. Jeg fik bare fra afd.

Risposta di POWER.dk - Randers
Super pris. Og mega nemt med bestilling på hjemmesiden også bare hente derude.

Dårlig oplevelse.
Den 3.1. Reserverede jeg en iPhone 16e, XQ601Q1 på click & collect til 3.999. I butikken i Randers fortalte sælgeren mig, at det var en telefon, som var blevet forberedt til Black Friday og var blevet påsat skærm- og fotolinseskåner, så han ville gerne have, at jeg betalte indkøbsprisen på 149,50 Kr. for disse. Han (foregav at???) ville spørge chefen, om det var okay at sælge telefonen til den udbudte pris, eller om jeg skulle betale den højere pris. Han kom tilbage og sagde, at det var den forhøjede pris, der var gældende, og da jeg ikke ønskede at købet skulle blive afvist, sagde jeg tøvende ja til købet.
Nu er jeg nok en mennesketype, som er let at presse, men da jeg kom ud af butikken, følte jeg mig presset og snydt - af en grov sælger. ØV!
På vej ud herfra vil jeg i øvrigt gerne anmelde Powers reklame på bl.a. Tv2. Den overenergiske og tåkrummende sælger-stemme i reklamen er forfærdelig at høre på, men er i øvrigt indbegrebet af den dårlige salspolitik, som kendetegner Power.

Virkelig ringe laptop
Jeg købte en laptop som skulle bruges af min søn i skolen, det er en “Cepter” som åbenbart er deres eget mærke, den holdt så en uge og skærmen virkede ikke, jeg bragte den ind og fik straks at vide at den havde fået en slag skade, der ER bare det underlige at den ingen slagmærker har nogen steder.
Service medarbejderen gjorde ellers et flot nummer ud af at gaslighte mig, men jeg fik ham dog til at sende den ind.
2 døgn efter —— afvist
Den har aldrig fået nogen slag, de vil bare ikke reparere den. Power Randers….. jeg sætter aldrig mine ben hos jer igen.

Risposta di POWER.dk - Randers
Jeg søgte hjælp til at købe en stueantenne til Boxer TV, og den jeg fik anbefalet virker efter hensigten

Risposta di POWER.dk - Randers
Får forkert vejledning. Spøger i. Printeren kan printe direkte fra telefonen over AirPrint og det siger han det kunne den godt. Men det kan den så ikke.

Risposta di POWER.dk - Randers
Super kunde service og meget venlig personale i butikken i Randers.

Risposta di POWER.dk - Randers
Super ekspedition og ikke mindst god pris, perfekt handel

Risposta di POWER.dk - Randers
Havde reserveret en vare som jeg skulle afhente. Havde forventet at jeg bare kunne få varen, betale og så gå igen.
Ekspedienten blev desværre ved med at presse sig på i forhold til kundeklub, forsikringer og andet.
Jeg var nød til at stoppe ekspedienten i en ikke alt for venlig tone, da personen simpelthen ikke kunne forstå/fornemme at jeg ikke var interesseret i nogle af de tjenester i kunne tilbyde.
Ærgeligt at man som kunde ikke bare kan få den varer med hjem man gerne vil have uden at blive bombarderet med mer-salg.

Risposta di POWER.dk - Randers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.