POWER.dk - Randers Recensioni 3454

TrustScore 4 su 5

3,9

Paderup Boulevard 2, 8960 Randers SØ, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Man skal glæde sig over de små oplevelser: Ankomme til p-pladsen - der var en ledig plads - hente vare på hylden (den var ikke udsolgt) - betale ved kassen (der var lidt kø. En kunde foran mig betal... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Power randers vil hjælpe sig selv og kunderne meget hvis de fik en separat udleveringsskranke til click og collect. Vi oplevede lang ventetid i teleafdelingen, hvor vi først stod i kø ved "support" f... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Rimeligt nemt at bestille, hjemmesiden fungerer. Det der ikke fungerer optimalt er afhentning i butikken. Hvem skal man henvende sig, hvem skal man snakke med? Kø, folk alle steder ingen orden el sy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en iPad der ikke kunne oplades. Og efter et tjek der konstaterede en fejl fik vi uden videre en ny. God service og med et smil fra ekspedienten gik derfra med en god oplevelse. Tak og på gens... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Jeg syntes det var dårlig service at…

Jeg syntes det var dårlig service at jeg skulle køre ca. 40 gang 2 km for at få varen. I reklamere med at det kan komme til butikken. I reklamere med prismatch. Den er lidt langt ude.

24 aprile 2026

Hej Gitte,

Det er ærgerligt, at oplevelsen ikke levede op til forventningen, især når afhentningen endte med at kræve en så lang køretur.

Hvis der er tale om et konkret spørgsmål om prismatch eller om, hvad der blev lovet i forbindelse med levering til butik, så kontakt gerne kundeservice direkte, så sagen kan blive gennemgået nærmere.

Vi tager din feedback med videre.

Valutata 5 stelle su 5

Kom angående reklamation af strygejern…

Kom angående reklamation af strygejern og fik hurtigt og god betjening

22 aprile 2026

Hej Ole,

Tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at reklamationen af strygejernet blev håndteret hurtigt, og at oplevelsen i butikken var god.

Den slags feedback er altid værdsat.

Valutata 5 stelle su 5

Det gjorde det til en god oplevelse at…

Det gjorde det til en god oplevelse at da jeg kom derud at jeg snakkede med den unge mand, som så mit opladerkabel til min telefon og jeg sagde at det var nok i stykker, at han med det samme fandt et andet og byttede det med det samme, så alt alt en rigtig god oplevelse..

23 aprile 2026

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen i Randers var så god, og at hjælpen kom hurtigt og nemt.

Det er især dejligt, når tingene bliver løst med det samme. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte bagemaskine til afhentning i…

Bestilte bagemaskine til afhentning i butik. Rørearm manglede. Det var vist anden gang de solgte den uden, at den kan bruges til noget. Så jeg kørte hjem igen uden noget.

21 aprile 2026

Hej Ole🙂

Det lyder virkelig frustrerende at møde op i butikken for at hente din bagemaskine, for så at opdage, at rørearmen mangler – og særligt når du får at vide, at det ikke er første gang, den bliver solgt uden den del. At du så må køre hjem igen uden noget som helst, er selvfølgelig langt fra den kundeoplevelse, vi ønsker, du skal have hos os, og det vil jeg gerne beklage.

Din feedback er sendt videre til butikken, så de kan tage det internt og blive skarpere på at tjekke, at alle nødvendige dele følger med varen, inden den udleveres – især når det er noget så afgørende som en rørearm, der gør forskellen på, om produktet kan bruges eller ej.

Hvis sagen ikke er løst endnu – fx hvis du stadig mangler en komplet bagemaskine eller afklaring på din ordre – må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med ordrenummer og hvilken butik, du har handlet i, så kigger vi videre på det sammen med dig.

Muhammed
Power Kundeservice

15 aprile 2026

Hej Mercy,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Valutata 5 stelle su 5

God service, venligt personale, og produktet er som vi gerne vil have.
Vi kommer helt sikkert igen, vi kan lide den gode ånd, personale mm som vi har oplevet gang på gang.

5 aprile 2026

Hej UJ Andersen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre om god service, venligt personale og en god oplevelse i Randers. Det betyder meget, at I har lyst til at komme igen.

God og hurtig service

God og hurtig service.
Skønt at kunne handle uden at skulle høre om alt muligt andet der kunne gøre det hele billigere

22 aprile 2026

Hej Peder,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god og hurtig, og at handlen føltes enkel og behagelig.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 2 stelle su 5

Hurtig levering. Men vi skulle bytte varen, og det var ikke muligt at få penge udbetalt kontant - øv.

11 aprile 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, men kede af at din oplevelse i forbindelse med ombytning ikke levede op til forventningerne.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende ikke at kunne få pengene udbetalt kontant ved returnering, når man har haft en vare, man ønsker at bytte. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at gøre retur- og bytteprocesser mere smidige og tydelige for kunderne.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Anette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen i Randers var super fin.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

2 hyggelige ekspedienter

2 hyggelige ekspedienter, med god tid (få kunder), hentede varen på lageret.
Ud over info om varen, blev jeg orienteret om de 2 % det næste køb bliver billigere, hvis jeg blev meldt ind i kundeklubben.

