Sælgeren var super kompetent, hurtig, sød og venlig. Absolut perfekt service! Minuspunktet i butikken var den lange ventetid: Selvom det var en almindelig hverdag om formiddagen skulle vi vente 45... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg skulle afhente en click and collect varer. Personalet stod ved døren i en stor gruppe mænd, men var imødekommende og behjælpelige med at hjælpe mig nemt til kassen, så jeg ikke skulle igennem hel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kundeservice med AI produceret svar var nok den bedste oplevelse. I butikken var den første sælger kun interesseret i at sælge en AEG vaskemaskine og da vi heller ville købe en Miele på tilbud, var... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fin opmærksomhed for kunder, der kommer ind i butikken. Blev set med det samme og fik proffesionel betjening og god information omkring mine spørgsmål af Philip. Jeg giver jer 5 stjerner for denne o... Leggi di più
Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Produkt og kvalitet er som forventet ud fra pris. Levering til click and collect var dog lang. På hjemmesiden stod der 1-3 hverdage. Det gik 5-6 hverdage hen over en weekend. Derfor “kun” 4 ud af 5

Risposta di POWER.dk - Lyngby
God information fra sælger. Butikken er lidt overfyldt og der mangler pris på mange varer

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Jeg reserverer en pakke dagen inden. Men da jeg skulle hente den havde de ikke min pakke. Hvad er meningen med at reserverer nogen online vis butikken ikke har den
Reserverede en vare i går og modtog efterfølgende en SMS om, at varen var klar til afhentning. Jeg kørte ca. 35 minutter til butikken, blot for at få at vide, at varen alligevel ikke var på lager. Resultatet var en forgæves køretur og ingen vare med hjem.
Jeg har tidligere købt flere dyre produkter hos Power, blandt andet et OLED-TV, og medarbejderne har altid været søde og hjælpsomme, så det er ikke den enkelte medarbejder, jeg klandrer. Til gengæld virker det som om, der er udfordringer med lagerstyringen/varelageret, hvilket burde prioriteres at få styr på.
Jeg er villig til at ændre min vurdering, hvis varen kan fremskaffes og sendes til mig med posten, da jeg ikke har lyst til at køre derud igen. Alternativt kunne få en rabatkode til et kommende TV-køb være en fin gestus, også selvom varen allerede er på tilbud.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Helt vanvittigt dårlig oplevelse.
Jeg bestilte en computer på deres website via "click & collect" og fik senere samme dag en sms om at den var klar til afhentning.
Da jeg kommer ned til butikken, står jeg og venter i 50(!) minutter i kø ved computerafdelingen, til trods for at der er adskillige medarbejdere andre steder i butikken der tilsyneladende ikke bestiller en døjt og heller ikke interesserer sig for at hjælpe, til trods for at der kun er en enkelt medarbejder til at tage sig af kunderne i computer afdelingen.
Da det så endelig bliver min tur, forsøger sælgeren straks at sælge alt muligt andet end bare at hente computeren som jeg har bestilt. Både el-aftale til boligen og teleselskab.
Han beslutter sig så for at bede mig om at følge med over til hvidevare afdelingen for at få mig væk fra de andre ventende kunder og går så ned og leder på lageret efter den computer jeg har bestilt. Han vender tilbage efter yderligere ti minutter - tomhændet. Han siger nu han ikke har kunnet finde computeren selvom jeg jo har en sms hvor der står den er klar til afhentning og nu tilbyder han så en alternativ computer fra Powers eget mærke, Cepter, "med samme specs og præcis samme pris" - det accepterer jeg lidt modvilligt og da han kommer tilbage med æsken, må han desværre meddele mig at det alligevel ikke er helt samme pris, men alternativet er lidt over 100kr dyrere som han desværre ikke kan justere ned da computeren allerede er på tilbud. Han glemte dog at oplyse at selve skærmen også var mindre end den jeg havde bestilt.
Da jeg så kommer hjem med computeren, finder jeg så ud af at der ikke følger en oplader med i modsætning til den jeg havde reserveret. Derudover kan jeg ikke få computeren til at lade op med en lang række USB-C ladere jeg har liggende i hjemmet.
Jeg vender så retur til Power for at bytte den hvilket de accepterer, og på magisk vis finder de den computer frem jeg oprindeligt reserverede på ca. 5 minutter.
Jeg sidder med en fornemmelse af at de forsøger at skubbe kunder over til deres eget brand så medarbejderne kan opnå en lille økonomisk bonus ved salg.
Uanset hvad var det en helt elendig oplevelse. Jeg sætter aldrig mine ben i Power i Lyngby igen, da jeg også har haft andre tidligere kedelige oplevelser med dem.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Oplyst om ledning var med i produkt. Da vi kom hjem var det der ikke. Skulle hele veje tilbage efter en ledning i support.
Skulle købe en adapter til pc. Den hang forkert sammen med mange andre- så den kostede 250 mere ens angivet.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Ventetid og for få ekspedienter, samt fejlmærkning af produkt så produktet ikke passede til min iPad. Penge retur er flere dage om at blive indsat på min konto, dvs ej mulighed for kontant refusion.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Lidt dårlig service… skulle hente en click n collect men det tog næsten 30 min. Mange ledige medarbejder til stede der bare gik rundt i stedet for at betjene kunderne. Dog gav den medarbejder der betjente mig, god service.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Click og collect : stod i kø m 5 personer for at få udleveret 4 forudbestilte varer. Efter 50 minutter blev det min tur, fik 3 varer og besked på at opstille i ny kø til den sidste vare…. Meget dårlig service