15 aprile 2026

Hej MK,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Randers var så god, og at der var tid til både hjælp og god vejledning.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 5 stelle su 5

Fik et bedre fjernsyn til samme pris og…

Fik et bedre fjernsyn til samme pris og fik tilføjet point for det sidste køb. Helt kanon service af Frederik Svane. Kom og køb her 👌

18 aprile 2026

Hej Tobias,

Tusind tak for de flotte ord og for anbefalingen.

Det er fantastisk at høre, at du fik et bedre fjernsyn til samme pris, og at det hele blev løst på en god måde i butikken.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Mega god service

Mega god service

14 aprile 2026

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen var så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

Virkelig god behandling

Virkelig god behandling

18 aprile 2026

Hej kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Randers var så god, og at behandlingen levede op til forventningerne.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik hjælp af de to mest fantastiske…

Jeg fik hjælp af de to mest fantastiske medarbejder i power Randers Caroline var en life saver da jeg skulle købe en Playstation 5 til min søns fødselsdagsgave.. derudover kæmpe tak til Carolines kollega “ham med brillerne” for en fantastik service med vores nye køleskab og fryser han kom med den på en trailer selv og vi var lykkelig over at modtage det på trods af at levering selvskabte havde lavet en fejl.. kæmpe kado til disse to medarbejder ! :) tak for jer !!!!

4 aprile 2026

Hej Pernille,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at Caroline og hendes kollega gav dig så god service i vores Randers-butik. Det lyder som om de virkelig gik den ekstra mil for at hjælpe dig med både PlayStation 5 til din søns fødselsdag og med leveringen af dit nye køleskab og fryser.

Vi er stolte af vores team, og det betyder meget for os at høre, når vores medarbejdere gør en forskel for vores kunder. Din positive oplevelse er præcis det, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Valutata 1 stelle su 5

Er rasende

Er rasende. Får af vide jeg kan hente mit Tv d.14/4 det bliver udsat til d.16/4 det skal lige siges jeg har ventet en måned på mit tv jeg har købt og betalt. Har stadig ikke hørt noget. Ringer til kundeservice de fatter ikke en meter. Skriver med power i chatte pludselig opretter de en sag for og undgå og gi mig svar på hvornår jeg kan hente mit fjernsyn!!!! Køb ALDRIG i power

16 aprile 2026

Hej Hanne😥

Det lyder virkelig som en frustrerende oplevelse med dit TV – især når du allerede har ventet længe, fået flere nye afhentningsdatoer og ovenikøbet selv har været nødt til at jagte svar. Det er slet ikke den slags kundeoplevelse, vi ønsker at give, og jeg kan godt forstå, at du er blevet rasende over forløbet.

Tak fordi du deler det med os – den her slags feedback tager vi seriøst, så vi kan blive skarpere på både kommunikation omkring levering og den hjælp, vi giver, når man kontakter os over telefon og chat.

Som det ser ud nu, lyder det til, at der er kommet styr på din sag, men hvis du stadig mangler hjælp eller afklaring, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mailen review@power.dk, så kigger vi nærmere på det sammen med dig.

Mange hilsner
Muhammed
POWER Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

alt som forventet afhentet i butik fik…

alt som forventet afhentet i butik fik hjælp til at læsse på trailer

14 aprile 2026

Hej Kent,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt gik som forventet med afhentningen i butikken i Randers. Det er dejligt at vide, at vores team kunne hjælpe dig med at læsse på traileren. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Meget kompetent og relevant rådgivning

Meget kompetent og relevant rådgivning. Rolig og respektfuld service på flere måder. Blandt andet nærværende og venlig.

16 aprile 2026

Hej Kresten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du oplevede så kompetent rådgivning og venlig service i vores butik i Randers. Vi er stolte af vores team, der arbejder hårdt for at give hver kunde den bedste oplevelse. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, du oplevede.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Godt service

Godt service

12 aprile 2026

Hej Maamoun,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Randers. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Dårlig købsoplevelse

Som udgangspunkt en udmærket oplevelse mht køb, men det bliver desværre til en ret træls oplevelse, når sælgeren ikke kan forstå at han ikke kan sælge ekstra. Fik tilbudt telefoni, internet og forsikring. Hver gang med et nej tak, som så blev efterfulgt af et hvorfor. Det er ikke god service at forsøge at sælge ubrugeligt ekstraydelser og specielt ikke når man virker fornærmet over at få et nej tak. Forstår godt at man handler online med Power....

12 aprile 2026

Hej Flemming,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Randers. Det er ærgerligt at høre, at du oplevede presset salg af ekstra ydelser, og at vores medarbejder ikke respekterede dit "nej tak" første gang. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man føler sig presset til at købe noget, man ikke har brug for.

Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service. Selvom du havde en god købsoplevelse til at starte med, er det vigtigt for os, at hele oplevelsen er positiv. Din feedback hjælper os med at sikre, at alle vores kunder får den respektfulde behandling, de fortjener.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più