Ventede 35 min på en vare som var købt og betalt på forhånd

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Forkert råd har kostet mig alt for meget tid og for mange penge

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Jeg havde forventet at click og collect gav mulighed for et kort besøg i den store forretning. Men efter jeg med besvær havde fundet kassen, stod jeg i kø i lang tid, selv om jeg var nr 2. Der manglede personale i kassen til ekspedition. Og køen bag mig voksede sig lang mens jeg ventede i mindst 15 minutter. Derefter gik der lang tid for ekspedienten at finde min vare, så alt i alt gik der henimod en halv time.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Hun kunne ikke finde min click og Collect, så var mere held end forstand at jeg selv spurgte om hun så havde varen på lager og der lige var en enkelt. Hun kunne måske godt selv spørge ind til hvad det var jeg havde bestilt og selv forslå at tjekke butikken for varen

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Vi købte en robotstøvsuger på outlet. Sælgeren kunne ikke fortælle noget om produktet, andet end at det var en reklamationsvare. Produktet var utrolig beskidt og tydeligt brugt og kom med en halvfyldt støvsugerpose og et meget beskidt og ulækkert filter samt vandbeholdere.
Efter grundig rengøring og udskiftning af filtre, børster og mopper fandt vi så ud af, at vi havde fået det forkerte strømkabel med. Da vi endelig fik gang i maskinen og selv havde købt et nyt strømkabel, fandt vi ud af, at maskinen havde været i brug i 51 timer og rengjort 2.400 m².
Alt i alt fik vi 20% rabat på produktet fra ny, men det kan slet ikke svare sig, når man selv skal udskifte brugsdele, og sælgeren ikke kan fortælle noget om produktets historik.
Vi valgte at beholde produktet, fordi vi allerede havde brugt tid og penge på at rengøre maskinen i bund og skifte dele ud. Men det er sidste gang, vi køber et outlet-produkt hos Power.
Vi har ellers handlet meget hos Power gennem tiden, så det gør oplevelsen ekstra skuffende. Samlet set var det en rigtig dårlig outlet-oplevelse, og vi følte ikke, at vi fik den nødvendige information eller vejledning omkring produktet. Vi fortryder, at vi ikke bare købte produktet fra nyt.

1) ventede i 25 min for at hente en online vare
2) den ene ekspedient ved kassen tilbragte al tid på lageret
3) det manglede skiltning at click & collect var ved udgangen af butikken. Man kan ikke se udgangen fra indgangskassen
4) mangler et nummer system så man kan gå frit rundt medens man venter
5) flere kunder gik over i Elgiganten - herunder et par der skulle købe 2 PCere ifm skolestart

Risposta di POWER.dk - Lyngby
I had so much fun shopping in Power. The staff are so kind and helpful. The staff even offer us something to drink because we wait for a little while since there is a lot of costumer that time. But overall, it is 10/10 for me. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.